a-g-aa 31.08.05, 11:05 Witam wszystkich!!! Od 10 lat nie mieszkam we Włocławku a poszukuje lokalu na zorganizowanie wesela. Czy KTOŚ ma jakąś propozycje??? Czekam niecierpliwie na info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hekate11 Re: Wesele 04.09.05, 00:41 To zalezy czy to bedzie male wesele czy na dużo osob. Jesli mniejsze to moze w Biesiadnej na Kaliskiej albo w budynku przy dawnej szkole muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekgaz Re: Wesele 07.09.05, 11:02 Lokali jest kilka we Włocławku, np.: - Restauracja Lazurowa na ul. Łanowej 27a - Restauracja ABC - koło Drumetu - Hotel Młyn - Hotel Aleksander - Złota Podkowa - Chopina 2/4 - Jagienka na Jana PawłaII (Michelin) - Pod Kogutem - ul. Duninowska - Ratuszowa - ul. Bojańczyka - 7 dni - ul. Wieniecka - W strzelnicy COLT - ul. Słodowska - Restauracja w budynku Urzędu Miejskiego na Zielonym Rynku - Karczma Kujawska - na Okrzei - Grandmet ul. Żwirowa Takie mi przyszły na myśl, zapewnie są jeszcze inne lokale, może ktoś jeszcze zamieści na Forum. Jest jeszcze kilka ładnych lokali poza Włocławkiem. Ale w pytaniu było we Włocławku. Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-aa Re: Wesele 08.09.05, 16:34 Bardzo dziękuję za liste lokali, natomiast jeśli jesteś w posiadaniu namiarów na inne lokale w okolicy Wloclawka - to bardzo prosze o jakies namiary. Z góry dziękuję !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekgaz Re: Wesele 09.09.05, 22:56 Jak pamiętam: - B. dobry lokal do imprez weselnych znajduje się w Szpiegowie - kierunek Dobrzyń - Lokal Kama, koło Skępego - Brześć Kujawski - Tawerna - Kowal - Remiza Strażacka - Lubień Kuj. - zaraz za Lubieniem w kierunku na Łódź po prawej stronie, nazwy nie pamiętam, ale dosyć fajny - w Ciechocinku - tu jest duży wybór, npo Amazonka, Hotel Targon - wyskoka klasa, Sanatorium "Pod Tężniami" - super, itp - Dobre, wysoka jakość usług - Badkowo, tak samo jak mi się jeszcze jakieś lokale przypomną to napiszę Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
karola3333 Re: Wesele 12.09.05, 13:48 Mam olbrzymią prosbe, skoro podałeś lokale w Ciechocinku, czy mógłbys je trochę scharakteryzować, szczególnie zalezy mi na Targonie, bo sie nad nim zastanawiam. Może ktos z forum był na weselu tam lub słyszał o takim weselu. bardzo mi zależy, bo muszę się niedługo decydować, a w zasadzie, poza wyglądem nic o tym lokalu nie wiem. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
maxal Re: Wesele 13.09.05, 21:13 Polecam także Salę Biesiadną TOTU w Osięcinach- profesjonalnie i za niewielkie pieniądze Mają własną stronkę w necie www.totu.w3wl.pl Pozdrawiam Max Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Wesele 07.01.06, 08:29 W Targonie zorganizowany był bal mojej ówczesnej firmy. Kelnerzy przysypiali i podali zimny obiad. Ktoś kiedyś wspominał, że istnieje możliwość zorganizowania wesela "narodowościowego"- włoskiego, hiszpańskiego czy jakiego tam chcesz, ale nie wiem, czy to prawda. 054 416 60 00- to telefon do Targonu. Odpowiedz Link Zgłoś