Gość: skuter IP: 192.168.0.* 31.01.02, 10:04 Jakas gazetka podala, ze nasza regionalna TV ma zwolnic 1000 osob. Ja nawet nie wiedzilaem, ze tam az tyle pracuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: nasza TV IP: *.*.*.* 31.01.02, 10:08 Gość portalu: skuter napisał(a): > Jakas gazetka podala, ze nasza regionalna TV ma zwolnic 1000 osob. > Ja nawet nie wiedzilaem, ze tam az tyle pracuje!:) Nie, w ogolnopolskiej maja zwolnic 1000 osob z 6000 tam zatrudnionych. U nas pracuje ok. 200 osob i juz sa pierwsze zwolnienia (np. poleciala moja znajoma). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: nasza TV IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:27 W zeszłym roku byłem na praktyce w dziale technicznym naszej TV Regionalnej i mogę stwierdzić, że mają tam spory przerost zatrudnienia. Z drugiej jednak strony centrala od kilku lat skutecznie niszczy ośrodki regionalne. Kiedyś mieliśmy swój własny regionalny program a teraz co jest? Straszne badziewie. Ale to nie wszystko - nawet to badziewie chcą zlikwidować w imię tworzenia kanału informacyjnego i w imię zmniejszania kosztów. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
strzyz Re: nasza TV 31.01.02, 11:31 No to co przestajemy placic abonament? Gość portalu: Maciek napisał(a): > W zeszłym roku byłem na praktyce w dziale technicznym naszej TV Regionalnej i > mogę stwierdzić, że mają tam spory przerost zatrudnienia. Z drugiej jednak > strony centrala od kilku lat skutecznie niszczy ośrodki regionalne. Kiedyś > mieliśmy swój własny regionalny program a teraz co jest? Straszne badziewie. > Ale to nie wszystko - nawet to badziewie chcą zlikwidować w imię tworzenia > kanału informacyjnego i w imię zmniejszania kosztów. > Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jareman Re: nasza TV 31.01.02, 12:22 strzyz napisał(a): > No to co przestajemy placic abonament? To ty płacisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: nasza TV IP: 193.178.168.* 31.01.02, 16:19 Straszny ze mnie "kryminał" bo nie płacę i ani mi się śni w przyszłości. Podatki płacę na czas i co do grosza:-)) Odpowiedz Link Zgłoś