yafro 26.11.09, 11:11 MiaUżon - hehe, muszę sprzedać to mojej Żonie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dailyemotion Wawrzyniec Prusky w spódnicy? 26.11.09, 13:50 Jakoś mi się tak kojarzy. Tam była MŻonka. Tutaj jest Miaużon. Jeden pies. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel 5 lat blog 26.11.09, 15:43 ten blog ma 5 lat i potworną ramkową grafike ala kot wypróźniający się w latach 90. Rzeczywiście zawrotna kariera. Jak by się ktoś postarał toby średnio przeciętny facet z talentem pisarskim mógł takie coś wymyśleć. Może sam założę bloga... Mam pomysł bedę nieszczęśliwą zakonnicą z zamkniętego zakonu która jako jedyna może wychodzić robić zakupy. Jej alter ego to pisząca z kafejki internetowej nimfomanka fantazjująca o Jezusie. To będzie hit lata. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: 5 lat blog 26.11.09, 15:54 Spóźniłeś się - taki blog już istnieje: ptaszynska.blogspot.com/2009/06/mnie-wprawdzie-niedorzecznie-mao.html Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: 5 lat blog 26.11.09, 16:12 Szatański Pentagon? To ostatnia ozdoba jakiej spodziewałbym się po blogu zakonnicy Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: 5 lat blog 26.11.09, 16:17 uwielbiam takich co to jak juz sie zabiora to wszystkim oko zbieleje... Uwielbiam blog Matki, chociaz ostatnio zbyt duzo w nim gorzkich żalow ( a może żali?) Ludzi bezinteresownie zawistnych zawsze byla cala masa ale nie nalezy sie nimi przejmowac i dawac pozywki. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: 5 lat blog 26.11.09, 17:21 a kto tu jest zawistny kobieto... Ja czasem czytałem kominka żeby się rozerwać ale nie mam czasu na takie smuty. Grafika na tym matkoblogu to po prostu kostropaty żal, odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: 5 lat blog 26.11.09, 17:23 "Potrafi piec chleb, prac i gotować" Tez to potrafię i co ;) To jakieś specjalne umiejętności czy wypełnienie akapitu Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: 5 lat blog 26.11.09, 18:21 To chyba po to, żeby podważyć mit o pryszczatych aspołecznych informatykach piszących blogi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel blog- idiotyzm 26.11.09, 18:55 Blogi to dla mnie totalny idiotyzm. Z jednego prostego powodu. Czytanie wypocin innych ludzi to strata czasu. Co obchodzi mnie co robił każdy? Książka owszem, zanim trafiła na półkę musiała przejść szereg mozolnych zabiegów i można się mniej więcej spodziewać jakiejś treści. A blog ? I nie wypisuj mi tych kitów o porównywaniu doświadczeń życiowych... przoszzz. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Jak jakaś baba coś robi, to na bank pojawi się 26.11.09, 23:00 facet, który to totalnie skrytykuje. Kompleksy wyłażą? Nie podoba się blog, to nie czytaj - proste! Znaczna część kobiet nie rozumie, co jest ekscytującego w piłce nożnej, ale jakoś nie wpada im do głowy, żeby wejść na jakieś forum dla kibiców i napisać, że to zupełny idiotyzm biegać za piłką po boisku, a jeszcze większy to oglądać, nakładać na siebie te obciachowe szaliki, wrzeszczeć i przeżywać, bo piłka gdzieś wpadła albo przeciwnie nie wpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri Re: blog- idiotyzm 27.11.09, 07:18 A dlaczego sądzisz (mówię do sfrustrowanego), że twoje posty na forum kogoś zainteresują? Na blogi wchodzę celowo, mam swoje ulubione. A twoje "przemyślenia" wpadają w oko, czy się chce, czy się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś