Dodaj do ulubionych

WOYTEK MROZEK

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 09.07.02, 09:16
Informuję wszystkich FORUM-owiczów, że na Podzamku w Amfiteatrze w dniu 13
lipca o godz. 20.00 wystąpi Woytek Mrozek ze swoimi tańcami świata. Facet ten
to klarnecista, który gra naprawdę świetną muzę. Polecam go wszystkim. Zawsze
występował on z chórem ze Lwowa i z takim zajebistym dyrygentem. Dodatkową
atrakcją był zawsze prawdziwy dudiarz, który zagrał w jednym z kawałków na
dudach. Naprawde polecam ten sobotni wieczów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 09.07.02, 10:14
      Można iść i tak nie ma co robić. Unia jeszcze nie gra, innych atrakcji nie ma.
      Może wystąpi z Wąbrzeskim Klubem Seniora. Będzie niezła jazda.
      • Gość: NIN Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 09.07.02, 11:11
        Mam tylko nadzieję, że po WOYTKU nie wiadą disco-polowcy z keybordem i nie
        popsują atmosfery. Wszyscy forumowicze spotykamy się o 20.00 w sobotę na
        Podzamku.

PS. Wiem, że forumowicze działający na forum toruńskim organizyją sobie co pewien
        czas spotkania na Bulwarze Filadelfijskim. Może z czasem i nam uda się kiedyś
        zebrać razem.
      • Gość: ja Re: WOYTEK MROZEK IP: *.Wabrzezno.com.pl 10.07.02, 21:10
        Gość portalu: Figo napisał(a):

> Można iść i tak nie ma co robić. Unia jeszcze nie gra, innych atrakcji nie ma.
        > Może wystąpi z Wąbrzeskim Klubem Seniora. Będzie niezła jazda.

pewnie byś wolał aby przyjechała Natalia Kukulska ???
        • Gość: ja Re: WOYTEK MROZEK IP: *.Wabrzezno.com.pl 10.07.02, 21:12
          na koncercie Kukulskiej to dopiero byś miał jazdy ....
          • Gość: NIN Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.07.02, 08:00
            A kto to jest ta Natalia Kuklińska? Czy to nie córka tego generała, który
            szpiegował dla USA?
            • Gość: KAB Re: WOYTEK MROZEK IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 08:29
              Gość portalu: NIN napisał(a):

> A kto to jest ta Natalia Kuklińska? Czy to nie córka tego generała, który
              > szpiegował dla USA...

...zaocznie skazana na karę śmierci za przebój "Puszek okruszek".
              A tak w ogóle to pojawiła się nowa postać o ksywce ja na forum i na dodatek taka
              bardziej agresywna:-)))
              • Gość: NIN Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.07.02, 08:34
                Mam nadzieję, że agresja "ja" rozwinie się i będzie konstruktywna.
                • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.07.02, 10:19
                  "JA" wystąpił pierwszy raz na naszym forum i już napada. Oj nieładnie. Może jest
                  z konwentu seniorów, dlatego tak się wkurzył. A może jakaś niespełniona miłość do
                  Natalki?
          • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.07.02, 10:29
            I to z Wąbrzeźna, nie tam jakiś zagraniczniak. Chłopaku(dziewczyno) wyluzuj.
            • Gość: KAB Re: WOYTEK MROZEK IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 11:19
              Gość portalu: Figo napisał(a):

> ...Chłopaku(dziewczyno) wyluzuj.

A ja bym go (ją) jeszcze podkręcił, będzie weselej;-)
              • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.07.02, 11:51
                O.K. Wyobraźmy sobie "Ja". Film Woody Allena. "Ja" leży w łóżku ze swoim
                parterem. Ona(on) mówi do niego(niej) : Niezły(a) byłeś(aś). Na to ona (on): Wiem
                dużo trenuję w samotności.

*Niepotrzebne skreślić.
                • Gość: KAB Re: WOYTEK MROZEK IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 09:30
                  Minęły 24 godziny i "ja" się nie pojawiło:-(((. A miało być tak pięknie;-)))
                  Oj, Figo wystraszyłeś "ono", trzeba było bardziej dyplomatycznie, z sercem do
                  nowego forumowicza, a tak dalej będziemy się kisić w tym samym składzie;-)))
                  Szansa pewno przepadła bezpowrotnie, a mogło być weselej:-(((
                  • Gość: NIN Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 10:20
                    "Ja" wniósł powiew świeżości na to forum. Szczypta agresji i głęboka ironia tego
                    osobnika dobrze rokowała na przyszłość. Jednak koleś (koleżanka) okazał się
                    nazbyt płochliwy, a szkoda .......
                    • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 11:54
                      Wróci. Anonimowość, którą daje forum przełoży na swoją bezgraniczną krytykę mojej
                      osoby.
                      "Ja" mam dla Ciebie propozycję. Ściągniemy dla Ciebie Edytkę Górniak, która
                      zaśpiwewa największe przeboje Natalki Kuklińskiej (o przepraszam Kukulskiej) przy
                      akompaniamencie organisty kościoła pod wezwaniem św. Szymona i Judy Tadeusza w
                      Wąbrzeźnie.
                      I co ty na to?
    • Gość: maciek Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 11:39
      No proszę ile "ja" zrobił(a) zamiesznia na FORUM. Od razu można poczuć nowy
      powiew myśli intelektualnych. Szkoda im więcej FORUM-owiczów tym dyskusja by
      była bardziej ubarwiona i ekscentryczna. "Ja" odezwij się.
      • Gość: maciej Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 11:48
        Sorki w poprzednim wejściu podpisałem sie jako maciek - odwołuje to - winno byc
        maciej-nie wiem dlaczego wpisałem "maciek"????????
        Pewnie dlatego, że wcześniej czytałem wypowiedzi zza Oceanu.
        • Gość: KAB Re: WOYTEK MROZEK IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:03
          Gość portalu: maciej napisał(a):

> Sorki w poprzednim wejściu podpisałem sie jako maciek - odwołuje to - winno byc
          > maciej-nie wiem dlaczego wpisałem "maciek"????????

Rozdwojenie jaźni?;-)))))) A może maciej się zaraz przyzna, że "ja" to też on?
          • Gość: maciej Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 12:07
            Nie podszywam sie pod "ja". Jak sie pomyliłem z Maćkiem to sprostowałem to.
            • Gość: KAB Re: WOYTEK MROZEK IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 12:15
              Gość portalu: maciej napisał(a):

> Nie podszywam sie pod "ja". Jak sie pomyliłem z Maćkiem to sprostowałem to.

Ale to "ja" zrobiło nerwową atmosferę na forum;-))), a przecież to tylko żarty
              (jak śpiewa Maleńczuk w "Edek Leszczyk" o kurde to nie ten wątek:-))).
              "Ja" na burmistrza!
    • Gość: maciej Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 13:41
      Mam sygnały, że w dzisiejszej Pomorskiej napisali, ze koncert Woytka Mrozka w
      Amfiteatrze to bedzie wydarzenie muzyczne rou w Wąbrzeźnie. Jak zapowiadał
      mrozek przyjedzie z Hórem i autentycznym jedynym dudziarzem z papierami.
      Dla mnie muzycznym wydarzeniem to byłby np. koncert Jobkowej z Methenym - bo
      podobno na przełomie września i października mają nagrać razem płytę. Nominuję
      już takową na wydarzenie roku.
      • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 15:10
        Będziesz miał orgazm okolicznościowy Macieju.
        • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.07.02, 15:13
          A jak ktoś nie lubi Woytka Mrozka może iść o tej samej porze do Kawiarni
          Żeglarska tam wystąpi grupa Pitbull - będzie ostry czad.
          • Gość: maciej Re: WOYTEK MROZEK IP: *.Wabrzezno.com.pl 14.07.02, 19:09
            No cóż byłem na koncercie Woytka Mrozka - raczej koncert udany - takie tam
            granie do kotleta. Publiczność jak publiczność w Wąbrzeźnie - żadna rewelacja -
            przyszli bo za darmo i coś się dzieje, a później po pół godzinie wychodzili bo
            myśleli że to Mazowsze.
            Chciałem tez powiedzieć, że Pomorska sztampowo podeszła do sprawy - nie badając
            wcześniej tematu. Pomorska kłamie - nie wystąpił żaden dudziarz - bo nawet nie
            było go w planie tej trasy koncertowej. Pisząc takową zapowiedz pewnie znalezli
            gdzies w internecie informacje o "tańcach swiata" i mrozku i bezmyślnie to
            przedrukowali.
            Acha i jeszcze jedno wkurwiała mnie kablówka, która w trakcie koncertu chodziła
            i zadawała kretyńskie pytania nie wiedząc o tym, że może to komuś przeszkadzać
            np. w słuchaniu muzyki itp. Ale weźmy poprawkę to jest tylko Wąbrzeźno.
            • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.07.02, 07:25
              Chłopie skąd Ty jesteś? Z innej planety? Rzeczy niekomercyjne ciężko sprzedać,
              a szczególnie w naszym mieście. Możesz sobie kupić Mrozka i posłuchać w domu.
              • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.07.02, 07:40
                Chyba nie jesteś taki naiwny i nie myślisz, że jak Ci się coś podoba to
                przyjdzie na to pół Wąbrzeźna?
    • Gość: maciej Re: WOYTEK MROZEK IP: *.Wabrzezno.com.pl 16.07.02, 23:34
      I jeszcze jedno - gratulacje dla architekta amfiteatru. Wyobażcie sobie jest
      koncert - muzyka (smyszki fagot, klarnet) a tutaj na scenie gościu zapierdala z
      beczką piwa. Projektant tak zaprojektował nasz Amfiteatr, ze aby dostać sie do
      zaplecza - magazynu trzeba przejsc przez scene. I to sa takie klimaty - totalne
      wiesniactwo. Mysle że projektant powinien otrzymac zlotego rapitografa.
      • Gość: Figo Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.07.02, 07:53
        Z uporem maniaka - nie wiesz gdzie mieszkasz? Może zostaniesz burmistrzem,
        starostą, architektem i czymkolwiek chcesz w jednym. Będziesz miał okazję się
        wykazać. Dałbyś sobie spokój po 6 miesiącach bo nie masz bladego pojęcia jak
        się sprzedają imprezy w tym mieście (kto powinien wystąpić itd.). Zdecydowanie
        oprócz knajpy na podzamku (jakby nie patrzeć w amfiteatrze), która tak Ci się
        podoba nie trawisz niczego innego. Więc pytam po co tu mieszkasz? Wyprowadź się
        do innego miejsca gdzie nie ma takiej komercji (bo na bardziej ambitne rzeczy
        przydzie ze 100 ludzi w tej dziurze). Będziesz się mógł rozwinąć intelektualnie
        i nikt nie będzi chodził z beczką piwa, na które zaraz po imprezie pewnie
        poszedłeś i bardzo ci smakowało i byłeś zachwycony, wniebowzięty i coś tam
        jeszcze.
        • Gość: maciej Re: WOYTEK MROZEK IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.07.02, 08:55
          W każdym mieście można znależć coś co się nie podoba. Podobnie jest w
          Wąbrzeźnie. Projekt amfiteatru przez którego scene przebiega droga do magazynu
          gdzie znajdują sie beczki z piwem uważam za porażkę - nowoczesną myśl
          projektanta. A może ty jestes projektantem albo współtwórcą tegoż obiektu,
          gdzie zamiast desek jest polbruk???? Kilka słów krytycznych nikomu nie
          zaszkodzi. A co do koncertów zgodzę się, że ambitne plany upadają już w
          momencie projektu - z czystego tylko powodu, że w Wąbrzeźnie nie ma
          potencjalnego odbiorcy i nie ma sie czemu dziwić.
          Jakbym miał sie wyprowadzać z każdego miasta, gdzie mi sie coś ni podoba, to
          zaręczam Ciebie - w moim życiu mogłoby zabraknąć miast w Polsce. Powtarzam -
          każde miasto ma coś, do czego można sie przyczepić. Ja wybrałem Amfiteatr który
          mi sie kompletnie nie podoba i takie jest moje zdanie.
          Jeżeli jestes zachwycony tym obiektem - to jest twoja ocena i wszystko. Nie
          wszystko w tym mieście musi mi sie podobać i nie o wszystkim musze pisac w
          kategoriach ochów i achów.
    • Gość: yezy Re: WOYTEK MROZEK IP: 80.51.243.* 22.04.03, 21:04
      nie mam czasu

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka