Dodaj do ulubionych

Radio Maryja i o. Rydzyk

IP: *.localdomain / 213.77.7.* 26.01.04, 13:08
www.radiomaryja.pl.eu.org/ <-zajrzyjcie, cała prawda o Radiu Maryja
o. Rydzyka.
Obserwuj wątek
    • Gość: h Re: Radio Maryja i o. Rydzyk IP: *.torun.mm.pl 26.01.04, 19:53
      prymitywny jestes
      • Gość: zzzzzzz Re: Radio Maryja i o. Rydzyk IP: *.naklo.pl 14.02.04, 17:04
        do diabła go wyslać
    • Gość: Tropiciel Re: Radio Maryja i o. Rydzyk IP: *.localdomain / 213.77.7.* 06.02.04, 07:33
      Ludzie z Torunia, zróbcie coś z tym radjem, co ma ryja, bo już nie można
      wytrzymać tych belkotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: eeetam! To zmień kanał... /bez tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 08:09
        .
        • Gość: aaaaaaa Re: To zmień kanał... /bez tekstu IP: *.naklo.pl 14.02.04, 17:16
          wstyt się przyznać do tego ze mieszka w toruniu rydzyk
          • Gość: eeeee Re: To zmień kanał... /bez tekstu IP: *.naklo.pl 14.02.04, 17:18
            na katorgi go
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Radio Maryja i o. Rydzyk 06.02.04, 11:17
      jaka tam prawda? toz to konfabulacje i bzdury wyssane wprost z lewackiego
      palca!
      • Gość: g Re: Radio Maryja i o. Rydzyk IP: *.torun.mm.pl 06.02.04, 19:38
        nielubicie gdy radio maryja mowi prawde
        zobaczycie za rok gdy unia wejdzie ciekawe co bedziecie mowic na o.rydzyka
        madrzy polacy
        • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Nie przeszkadza mi Rydzyk... IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 06.02.04, 20:08
          Nikt Ciebie nie zmusza do słuchania Radia Maryja. Oglądaj wiadomości TVP tam
          mówią prawdę. Więcej się dowiesz w Trybunie, jeszcze więcej w NIE Urbana, a
          bardzo dużo w Faktach i Mitach. Nie musi być Twoim idolem Rydzyk. Możesz się
          wsłuchiwać w głos Millera lub Kwacha. To Twoja prywatna sprawa. Jednak nie
          narzucaj nikomu na siłę swoich poglądów!

Komuch jesteś czy świadek Jechowy?
          • Gość: b3ut Re: Nie przeszkadza mi Rydzyk... IP: *.torun.mm.pl 06.02.04, 21:19

> Komuch jesteś czy świadek Jechowy?

Teraz sam sie popisales. Czy jak ktos nie lubi RM to musi byc od razu obrzucany
            stekiem slow, pojmowanych przez ciebie pejoratywnie? Juz zaczynam rozumiec skad
            biora sie Twoje teksty w stylu "Polacy powinni budowac w polsce drogi"...
            Libertyński żydomason b3ut
            • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Nie przeszkadza mi Rydzyk... IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 06.02.04, 21:26
              Tylko te dwie nacje narzucają swoje racje.
              • Gość: Jazon Re: Nie przeszkadza mi Rydzyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 09:48
                Nacje byc może. Oraz wiele grup społecznych- np. wyznawcy Radia Maryja, którzy
                gdy nie mogą zaprzeczyc faktom to przystepuja do egzorcyzmów:) Mnie w zasadzie
                też Rydzyk nie przeszkadza- tak długo jak za duzo o nim nie słyszę.
                Przeszkadzałby mi z kolei gdyby słuchało go więcej ludzi (na szczęście
                większośc słuchaczy ma juz jedynie kilkuletni okres ważności). Nie
                przeszkadzałoby mi również gdyby jakiś dowcipny meteoryt spadł właśnie na
                siedzibę RM- średnia rozsądku w polskim sołeczeństwie nieznacznie by sie
                podniosła:)
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Nie przeszkadza mi Rydzyk... 07.02.04, 18:32
              Gość portalu: b3ut napisał(a):

>
              > > Komuch jesteś czy świadek Jechowy?
              >
              > Teraz sam sie popisales. Czy jak ktos nie lubi RM to musi byc od razu
              obrzucany
              > stekiem slow, pojmowanych przez ciebie pejoratywnie? Juz zaczynam rozumiec
              skad
              > biora sie Twoje teksty w stylu "Polacy powinni budowac w polsce drogi"...
              > Libertyński żydomason b3ut

- przecież ty robisz to samo w stosunku do radia Maryja nie dziw się że
              napotykasz contrę
              • Gość: dellik Re: Nie przeszkadza mi Rydzyk... IP: 213.76.143.* 07.02.04, 19:33
                On absolutnie nie robi tego samego. Probuje dac Wam wszystkim fanatykom tego
                dziwnego radia do zrozumienia ze cos jest nie tak z waszym guru pseudo ksiedzem
                wyzyskiwaczem polskich emerytow :) Popieram poprzednika rydzyk jak grzyb
                trujacy winien byc wyrwany.

ps wybaczcie brak znakow interpunkcyjnych czy wielkich liter. z natury jestem
                leniwy :)
                • Gość: McButelka Re: Nie przeszkadza mi Rydzyk... IP: *.pec.torun.pl 09.02.04, 08:14
                  Moim zdaniem już dawno jakiejś większej afery nie odwinął. To niepkojące - on
                  coś przygotowuje na pewno takiego, że cały naród zacznie oglądać tv trwam - a
                  może www.radiomaryja.de jest pilotem zmian w tv???
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Nie przeszkadza mi Rydzyk... 11.02.04, 10:30
                  Gość portalu: dellik napisał(a):

> On absolutnie nie robi tego samego. Probuje dac Wam wszystkim fanatykom tego
                  > dziwnego radia do zrozumienia ze cos jest nie tak z waszym guru pseudo
                  ksiedzem
                  >
                  > wyzyskiwaczem polskich emerytow :) Popieram poprzednika rydzyk jak grzyb
                  > trujacy winien byc wyrwany.
                  >
                  > ps wybaczcie brak znakow interpunkcyjnych czy wielkich liter. z natury jestem
                  > leniwy :)

-a ja próbuję wytłumaczyć wam rydzykofobom że on żadnych oszustem ani
                  przestępcoą nie jest! zazdrościcie mu sukcesu ot co! jakie to polskie...zawiść
                  zazdrość...
    • Gość: Jezus Re: Radio Maryja i o. Rydzyk IP: *.localdomain / 213.77.7.* 09.02.04, 07:47
      kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1133088&KAT=242
    • Gość: wwww Re: Radio Maryja i o. Rydzyk IP: *.proxy.aol.com 10.02.04, 21:07
      kazde nawet najgorsze radio ma swoich sluchacz, Goebbelsa tez sluchano z
      histeria na twarzy
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Radio Maryja i o. Rydzyk 11.02.04, 10:31
        Gość portalu: wwww napisał(a):

> kazde nawet najgorsze radio ma swoich sluchacz, Goebbelsa tez sluchano z
        > histeria na twarzy

-podobnie jak słuchano Lenina Stalina Pol-Pota, a teraz euroktratów i Michnika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka