luaz81 10.11.04, 14:50 Jeśli to Sandra czytasz to napisz do mnie. wielbiciel ze szkoły. Mój e -mail luaz81@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luzak83 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 10.11.04, 21:46 a to co ma byc???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 11.11.04, 01:21 JAk Ci sie tak podoba to zagadaj ja w szkole albo poczekaj i wyslij jakis liscik na WALENTYNKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 07:12 popieram COBRE,jak by to wygladalo aby dziewczyna pisala pierwsza do niewiadomo kogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 12.11.04, 17:16 No spoko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 12.11.04, 22:50 e tam mamy rownouprawnienie moze tam pierwsza pisac ale watpie czy to zrobi teraz jej pewnie w glowce kariera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvrwtf Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:33 kto to jest. miss jakas?? dobrze mowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 13.11.04, 08:30 Ciekawe kiedy ja zobaczymy w jakims popularnym czasopismie-a moze czas Swiecia zamieści jej plakat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:53 skoro to tygodnik to moze wprowadzi rozkładowke Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 13.11.04, 23:01 ale chyba ona juz na jakiejs okladce byla????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 14.11.04, 07:12 No w Bravo girl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******** Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.05, 20:49 Pusta lala z niej i tyle mysli że jest na okładkach to może się wozić chyba jej się cos w głowie poprzestawiało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:05 masz racje ze jest wulgarna i patrzy wszystkich z góry a ze ma bogatycg starych to ma luz umalowac sie i szpanowac z głowa w niebooo.to pusta laska..mylici sie co do niej ale wszyscy sie kiedys przekonacie..i wtedy ja bede sie z was smiaccc.a w pleyboju nigde nie bedzie pomazyc jest poprostu za płaska to moje zdanie chyba ze zrobi sobie operacje.buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
dawidpiecyk Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 20.01.05, 18:00 TY CZUBIE ZOSTAW JĄ W SPOKOJU!!!!!!!!!!!!! BO TOBIE ZEBY POWYBIJAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 14.11.04, 14:34 Hehe no niezle niezle Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 14.11.04, 16:03 to niedlugo sesja w playboyu bedzie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 14.11.04, 16:12 No spoko=Czekam na ten plakat:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 19:30 NIE ocenia się ludzi po wyglądzie Sandra jest wporzo.Bardzo ją lubię a takie teksty to dowody jej zazdrości.Jest nspoko dziewczyną i bardzo sympatyczna i koleżeńska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 14.11.04, 20:10 No ja tez tak mysle! Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 14.11.04, 22:32 a ja nie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 14.11.04, 22:38 Luzak czemu nie:)Moze do niej wpadniemy po autografik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yankes666 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 14.11.04, 23:55 Witam was ludzie! Macie bledne wyobrazenie o tej osobie! Moze i jest ladna, ale inteligencji to jej bozia nie dala! Takie sa suche fakty! I niech nikt nie dopatruje sie w mojej wypowiedzi nawet kszty zazdrosci, bo tu jej nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 16.11.04, 18:07 a po co mi autografik od niej moz ejak bedzie slawna ale narazie nie dziekuje chociaz jak zdobedziesz to daj znac:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 16.11.04, 19:48 Hehe moze sobie jakos załatwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:39 no piecyk zaczyba robic na tym forum furore prawdziwa...macho-paker ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infok Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:06 Co sądicie o Plutowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:45 wszystkich zamurowalo jak ja zobaczyliscie na okladce bravo girl zazdrosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 18.11.04, 16:32 :)no moze jakies dziewczyny jej zazdroszcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 18.11.04, 20:37 no oczywiscie zazdrosc mnie tak zzera ze hoho :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najpiękniejsza Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:49 Uważam że Sandra Majka jest spasła jak świnia miała malutką ilość punktów po teście z gimnazjum.JEDNAK NIBY URODA NA WSZYSTKO NIE WYSTARCZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:39 sandra jest cudowna dziewczyną mozna z nia o wszyskim pogadac jest i piękna jak i urocza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:41 sandra udowodniła wam wszystkim że na duzo ją stac skoro wodzieliście ją na okładce jednego z lepszych czasipism szczęki wam opadły co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agity Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:42 mam tylko jesdno słowo które mi nachodzi jak ją widze CUDOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 24.11.04, 19:47 Mój pies był na okladce jednej z gazet-Ja to mam psa:)cudeńko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka:) Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 03.12.04, 21:06 heh taa ja np heh zazdroszcze jej inteligencji , muehehe 21 pkt:D z egzaminow , naprawde jest na co popatrzyc ... wyglad to nie wszystko...gdyby bylo madrzejsza to looz...ale eh oczko:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:37 Fajna koleżamka z Ciebie.Uwazasz się koleżanką Sandry a tak na nią piszesz zastanów się dziewczyno-bardzo śmieszne!!!!!!!!!Odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka:) Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 05.12.04, 00:10 nie uwazam sie jej kolezanka...nie mam takich znajomych..ktorzy maja 21 pkt z egzaminow:D Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 05.12.04, 00:29 o prosze !!! aż tak dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 05.12.04, 00:34 nie no ładna jest bez dwóch zdan, a tak szczerze mówiąc to na tej okładce miała tyle betonu na pysku że jej nie poznałem, wole ja bez dodatków "ulepszających" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 16:10 zamurowalo wszystkich co wiecie ze s andra zostala vice miss polski nastolatek szxceny opadly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpellllll Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 16:11 sandra zostala vice miss polki nastolatek bravo btavo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 16:13 mamy czym sie chwalic nasza sandra zostala vice misssssss polski nastolatek to jest sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 13.12.04, 19:34 Vice Miss-a podobno jest taka cudna:((słabo cosik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 13.12.04, 19:43 Oto klasyfikacja-Została dopiero 4 vice miss-Słabiuchno cosik Miss Polski Nastolatek 2004 Rozalia Mancewicz I wicemiss Polski Nastolatek Monika Pietrasińska II wicemiss Polski Nastolatek Ewelina Milej III wicemiss Polski Nastolatek Małgorzata Grześkiewicz IV wicemiss Polski Nastolatek Sandra Majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 13.12.04, 19:44 A tu mozecie sobie popodziwiać!!! www.mangomodels.pl/mango/index.jsp?place=Lead08&news_cat_id=36&news_id=67&layout=3&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 13.12.04, 22:59 COBRA dobrze gadasz !!! Ty powinieneś zająć I miejsce na naszym forum hehe Wporzo kolo z Ciebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 14.12.04, 00:19 Hehe dzieki-pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomszt Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.iweb.pl 16.12.04, 10:57 Nie lubie tej laski, jest strasznie wulgarna i niewychowana!!! Klnie, pluje i wciaga nos, bleah! Konkretna, sie nie nadaje!!! Ma syndrom pięknej dziwczyny: polega on na tym, ze na wszystkich patrzy z gory, olewa rzeczywistosc a jedyna rzecza, ktora ja obodzi jest ona sama(choc nie jest rzecza:)!!! Brakuje teraz tego by zaczela wozic sie z jakims kokosem po miescie w jakiejs furze, ktora tatus kupil! Pozdrooo i bleah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:43 ludzie nie znacie sandry ten kto pisze ze jet wulagarna itp to sie myli sandra jest bardza inteligentna osoba wy jej zazdroscicie tylko to mozna powiedziec co o nie ktorych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marik Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:46 kurde ludzie jak mozna tak glupio o niej pisac nie znacie jej a piszecie takie glupie rzeczy smiac mi sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 16.12.04, 19:11 No moge sie z Tobą pośmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: 193.19.104.* 20.01.05, 17:21 Ludzie, jak czytam wasze teksty o tym ze jest sympatyczna, inteligentna itp to aż mnie skręca. Znam ją prawie 10 lat i wiem o niej sporo. Figurę ma naprawdę niezłą, jak do tego dodać trochę tapety (żeby zamalować pryszcze) to wygląda bardzo dobrze. Ale jeśli chodzi o resztę to nie ma się czym chwalić. 21 punktów z testu to nienajlepszy wynik. Rozśmieszył mnie komentarz w gazecie na temat wyboru szkoły "Wybrałam liceum menedżerskie, bo tylko tam pozwolą mi na tyle nieobecności..." czy jakoś tak. Z tego co wiem, to powód był inny - otóż nie przyjęli jej do żadnej innej szkoły, a sławna miss w zawodówce - to już wogle nie pasowało. A co do zachowania - plucie, przeklinanie - norma. nie wspomnę już o tym co wyprawiała na imprezach, po kilku kieliszkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
piecykdawid Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 20.01.05, 22:14 KIM TY LUAZ81??????? Odpowiedz Link Zgłoś
piecykdawid Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 20.01.05, 22:33 luaz81 napisał: > Jeśli to Sandra czytasz to napisz do mnie. wielbiciel ze szkoły. Mój e -mail > luaz81@gazeta.pl CHYBA NIECHCESZ ZGINĄĆ OD MOJEJ RĘKI!!!!!!!!!!! TO JĄ ZOSTAW!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:13 Może tak Piecyku zacząłbyś się uczyć pisać po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:30 Co wy sobie myślicie??? Jak morzecie takie żeczy o mnie muwić??? Mniałam mało pónktuf na tescie bo nic sie nie uczyłam!!! Załorze sie rze te fszystkie żeczy piszą dzwiewczyny kture mi zazdroszczą sławy i tego rze hłopacy na mnie lecą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: 193.19.104.* 21.01.05, 23:11 droga sandro, nie wszystkie posty piszą dziewczyny które ci zazdroszczą. a tak poza tym to popracuj trochę nad ortografią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:45 Ja znam Sandrę 4 lata jestem dziewczyna... i mysle ze jest z niej ładna dziewczyna ale nie rozśmieszajcie mnie hahahaha inteligencji u niej brak... mi powiedziała ze do czerwonego jej nie przyjęli bo za późno papiery złożyła buahaha a 21 pkt. miała słyszałam o paru imprezach i o zdjeciach Sandry hahahaha ciekawe jak to czytasz sandra to pozdrowienia ale takie bajeczki to nie mądrym ludziom gdłupa jestes i łatwa ... fakt ze ładna ale jak ci mówią "sandra pokaż cycki " a ty pokazujesz hahaha :) słyszałam ze na zonka lecisz hahah pewnie dlatego bo ma fure co ?? nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: 193.19.104.* 22.01.05, 23:43 musze sie pochwalic ze widzialem jedno ze słynnych zdjęć :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:18 A GDZIE WIDZIAŁEŚ TO ZDJĘCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: 193.19.104.* 23.01.05, 19:24 hehe :D nie powiem :p powiem tylko ze mi sie podobało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:37 Ja fotek nie widzialem ale cycki macalem :D Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 26.01.05, 21:10 DOŚĆ DOŚĆ i jeszcze raz DOŚĆ teraz to już jest trochę chamskie z waszej strony !!!!!!!!!!! Nie znam tej dziewczyny osobiście, ale postawcie się teraz na jej miejscu i wyobraźcie sobie jak byście się czuli jak by wam ktoś tak dup.. obrabiał. Brak słów..... hahahahahaah ale to jest śmieszne, ale to nie z niej się śmieję tylko z waszej głupoty !!! PS. zamknijcie ten temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 26.01.05, 23:57 Racja racja:)bloody racja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: 193.19.104.* 27.01.05, 15:46 według mnie temat powinien być dalej kontynuowany. niech wszyscy dowiedzą się prawdy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 27.01.05, 22:31 Znaczy jakiej prawdy?To ze jej w szkole nie idzie wogóle nie wchodzi w gre- wszyscy jej zazdroszcza ladnej buźki-to na tyle-wszycho proste:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 01.02.05, 19:21 Czepiają się dziewczyny - ja nie wiem. Oczywiście wszyscy co tak na nią piszą są pewnie "doskonali" skoro pozwalają sobie na takie wytyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 01.02.05, 21:24 No zapewne tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: 193.19.104.* 05.02.05, 19:27 doskonali to może nie są, ale na pewno nie piszą o nich takich ściem w gazetach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:30 skonczy sie kadencja MISS no i slawa przeminie ,chyba ze bedzie "sztucznie" podtrzymyana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:) Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 22:39 Nie wiem czy wiesz,ale ONA jest IV WICEMISS POLSKI NASTOLATEK I TAK SZYBKO NIE SKOŃCZY SIE JEJ KADENCJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE LUBIE MAJKI!!! Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 11.02.05, 23:43 jez u przeciez ona jest cala sztuczna ryj cay w tapecie iwogole wyglada jak laka niech sobie jeszce polozy 2 kg tynku toc jak ona wyglada mysli ze swieci a najchetniej bym jej przywalila w ten glipi ryj!!!!!ona mysli ze jak jest taka slawna to moze wszystkich osadzac kazdego kogo nie zna obgaduje a sama nie jest lepsza ktos powinien zrobic jej zdjecie bez tapety i wyeiasic na calym siweciu to by zobaczyli jaka o na piekna jest!!!!!!!!!!!!!!!GLUPIA LALA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mak371 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 27.02.05, 13:03 Ludzie Polska podupadła !!! Nie ma bardziej inteligentnych i ładniejszych dziewczyn w naszym kraju !!! Same solarium i 2,5kg szpachtlu na twarzychu to ma być laska ??? Jezu gdzie jesteś pomóż naszemu narodowi i spraw komisji nowe okulary bo oni są ślepi !!! I co w mordę to ma być uczciwe skoro komisja ślepa i nie dowidzi !!! A gdzie sprawiedliwość !!! Zapomniałem i tak w Polsce sprawiedliwości nie ma no to i Majka ma w takim razie szanse tak trzymać !!! Jakie walory przemawiają za tym aby reprezentowała nasz region sorry ale mi jest wstyd !!! Ale nie ja ją wybierałem więc niech się wstydzą ci którzy dokonali takiego wyboru !!!! Zresztą jeśli była by taka super to po co ten nagłówek " W obronie Sandry Majki " uczciwych i sprawiedliwych ludzi nie trzeba bronić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 20:04 A znasz Sandre prywtnie,jeżeli nie no to masz błędne mniemanie o tej osobie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 01.03.05, 00:08 Piszesz tak o niej a zapewne jakby Ci chciala dac cmokasa w policzek to byś mial tak mokro ze nawet pampers semi-layn+75kg by Ci nie pomogły! Odpowiedz Link Zgłoś
mak371 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 01.03.05, 19:01 Mokro raczej nie !!! Są o wiele ładniejsze dziewczyny w Świeciu i zapewne wiele osób się z tym zgodzi.Nie każda dziewczyna kóra startuje w wyborach jest najpiękniejsza !!!! To ma nawet odniesienie do polityków !!! Czy każdy polityk jest OK ??????????? W każdej dziedzinie jest to samo !!!!! Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 08:27 zazdrosc i zazdrosc ludzie nikt mi nie powie ze ta laska sie wam nie podoba jest zarabista widzialem ja pare dni temu i stwierdzam ze jest super a wy macie zle w tych waszycg glowach Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 02.03.05, 14:07 no i zaczęlo sie znowu pierd.... ,jeśli dostała taką szanse od życia to poprostu ją wykorzystuje i przestańcie sie wkońcu czepiać, bo to już nie jest przesada, to juz jakaś chora obsesja...i nawet jeśli ma tej tapety na twarzy 3, 4 czy 5kilo, to jednak zrobiła wrażenie na jury i dostała swoje 5 minut i niech je ma jak najdłużej, ja osobiście nic do tego nie mam i jej nie zazdroszczę. Pozdro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:27 Bo i czego u zazdrościć? Rozumu jej od tego nie przybyło. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 07.03.05, 21:06 KONIEC TEMATA :(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
belas86 heh 09.03.05, 12:42 nie no.. chętnie by tu można było pociągnać temat dalej, jestem bardzo ciekawy jak się potoczy :), całkiem interesująco to wszystko wygląda :), swoją drogą ja jej nie znam, ale za dużo sie nasłuchalem na jej temat nie najciekawszych rzeczy, co nie powoduje żebym źle o niej mowil, jednak... Zrobila cos co mnie zdenerwowało i raczej mam już na jej temat pewne zdanie., nie napisz jakie, bo nie zamierzam się tutaj kłucić, ale chętnie poczytam waszych wszystkich kłutni :) bo zapowiada się interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:52 nigdy nie stanęła bym w obronie tego pustaka.ona mysli tylko o swoim wygladzie.w swieciu sa 100 razy ladniejsze dziewczyny od niej!!!Majka zajmij sie szkola bo tym ze bylas miss nic nie zyskasz a w szkole cinko idze heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sANDRa mAJKa. Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:27 Fiecie co wy gupcy wy chóltaje jendne co wy o de mnie hcecie.Dała mi pani od polskiego Jezyka piontke za klasuwge z dyktanda i muwie wam fszystkim rze ja jestem dobra i rze ja wam jerzcze pokarze fszystkim do kópy wsientym.i muj hłopak mi w tym pomorze a on wam do dópy ponakopóje fszystkim bez wyjontkó- rozómniecie bez wyjontkó,a fogóle po co ja z fami dyskótóje wy..... .jesteście zkończeni fszyscy,nawet ten co się podaje za mojego ólóbieńca i stara sie mie bronić. zdradze wam mojoą tajemice pujde na studia do torónia ale nie powiem na co toznaczy jaki kierónek chciałam do wasiaka ale ja mam sfoje ambicje i wyjadem z tego świecia morze na zafsze no to co zrobicie beze mnie.To ja reklamóje mniasto tak jak kiedyś dziencioł ten ze Strarzy Mniejskiej,tak mnie się wydaje rze nawet Burmistż bedzie za mną dzfonić abym pżyjehała spofrotem do świecia aja mó powiem N I E > to jest hyba muj ostatni list do was wy fariaci jedni z sądowej ićcie sie leczyć do ddwónastki hyba nie wiem sama alecoś koło tego. WYPAŁÓJCIE SIE FSZYSCY. Odpowiedz Link Zgłoś