Dodaj do ulubionych

koniec swiata

IP: 198.138.227.* 12.02.02, 20:09
jeden mial byc na przelomie 1999/2000 roku kolejne dwa zaliczylismy w V/2001 i
zdaje sie w VII/2001 juz 100% byl 2001/2002 teraz ci co "widza" przyszlosc
zapewniaja ze bedzie w 2002 a juz napewno do konca 2006.
Czy kto sma dokladniejsze dane bo musze zaplanowac sobie wakacje przed koncem.
Obserwuj wątek
    • robert_wl Re: koniec swiata 12.02.02, 20:42
      O tak, ja też już się nasłuchałem o tych apokaliptycznych groźbach, ale ...
      cud, ja żyję! i nawet mam się dobrze. Kiedyś, nauczycielka od języka polskiego
      uświadomiła mi przy okazji przerabiania jakiegoś wiersza, że koniec świata
      każdy przeżywa indywidualnie. Śmierć jest dla każdego z nas końcem świata.
      • Gość: polonus Re: koniec swiata IP: 198.138.227.* 12.02.02, 22:43
        robert_wl napisał(a):

> O tak, ja też już się nasłuchałem o tych apokaliptycznych groźbach, ale ...
        > cud, ja żyję! i nawet mam się dobrze. Kiedyś, nauczycielka od języka polskiego
        > uświadomiła mi przy okazji przerabiania jakiegoś wiersza, że koniec świata
        > każdy przeżywa indywidualnie. Śmierć jest dla każdego z nas końcem świata.

pozostaje miec nadzieje ze ani ten zbiorowy ani ten prywatny nie nastapi za szybko

• basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 08:19
          Gość portalu: polonus napisał(a):

pozostaje miec nadzieje ze ani ten zbiorowy ani ten prywatny nie nastapi za szy
          > bko

...ale też żyć tak jakby ten dzień miałby być tym ostatnim ,ale niekoniecznie w
          znaczeniu "po nas choćby potop"
          • pau+la Re: koniec swiata 13.02.02, 09:18
            A wiecie ilu ludzi chodzi do wrozek i czyta horoskopy wierzac w to calkiem
            serio???!!! Dodam do tego 13 i czarnego kota!!!
            • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 09:32
              pau+la napisał(a):

> A wiecie ilu ludzi chodzi do wrozek i czyta horoskopy wierzac w to calkiem
              > serio???!!! Dodam do tego 13 i czarnego kota!!!

A ja mam czarnego kota! to co to znaczy?
              • Gość: Wiech Re: koniec swiata IP: 217.97.134.* 13.02.02, 09:59
                basia! napisał(a):

> A ja mam czarnego kota! to co to znaczy?

...że biedak pewnie ma kompleksy na punkcie swej czarności i nie najlepszą opinię
                na temat zabobonności wśród tych dwunożnych!
                a czy twój Kiciuś nie spluwa przez lewe ramię na widok wiedźmowatej dewotki?!
                Jeśli nie, to go naucz - podobno chroni przed złym urokiem!
                • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 10:25
                  Gość portalu: Wiech napisał(a):
                  >
                  > ...że biedak pewnie ma kompleksy na punkcie swej czarności i nie najlepszą opin
                  > ię
                  > na temat zabobonności wśród tych dwunożnych!
                  > a czy twój Kiciuś nie spluwa przez lewe ramię na widok wiedźmowatej dewotki?!
                  > Jeśli nie, to go naucz - podobno chroni przed złym urokiem!

Z tym kompleksem to może i prawda ,bo uwielbia ocierać się o rudą sierść psa.
                  Co do spluwania ,to najwyżej prycha na widok weterynarza;)

• Gość: Wiech Re: koniec swiata IP: 217.97.134.* 13.02.02, 10:35
                    basia! napisał(a):

> Gość portalu: Wiech napisał(a):
                    > >
                    > > ...że biedak pewnie ma kompleksy na punkcie swej czarności i nie najlepszą
                    > opin
                    > > ię
                    > > na temat zabobonności wśród tych dwunożnych!
                    > > a czy twój Kiciuś nie spluwa przez lewe ramię na widok wiedźmowatej dewotk
                    > i?!
                    > > Jeśli nie, to go naucz - podobno chroni przed złym urokiem!
                    >
                    > Z tym kompleksem to może i prawda ,bo uwielbia ocierać się o rudą sierść psa.

oj, jak on już się nawet o psy ociera, to nie jest z nim dobrze! - czyżby chciał
                    pozbyć się tej kłopotliwej skóry?!

> Co do spluwania ,to najwyżej prycha na widok weterynarza;)
                    >
                    Ja na widok lekarzy i dentystów czasem też, a czarny nie jestem!
                    :))
                    • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 10:55

> > Z tym kompleksem to może i prawda ,bo uwielbia ocierać się o rudą sierść p
                      > sa.
                      >
                      > oj, jak on już się nawet o psy ociera, to nie jest z nim dobrze! - czyżby chcia
                      > ł
                      > pozbyć się tej kłopotliwej skóry?!

No cóż, rude koty też są piękne, wszystkie koty są piękne!!!!!!
                      > > Co do spluwania ,to najwyżej prycha na widok weterynarza;)
                      > >
                      > Ja na widok lekarzy i dentystów czasem też, a czarny nie jestem!
                      > :))
                      a kotem jesteś?;)

• Gość: Wiech Re: koniec swiata IP: 217.97.134.* 13.02.02, 16:35
                        basia! napisał(a):

> No cóż, rude koty też są piękne, wszystkie koty są piękne!!!!!!

z tego co pamiętam, to jeszcze chwilę temu był czarny! A może ty kameleona
                        trzymasz na stanie!?
                        ...bo kit, że się kot rudością zaraził, to koniowi możesz wciskać
                        :)

> > > Co do spluwania ,to najwyżej prycha na widok weterynarza;)
                        > > >
                        > > Ja na widok lekarzy i dentystów czasem też, a czarny nie jestem!
                        > > :))
                        > a kotem jesteś?;)
                        >

nie, ale podobnie mruczę, jak mnie się drapie za uszkiem!
                        ;)

• pau+la Re: koniec swiata 13.02.02, 10:20
                Moze to oznaczac, miedzy innymi, ze nie jestes alergikiem!!! :):):)
                Ja to moge tylko pomarzyc o jakims cieplym futerku :(
                • robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 10:36
                  Pozdrów ode mnie Kiciusia, a przy pierwszej lepszej okazji wrzuć go do wiadra z
                  białą farbą. Chuchaj Basiu na zimne, jako i my chuchamy.
                  • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 10:56
                    robert_wl napisał(a):

> Pozdrów ode mnie Kiciusia, a przy pierwszej lepszej okazji wrzuć go do wiadra z
                    >
                    > białą farbą. Chuchaj Basiu na zimne, jako i my chuchamy.

farbowane to są lisy;) a koty to w worku, czasami;)

• robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 11:18
                      3masz kota w worq? Ciekawe, co na to Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami?
                      • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 11:53
                        robert_wl napisał(a):

> 3masz kota w worq? Ciekawe, co na to Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami?

zagląda darowanym koniom w zęby;)
                        • robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 12:37
                          O psia krew!
                          • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 12:56
                            koń by się uśmiał:)
                            • robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 13:02
                              Ale tylko wtedy, kiedy ma wilczzy apetyt.
                              • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 13:19
                                krecia robota;)
                                • robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 14:30
                                  Sokoli wzrok.
                                  • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 14:39
                                    O kurza twarz!
                                  • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 14:39
                                    aha i przy okazji, kurka wodna!
                                    • robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 14:41
                                      W mordę jeża:))
                                      • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 14:43
                                        Psia kość!:)
                                        • robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 14:45
                                          Konik na biegunach:))
                                          • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 14:46
                                            Sójka za morze:)
                                            • robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 14:47
                                              Uparty jak osioł.
                                              • basia! Re: koniec swiata 13.02.02, 14:50
                                                mysz pod miotłą:)

na razie , miło się rozmawiało:)

• robert_wl Re: koniec swiata 13.02.02, 14:51
                                                  Miczenie owiec.
                                                  Pa pa
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 08:22
                                                    Powrót różowej pantery.
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 10:19
                                                    basia! napisał(a):

> Powrót różowej pantery.

Struś Pędziwiatr.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 10:32
                                                    Zaklinacz koni
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 10:45
                                                    Shrek!
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 10:54
                                                    Ptaki ciernistych krzewów
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 10:56
                                                    Esmeralda:)
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 10:58
                                                    Pszczółka Maja
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:00
                                                    Majka Jeżowska.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:03
                                                    Cezary Pazura
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:04
                                                    Cezary Żak
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:07
                                                    Żaklin Kenedi
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:09
                                                    "Spit"
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:11
                                                    robert_wl napisał(a):

> "Spit"

?
                                                    brad pit
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:14
                                                    Pit Sampras
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:16
                                                    rasputin
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:20
                                                    Don Juan

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:25
                                                    Don Kichot
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:28
                                                    Skrzypek na dachu.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:31
                                                    Żwirek i Muchomorek
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:36
                                                    Żwirko i Wigura.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:39
                                                    Kajko i Kokosz
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:40
                                                    Paweł i Gaweł.

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:43
                                                    Asterix i Obeliks
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:47
                                                    Tytus, Romek i Atomek.

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:49
                                                    Albano i Romina Pałer
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:52
                                                    Krzysztof i Bisz.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:54
                                                    To masz Lis
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:55
                                                    To masz 100kinger
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 12:27
                                                    W łodzi mierz i licz
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 12:34
                                                    Kazi mierz Wielki.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 12:38
                                                    wielk i wóz
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 12:46
                                                    Term i nator.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 12:48
                                                    quas i modo
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 12:52
                                                    Stary człow i Ek i morze
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 12:55
                                                    Kal i gula
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 12:58
                                                    Tam i za
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 13:01
                                                    A pacz
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 13:04
                                                    Qhasz.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 13:12
                                                    pala3
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 13:22
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 13:23
                                                    Pro ?
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 13:23
                                                    Njeódało sjem tak jak hćałem.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 13:24
                                                    tortóry!
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 13:31
                                                    Róh Hożuf

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 13:33
                                                    Widzef łuć
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 13:36
                                                    Giekaes K.To-Wi-Ce
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 13:42
                                                    Wyżócom mnie z pracy;)
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 13:43
                                                    Ty wjesz rze hyba mje terz?
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 13:48
                                                    ładny pasztet! ,no zobacz ,nawet tego innaczej napisać się nie da
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 14:03
                                                    basia! napisał(a):

> ładny pasztet! ,no zobacz ,nawet tego innaczej napisać się nie da

Ano nje. Jabym jednak njerobił s tego rzadnej tragedj.
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 14:05
                                                    robert_wl napisał(a):

> basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ładny pasztet! ,no zobacz ,nawet tego innaczej napisać się nie da
                                                    >
                                                    > Ano nje. Jabym jednak njerobił s tego rzadnej tragedj.
                                                    dzisiaj płakać nie wypada:)

• robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 14:17
                                                    basia! napisał(a):

> dzisiaj płakać nie wypada:)
                                                    A czemu to? A nie słyszałaś piosenki Stinga "I'm so happy, I chan't stop crying"?
                                                    Ze szczęśia możnaby nawet ryczeć.

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 14:20
                                                    robert_wl napisał(a):

> basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    >
                                                    > > dzisiaj płakać nie wypada:)
                                                    > A czemu to? A nie słyszałaś piosenki Stinga "I'm so happy, I chan't stop crying
                                                    > "?
                                                    > Ze szczęśia możnaby nawet ryczeć.

..tarzać się też można

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 14:21
                                                    no i śpiewać przede wszystkim
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 14:23
                                                    basia! napisał(a):

> no i śpiewać przede wszystkim
                                                    Spiewać, no i też pogwizdywać. Ja dziś swej ukochanej będę cały wieczór gwizdał
                                                    do ucha:))
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 14:26
                                                    robert_wl napisał(a):

> basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    > > no i śpiewać przede wszystkim
                                                    > Spiewać, no i też pogwizdywać. Ja dziś swej ukochanej będę cały wieczór gwizdał
                                                    >
                                                    > do ucha:))
                                                    hę, i ona to lubi?

• robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 14:39
                                                    basia! napisał(a):

> hę, i ona to lubi?

Niekoniecznie, ale też nie lubi jak śpiewam, a coś przecież muszę robić:))

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 14:44
                                                    robert_wl napisał(a):

> basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    >
                                                    > > hę, i ona to lubi?
                                                    >
                                                    > Niekoniecznie, ale też nie lubi jak śpiewam, a coś przecież muszę robić:))

a ty gwiżdżesz na palcach?;)

• robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 14:46
                                                    basia! napisał(a):

> a ty gwiżdżesz na palcach?;)
                                                    Nie, mam taki gwizdek policyjny i w niego sobie dmucham;)
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 14:48
                                                    robert_wl napisał(a):

> basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    > > a ty gwiżdżesz na palcach?;)
                                                    > Nie, mam taki gwizdek policyjny i w niego sobie dmucham;)

uuuu...od takiego gwizdka to odrazu ciśnienie skacze;)
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 14:51
                                                    basia! napisał(a):

> uuuu...od takiego gwizdka to odrazu ciśnienie skacze;)

To chyba dobrze, nie?
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 14:53
                                                    robert_wl napisał(a):

> basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    > > uuuu...od takiego gwizdka to odrazu ciśnienie skacze;)
                                                    >
                                                    > To chyba dobrze, nie?
                                                    noooo...tylko uważaj na nadciśnienie;)

• robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 15:00
                                                    basia! napisał(a):

> noooo...tylko uważaj na nadciśnienie;)
                                                    Sorry, że tak zapytam: A Twój ukochany Tobie nie gwiżdże do ucha?

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 15:04
                                                    robert_wl napisał(a):

> basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    > > noooo...tylko uważaj na nadciśnienie;)
                                                    > Sorry, że tak zapytam: A Twój ukochany Tobie nie gwiżdże do ucha?

wiesz ja mam wrażliwy słuch na wysokie dźwięki:)

• robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 15:06
                                                    Ostatnio widziałem jak dziewczyna chłopakowi gwizdnęła bez użycia gwizdka:))
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 15:08
                                                    robert_wl napisał(a):

> Ostatnio widziałem jak dziewczyna chłopakowi gwizdnęła bez użycia gwizdka:))
                                                    A co mu gwizdnęła? chyba nie porfel;)

• robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 15:11
                                                    basia! napisał(a):

> A co mu gwizdnęła? chyba nie porfel;)
                                                    Portfela chyba nie, ale w twarz na pewno.

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 15:15
                                                    robert_wl napisał(a):

> Portfela chyba nie, ale w twarz na pewno.
                                                    czyli gwizdała z użyciem rąk ;)

tymczasem żegnam się :) a niech tam gwizdę sobie ..fiu...fiu...

• robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 15:21
                                                    basia! napisał(a):

> robert_wl napisał(a):
                                                    > tymczasem żegnam się :) a niech tam gwizdę sobie ..fiu...fiu...
                                                    Ale się nagadaliśmy. Ja też niedługo kończę. Pa.

• Gość: Wiech Re: koniec swiata IP: 217.97.134.* 14.02.02, 11:05
                                                    Z dużą uwagą śledziłem Waszą wymianę zdań, ale takich obelżywości, jakie teraz
                                                    padają, to juz me delikatne oczęta znieść nie moga!

Idę stąd poruszony.

..i więcej się nie wtrącam, bo jeszcze Kargulowym garnkiem w łeb dostanę!
                                                    ;)
                                                  • robert_wl Re: koniec swiata 14.02.02, 11:07

> Z dużą uwagą śledziłem Waszą wymianę zdań, ale takich obelżywości, jakie teraz
                                                    > padają, to juz me delikatne oczęta znieść nie moga!
                                                    >
                                                    > Idę stąd poruszony.
                                                    >
                                                    > ..i więcej się nie wtrącam, bo jeszcze Kargulowym garnkiem w łeb dostanę!
                                                    > ;)

"Pamelo żegnaj".

• basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:08

> Z dużą uwagą śledziłem Waszą wymianę zdań, ale takich obelżywości, jakie teraz
                                                    > padają, to juz me delikatne oczęta znieść nie moga!
                                                    >
                                                    > Idę stąd poruszony.
                                                    >
                                                    > ..i więcej się nie wtrącam, bo jeszcze Kargulowym garnkiem w łeb dostanę!
                                                    > ;)

Szpieg z krainy deszczowców

• Gość: Wiech Re: koniec swiata IP: 217.97.134.* 14.02.02, 11:10
                                                    basia! napisał(a):

> Szpieg z krainy deszczowców
                                                    >

:(
                                                    auła!
                                                  • basia! Re: koniec swiata 14.02.02, 11:11

> basia! napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Szpieg z krainy deszczowców
                                                    > >
                                                    >
                                                    > :(
                                                    > auła!

..Pugaczowa
            • Gość: polonus Re: koniec swiata IP: 198.138.227.* 13.02.02, 18:21
              pau+la napisał(a):

> A wiecie ilu ludzi chodzi do wrozek i czyta horoskopy wierzac w to calkiem
              > serio???!!! Dodam do tego 13 i czarnego kota!!!

to to nic ja spotkalem ostatnio osbe (plci zenskiej) ktora wierzy w 100% w znaki
              zodiaku !!!!!

• pau+la Re: koniec swiata 13.02.02, 20:35
                Znalazlby sie tez w tym gronie i niejeden mezczyzna. Zastanawialam sie, gdy
                przypadkiem na ulicy zobaczylam cyganke wrozaca z reki wlasnie mezczyznie,
                dlaczego on to robi? Czy chcial dac jej po prostu zarobic? z litosci? No bo
                przeciez chyba jej nie wierzyl!!!!!!!!!
                • Gość: polonus Re: koniec swiata IP: 198.138.227.* 13.02.02, 22:06
                  pau+la napisał(a):

> Znalazlby sie tez w tym gronie i niejeden mezczyzna.
                  straszne jakas zakala meskiego rodu :)
                  > Zastanawialam sie, gdy
                  > przypadkiem na ulicy zobaczylam cyganke wrozaca z reki wlasnie mezczyznie,
                  > dlaczego on to robi? Czy chcial dac jej po prostu zarobic? z litosci? No bo
                  > przeciez chyba jej nie wierzyl!!!!!!!!!
                  dlaczego, pewnie byla mloda piekna i zgrabna i probowal ja zbalmucic ...

• pau+la Re: koniec swiata 14.02.02, 08:30
                    Gość portalu: polonus napisał(a):

> dlaczego, pewnie byla mloda piekna i zgrabna i probowal ja zbalmucic ...

Na poczatku tez tak myslalam ... ale to byla juz wiekowa osoba ta cyganka! Moze
                    jej gadane zaimponowalo mu??? Kobiety ponoc sa lepsze w te klocki:):)
                    >

• Gość: polonus Re: koniec swiata IP: 198.138.227.* 14.02.02, 14:43
                      pau+la napisał(a):

> Gość portalu: polonus napisał(a):
                      >
                      >
                      > > dlaczego, pewnie byla mloda piekna i zgrabna i probowal ja zbalmucic ...
                      >
                      >
                      > Na poczatku tez tak myslalam ... ale to byla juz wiekowa osoba ta cyganka! Moze
                      >
                      > jej gadane zaimponowalo mu??? Kobiety ponoc sa lepsze w te klocki:):)

w te masz na mysle gderanie :))
                      > >
                      >

• pau+la Re: koniec swiata 14.02.02, 15:57
                        Niestety, masz racje:(
                        Sa jednak kobiety, ktore potrafia racjonalnie argumentowac a nie tylko gderac i
                        irytowac:)

No, a teraz pora na gry! Majac ducha hazardzisty zegnam forum i przenosze sie
                        do swiata w ktorym rzadzi logika, refleks ... jednym slowem dobra zabawa.
    • basia! Re: koniec swiata 15.02.02, 14:25
      Ja to nawet scyzoryka nie mam;(
      • robert_wl Re: koniec swiata 15.02.02, 14:28
        Do dziobania w glebie?
        • basia! Re: koniec swiata 15.02.02, 14:30
          robert_wl napisał(a):

> Do dziobania w glebie?

do dziobania lepsza kura;)

• robert_wl Re: koniec swiata 15.02.02, 14:31
            Tak, tylko trudno od kury wymagać aby orała pole;)))
            • basia! Re: koniec swiata 15.02.02, 14:38
              nie no, do orania to jest orka
              • robert_wl Re: koniec swiata 15.02.02, 14:43
                A kura do ... Od dziś nie lubię kur!
                • basia! Re: koniec swiata 15.02.02, 14:47
                  robert_wl napisał(a):

> A kura do ... Od dziś nie lubię kur!

do kukania jest kukułka

• robert_wl Re: koniec swiata 15.02.02, 14:53
                    Kókółka pisze sje pszes dwa "ó". Fstyć sjem.
                    • basia! Re: koniec swiata 15.02.02, 15:07
                      robert_wl napisał(a):

> Kókółka pisze sje pszes dwa "ó". Fstyć sjem.

fstyce siem bardzo, jakąś pokótę mószę sobie zadać;)
                      • robert_wl Re: koniec swiata 15.02.02, 15:14
                        Przypomniałaś mi kawał!
                        Młoda ładna dziewczyna idzie do spowiedzi.
                        Przy konfesjonale zwierza się księdzu ze swoich grzechów, między innymi z tego,
                        że nie ubrała dzisiaj majtek.
                        Ksiądz mówi: - W ramach pokuty moja córko zaraz po odejściu od konfesjonału
                        zrób świecę i dwa fikołki.
                        • basia! Re: koniec swiata 15.02.02, 15:16
                          W takim razie ja w ramach pokuty, robię scyzoryk w wodzie z znikam w głębinach:)

na razie:)
                          • robert_wl Re: koniec swiata 15.02.02, 15:21
                            Scyzoryk w wodzie ...? No nic, tylko nie zrób sobie krzywdy. Nara!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka