Dodaj do ulubionych

Do LilSnake

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 13:17
Wiesz tak sobie pomyślałem ,jesli sie troche nudzisz,to może chciałbys coś
zrobic?I coś zarobić?

Jeśli tak to zaluguj sie ,a ja przyslę Ci propozycję na Twoją skrzynkę.

Pozdrawiam /jak mysle /Bydgoszczanina z DK.
A moze jestes z Krzyzakowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: ???? Re: Do LilSnake IP: *.wykonawcy.pl 17.02.02, 16:42
      To tylko do niego propozycja ??
      Z mila checia chcialbym rowniez zarobic :)
      • Gość: krzyżak Re: Do LilSnake IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 18:38
        Gość portalu: ???? napisał(a):

> To tylko do niego propozycja ??
        > Z mila checia chcialbym rowniez zarobic :)

Bardzo mi przykro.
        Potzrbuje cos z Danii
        • Gość: LilSnake Re: Do LilSnake IP: *.i4.auc.dk 18.02.02, 13:17
          A co konkretnie potrzebujesz?

Rozumiesz, ze moge byc troche podejrzliwy, bo u paru osob na Waszym forum mam juz dokumentnie
          przechlapane. Jesszcze mi spamem zawalicie poczte i co zrobie? :=)
          • reggie Re: Do LilSnake 18.02.02, 14:31
            Zostawcie go, to dobry człowiek. Znamy się krótko, a mam wrażenie, że od
            zawsze. Ataki na LiSnake,a są atakami na mnie także. Wszyscy młodzi Katolicy
            trzymajmy się razem. Pod przewodnictwem braci z Torunia. Oddaję Bydgoszcz pod
            Waszą komendę. Bracia, zbiórka na Zwirki i Wigury koło pałacu z masztem, dalej
            się zastanowimy. W imię Pana!
            • Gość: LilSnake Re: Do LilSnake IP: *.i4.auc.dk 18.02.02, 14:54
              Reggie, co Ci sie stalo?

Aha, no i nie trafiles, bo nie jestem katolikiem :)
        • Gość: polonus Re: Do LilSnake IP: 198.138.227.* 18.02.02, 14:52
          Gość portalu: krzyżak napisał(a):

> Gość portalu: ???? napisał(a):
          >
          > > To tylko do niego propozycja ??
          > > Z mila checia chcialbym rowniez zarobic :)
          >
          > Bardzo mi przykro.
          > Potzrbuje cos z Danii

Dania slynie z produkcji highendowych glosnikow i kolumn pewnie chesz aby ci
          okazyjnie kupil Dynaudio Evidence. Ty spryciarzu.
          • Gość: LilSnake Re: Do LilSnake IP: *.i4.auc.dk 18.02.02, 14:53
            Bang & Olufsen? A owszem jest tu blisko nawet ich sklep firmowy...
    • Gość: Krzyzak Re: Do LilSnake IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 18:56
      Dzieki za odpowiedz.Oczywisci niczego nie potrzebuje z rzeczy
      przyziemnych.Dzieki polonus za podpowiedz nt. głośników.
      Potrzebuje czegoś innego.Snake napisze Ci maila.Tylko sie zaloguj.
      Dla ułatwienia dodam;
      nie potrzebuje samochodów
      pracy
      lokum
      itd.
      Pozdrawiam
      • lilsnake Re: Do LilSnake 18.02.02, 19:35
        ok, juz mam skrzynke, mozesz wysylac, pozdr
        • reggie Re: Do LilSnake 18.02.02, 20:42
          Nic mi się nie stało. Po prostu jestem otwarty na swoich bliznich i rodaków,
          szczególnie należy wspierać tych za granicą, dlatego moje słowa otuchy do
          Ciebie, LiSnake.
          Pzdr.
        • k_rzyzak Re: Masz wiadomość(no text) 18.02.02, 21:38
        • Gość: Krzyzak Re: Do LilSnake IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 17:59
          Masz wiadomość
          • Gość: LilSnake Re: Do LilSnake IP: *.i4.auc.dk 27.02.02, 12:49
            Ty tez.
    • Gość: Krzyżak Re: Do LilSnake IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 17:45
      dzieki za odpowiedz.Masz nową poczte.
      Pozdr.
      • Gość: LilSnake You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.i4.auc.dk 19.02.02, 18:17
        • Gość: krzyżak Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 18:57
          Danke schon!Ich habe gekricht.
          • Gość: LilSnake Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.i4.auc.dk 19.02.02, 19:23
            Jeg maa heller ikke snakke tysk, men vil gerne tale dansk med dig, hvis du kan. Kan du det?

Venlig hilsen,

Lil
            • Gość: henning Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 04:06
              L-S,jezeli nie jestes katolikiem,to pewnie weszles na droge waska,w tym wypadku
              mozesz duzo pomoc swoim bliznim,ktorzy sa jak owce bez pasterza.pomagaj im w
              kazdy dla ciebie mozliwy sposob,puki jest jeszcze czas tak dla ciebie jak i dla
              twoich bliznich.to jest przeciez tez i obowiazek,chyba o tym b.dobrze wiesz.
              • Gość: LilSnake Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.i4.auc.dk 25.02.02, 10:39
                Moge zapytac, skad sie wziales?...

Pozdrawiam

P.S. Henning=> to Dania?
                • Gość: henning Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.proxy.aol.com 27.02.02, 01:32
                  lilsnake odpowiedz wszystkim gdzie sie podziala nadzieja ktora Ktos w tobie
                  nadal poklada rowniez ci ktorzy ja poszukuja i to moze wiecej niz chleba
                  • Gość: LilSnake Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.i4.auc.dk 27.02.02, 12:43
                    robie to, ale nie na forum dyskusyjnym, sa lepsze metody
                    • Gość: henning Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.proxy.aol.com 27.02.02, 16:38
                      a ja myslalem ze ty sie nie wylaczasz ale jestes tym czym zdecydowales sie byc
                      przez 24 godziny na kazda dobe biorac zawsze pod uwage ludzka potrzebe
                      umiejac jej pomoc w kazdy dostepny sposob dla ciebie przeczytalem twe wpisy na
                      bydgoszcz torun i nie wszystkie swiadcza ze zalezy ci na milosci blizniego
                      czy byles kiedys na wyspie bornholm tu jest fajny klimat nawet wtedy gdy na
                      polskim wybrzezu zimno sofoniasza3 6
                      • Gość: LilSnake Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.i4.auc.dk 27.02.02, 17:56
                        wiesz co, moze zechce Ci sie machnac maila na lilsnake@poczta.gazeta.pl, bo nie jestem pewnien,
                        czy wiem, o co Ci chodzi. Nie musisz jakos enigmatycznie do mnie pisac, jesli jestes Swiadkiem
                        Jehowy, tak jak ja. ja sie tego nie wstydze, ale nie sadze, zeby dyskusje na forum sprzyjaly
                        rozwazaniom o wierze. Wrecz przeciwnie, wiekszosc z nich nie ma sensu i odchodzi od tematu.
                        Pozdrawiam. LilSnake

P.S. Na Bornholmie bylem.
                        • Gość: henning Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.proxy.aol.com 28.02.02, 20:42
                          lilsnake nie bede pisal meila mialem okazje skorzystac z czyjejs dobroci przy
                          okazji dano mi do dyspozycji komputer wracajac do tego o czym pisalismy to
                          mysle nadal ze jest duza okazja do wydawania swiadectwa na forum przeciez
                          duzo ludzi czyta moze nawet nie odpowiedza ale moga to sprawdzac albo
                          ktoregos dnia im sie to przypomni co czytali czy bedzie jakis efekt to zalezy
                          od "gory" czy czytales dzisiejszy dzienny tekst i komentarz[28 luty]co mowi
                          ostatnie zdanie jezeli na tym forum bedziemy myslec o tym co buduje to beda
                          efekty nawet jezeli sie o nich nie dowiemy wykorzystac mozna okazje w kazdy
                          mozliwy sposob pozdrawiam ciebie po bratersku serdecznie mozesz nie odpisywac
                          konczy sie ten krotki dla mnie okres ale prosze mysl o tym co ci pisalem
                          • Gość: LilSnake Re: You've got mail, 2! (n/txt) IP: *.i4.auc.dk 01.03.02, 11:32
                            OK, kazik, pozwol, ze nie bede sie z Toba zgadzal i tyle. Zycze powodzenia.
      • Gość: LilSnake Hej Krzyzak! Masz maila. (n/txt) IP: *.i4.auc.dk 01.03.02, 11:58
    • Gość: Krzyżak Re: Do LilSnake IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 13:54
      Masz wiadomość
    • Gość: krzyżak Re: Do LilSnake IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 22:16
      Hej Lil!
      Uczysz sie .Nie słychać Ciebie wcale.Jeśli sie jednak uczysz to trzymamy za
      Ciebie kciuki.
      +
      • Gość: LilSnake Re: Do LilSnake IP: *.i4.auc.dk 13.03.02, 12:57
        Hej.wlasnie przezylem ostatni egzamin i moge zaczac pisanie magisterki. w
        zwiazku z tymi wszystkimi rzeczami na uniwerku, nie mialem czasu zajac sie
        Twoja prosba. Sprobuje w przyszlym tygodniu. Pozdrawiam
        • Gość: Krzyżak Re: Do LilSnake IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 22:12
          Gratuluje.No to chyba jestes szczęściarz.
          Dobra spokojnie czekam.Mamy czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka