Dodaj do ulubionych

LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 14:38
Ostatnio byłem w tej wykwintnej pizzerii (od razu dodam, że nie jestem
wybredny i smakuje mi raczej jadło w Świeciu) zamówiłem ze znajomymi 3 pizze z
różnymi sosami - dostaliśmy je po ok 1 minucie z takim samym sosem wszystkie
odgrzewane były letnie ale ser był czarny od smażenia. Odradzam wszystkim tą
kloakę!
Obserwuj wątek
    • Gość: BoyFROMHell Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 14:44
      Ja miałem ostatnio "przyjemność" jeść nowy specjał w Lacky Lucku,
      kurczaka na ostro. Na danie czekałem jedyne 30 minut i niestety
      odszedłem głodny. To co mi przyniesiono było zimne a mięso niestety
      surowe!Zdecydowanie odradzam tą "jadłodajnie".
      • Gość: :) Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.10, 15:26
        Jak już chcesz udawać dwie różne osoby, to chociaż nie popełniaj dwa
        razy tego samego błędu. :)
        "Lucky Luck", a nie "Lacky Luck". :P
    • Gość: arek Re: LACKY LUCK IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.10, 15:38
      jedzenie okropne;/
      i tylko bulic duzo trzeba za ten szit.tyle kasy a zarcie jak dla psa.
      a co do pani kasi w..niech jeszcze wiecej nosa zadziera..
      ta sie nadaje..jakby szefowa byla..
      • Gość: Kasia Re: LACKY LUCK IP: 188.33.209.* 20.05.10, 21:40
        Ha ha ha,co za prosty burak z tego osobnika,niby Arka.Śmiać mi się
        chce z tego co napisano na forum na mój temat.Mam Cię głęboko w
        czterech moich szanownych literach;]
    • Gość: bywalec Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 19:19
      Kiedyś w Lucky Lucku było bardzo dobre jedzenie, ale było to ładne parę lat
      temu. Później niestety ich pizze były już coraz gorsze, więc zrezygnowałem z
      odwiedzania tego lokalu. Ostatnio po bodaj 3 latach znów miałem okazję u nich
      zjeść. Niestety pizza się nie polepszyła a mam wrażenie, że nawet pogorszyła. Co
      więcej, czekałem na nią niecałe 10 minut co mnie zaskoczyło. Wydaje mi się, że
      trzymają po prostu tam gotowce (a na pewno spody) i tylko podgrzewają w piecu.
      Keczup też niestety nie był za dobry, strasznie kwaśny i wodnisty, chyba jeden z
      tańszych. Co do cen, mam wrażenie, że je obniżyli w stosunku do tych, które były
      poprzednio, kiedy miałem okazję być w tym lokalu. Niestety jedyny plus to ładny
      wystrój i bardzo długa działalność.
      • Gość: Jadźka Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 19:35
        nie podoba się to nie chodźta tam, mata inne lokale
        przynajmniej zwolnita miejsca mnie i moim kumpelom z wioski
        lubimy sobie tam piwko pić w piątkę
        • Gość: norek Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.05.10, 08:48
          Ja zamówiłem niedawno kukurydzę. Przyniesiono mi kolbę, a właściwie pół, ale nie dało się w nią zębów wbić. Laska, która obsługiwała wielce zdziwiona ją zabrała i nawet słowa przepraszam nie usłyszałem. Oczywiście nie zapłaciłem, ale i tak tam szybko nie wrócę.
          • Gość: shit happens Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 08:59
            ja bylem, 5 lat temu i juz tam nie pojde pies by tego jedzenia nie ruszyl <lol>
            • Gość: mister Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 11:15
              ..a mnie wlasciciel tegoz przybytku oszukał! zreszta nie tylko mnie! ale to
              inny temat...
    • Gość: pani kierownik Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 14:14
      pani kierownik zadziera nosa.. a na pizze już tam nie pójde!!!!!!
    • Gość: Ola Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 20:19
      Najlepiej iść pół godziny przed zamknięciem lokalu:)
      Widok niezadowolonych osób które mają zmianę BEZCENNY:)
      • Gość: /// Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 20:29
        Mój ulubiony moment w Lucky Lucku - chwila wypraszania z lokalu, na 40 minut
        przed oficjalnym zamknięciem.
        Uwielbiam to.
        Podchodzą, mówią "prosimy o opuszczenie lokalu, zaraz zamykamy" ;)
        • Gość: Roman Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.10, 23:05
          Bo pewnie do tej godziny, która jest ostatnia w godzinach otwarcia,
          chcą rozliczyć kasę, pozmywać podłogi, itd. :) Cwaniary. Godziny
          otwarcia oznaczają ich pracę dla klienta, a nie czynności nie
          związane z bezpośrednią obsługą. Chyba pójdę tam kiedyś specjalnie
          po to, żeby posiedzieć do końca. Niech mi któraś tylko podejdzie i
          rzuci takim tekstem na pół godziny przed oficjalną godziną
          zamknięcia albo zacznie mi pod stolikiem miotłą zasuwać :D
          Krótko mówiąc, to speluna, która w końcu padnie. Że też te babska
          nie rozumieją, że same ucierpią na takim traktowaniu klientów. :)
          • Gość: Humanoid Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 08:06
            Ogólnie jeżeli już muszę zjeść jakiś "syf" na szybko, to wybieram Lucky Lucka.
            Jeszcze najbardziej mi "pasuje" - oczywiście z dowozem bo w tym lokalu nie bywam
            - po pewnym incydencie jestem uprzedzony. Przydatność ten knajpy pewnie wkrótce
            zweryfikuje rynek.
            • Gość: Daniel Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 10:25
              jakis dlugi czas temu nawet chyba w zeszlym roku zjadlem sobie tam kebaba jakos
              pod wieczor i byl to moj ostatni posilek niestety wieczorem wymiotowalem mysle
              sobie moze cos mi zaszkodzilo lecz po ok miesiaca wybralem sie kolejny raz na
              kebaba o podobnej porze i tez jakos na wieczor zaczalem wymiotowac. dziwne?
              • Gość: lucky shit Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 10:39
                kolego zebys czasem nie mial choroby szalonych krów ( u ludzi ten przypadek
                nazywa sie choroba Creutzfeldta-Jacoba)
                • Gość: znajoma Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 13:28
                  A ja niestety na ich cholernym kebabie złamałam sobie zęba.Fest muszą
                  robić...Oczywiście odechciało mi się och stołówkowego żarcia.

A co do Kasi...zagubiona dziewczyna!!:D haha
    • Gość: do kamila Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.server4you.de 07.05.10, 17:19
      Jak ktoś ma takie zamiłowania jak ty, żeby wąchać czyjeś dupy, to czasami się
      natnie. :) Znając tylko elementarną fizjologię człowieka, trudno oczekiwać, żeby
      z dupy zalatywało lawendą. Chyba, że po każdym wypróżnieniu wpychasz sobie w
      odbyt WC Pickera. :)
      • Gość: ale pocisk! Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 17:46
        he he strzał w dziesiątkę!
    • Gość: JKL Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 18:03
      Ten wątek powinien zostać usunięty!!!!!!!! Ewidentnie komuś bardzo
      zależy na narobieniu "koło tyłka" właścicielowi Lucky Lucka. Mam
      nadzieję, że właściciel wyciągnie konsekwencje. Dla przestrogi
      powiem tylko, że założyciel pewnego wątku na tym forum (nie będę
      pisać o jaki temat konkretnie chodziło, bo nie ma sensu ponowne
      podbijanie tematu), który wypowiadał się w negatywny sposób o pewnej
      firmie, został namierzony przez organa ścigania i obecnie toczy się
      proces przeciwko niemu. Mam nadzieję, że za tym przykładem pójdą
      właściciele kolejnych firm i nie pozwolą na bezpodstawne oskarżenia
      pod swoim adresem oraz niszczenie i przedstawianie w negatywnym
      świetle wizerunku swoich firm.
      • Gość: gość Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.05.10, 21:25
        jeszcze taki się nie narodził aby wszystkim dogodził,chodżcie gdzie
        indziej lub gotujcie w domu jedzonko a wypowiedzi wasze są
        szczeniackie i obrażliwe,pracują w tej knajpie też porządne
        kobiety,które mają rodziny ,i mało kto ma tak super szefów w tych
        czasach,pozdrawiam cały personel
    • Gość: Anmara Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.05.10, 10:08
      dokłanie. nie dość , że drogo to jeszcze takie wszystko obrzydliwe.
      kupiłam ostatnio frytki za 5 zł z ketchupem, to tego ketchupu było
      więcej jak frytek. do tego te frytki takie jakieś "zwiędłe" były i nie
      dobre. albo zamówiłam founde to zamiast roztopionej gorzkiej czekolady
      dali podgrzany SOS CZEKOLADOWY! beznadzieja totalna...
      • Gość: shit na maxa Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.10, 20:06
        Robią sobie sami wstyd ale niestety skąds kase trzepią? na kim> na tych którzy
        1raz byli drugi nie przyjdą!
        Dziwie się Właścicielom, że nie jest im wstyd wołać 0,50gr za plaster cytryny
        do Desperadosa! no masakra nigdzie się z tym nie spotkałam! na hali norma..
        taki rodz.alkoholu z takim dodatkiem nie ma problmeu- proszę dziękuję. się
        zastanawiam czy za kibelek 1ety nie rzucić:]
        i faktycznie obsługa jakaś obrażona... nie wszystkie laski... ale ta jedna!
        szok! a wogóle o dopłacie ZA CYTRYNKE NIE BYŁAM POWIADOMIONA!
        • Gość: DOPŁATA ZA SOS Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.10, 20:07
          2 KEBABY ZAJE***CIE DROGIE I DO TEGO SOS BO JAK NA SUCHO? A ONI 3,60!! DOLICZAJĄ
          DO TYCH KEBSÓW! PRAWIE POŁOWA NIBY DANIA KTÓRE ZAMÓWIŁEM!!
          "CZEKOLADA" ZALANA WODĄ TEŻ JEST ZA DROGA JAK NA NAPÓJ Z PACZKI.
          • Gość: zgadzam sie!! Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.10, 20:10
            skrzydełka pożal się boże! nie bierzcie tego, mój pies więcej mięsa z zupy
            dostanie ode mnie, niż ja od nich za TĄ CENĘ.
            ratuje ich lokalizacja. dorobkiewicze!
            generalnie jest syfnie i obskurnie!
            i te lampy nad głowami!!
            • Gość: ja Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.10, 20:13
              i śledząc temat muszę się zgodzić, no niestety......
              Wybierajcie inne lokale! Montana ..np.
              i nie daje mi spokoju taka "stara" pracownica...czarne włosy ma
              ossszz... kompletnie nieprzygotowana do obsługi klienta!
              wy~j**ć ją!
              • Gość: hee Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.10, 21:16
                Żal nie jadam tam za często ale wiadomo że otwierają nową pizzerie i
                ktoś komus specjalnie koło dup.. robi ludzie troche kultury i
                szacunku gdzie uczciwa konkurencja jak jest tam takie złe żarcie to
                czemu pęka w szwach cały czas jadłem tam z rok temu i było ok tyle
                w temacie
                • Gość: ja wyzej Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.05.10, 22:36
                  co ty gadasz ja napisalam wyzej o montanie.. bo bylam i sprobpowalam nie mam
                  zadnego w tyminteresu|! tylko mnie wku wia jak wala tak w ch ja
                  czaisz? to?! top moj sprzeciw i wyraz emocji tyle.
                  wsyztsko co napisalam jest prawda i nie mialam w tym zadnego interesu -
                  powtarzam... i jak ja wpadam na bronka tam rzadko kto jest 2-3osoby i nkt prawi
                  enie je bo za drogo proste
                  • Gość: obrzydliwy widok Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.05.10, 15:36
                    klijent zawiedziony to klijent stracony,byłem w tej knajpie z dziewczyną na
                    drinku,obsłużyła nas fajna babeczka,uśmiechnięta,pamiętamy ją z innego punktu
                    państwa bojarowskich,miło siedzieliśmy do momomentu ,gdy wyszła pani z kuchni w
                    obleśnych i poklejonych dresach,jakby nie wiem co robiła przy tym
                    jedzeniu,bardzo to obrzydziło moją dziewczynę a zapowiadało się tak miło i
                    sympatycznie,na kolacje wybraliśmy inny lokal,bo nasze zaręczyny,byłyby porażką
                    a wielka szkoda że niektórzy z personelu psują reputacje szefom tej przyzwoitej
                    knajpie
                    • Gość: z Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.146.166.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.10, 21:10
                      zgadzam sie z tymi wpisami i dodam ze chyba idzie im coraz gorzej bo
                      w tesco zamkneli interesik a w chelmnie rowniez chca wynajac lokal
                      • Gość: i co sie dziwic Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.05.10, 21:17
                        takie prawo rynku w uslugach... klient rzadzi... albo pstryczek w nos i
                        wyciagniecie wniskow...albo zwijamy interesik... jak dobrze ze mamy inne
                        pizzeria...
                        • Gość: pyszny lolo Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 21:22
                          ja nie życzę im źle ale właściciel mógłby się wziąć za ten lokal i postawić go
                          na nogi bo powoli robi się tam pijalnia piwa i nic więcej a lokalizacja przecież
                          jest niezła
                          • Gość: klara Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.05.10, 16:35
                            co wy gadata lokal zajebisty,kierowniczka do dup.......... ale kelnerki wyśmienite
    • Gość: Yhy Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 11:16
      gorzej, coraz goprzej
      • Gość: Amis Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.05.10, 15:14
        Szkoda słów pizza lekko podgrzana a to co niezjedza inni i zostawia to z tego
        klepia pizze i jeszcze za sos kasują blerwy jedne.Ten właściel to wielki
        fotograf-chyba w negatywie.Powinni mu ten kiosk rozpier......
        a lucku luck to jego stary a reszta to jego bracia daltonowie.
        • Gość: do amisa Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.05.10, 09:09
          sam jesteś dalton cwelu,zachowujesz się jak szczeniak,a twoje uwagi to przy
          łopacie bo z twoją kulturą tam się nadajesz patafianie,sam żresz w karitasie jak
          pies przy budzie
          • Gość: malami Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 19.05.10, 09:20
            Jeśli komentujesz poziom czyjejś kultury, to chociaż sam(a) rób to
            na wyższym poziomie. W tej chwili dałeś(aś) popis rodem z
            rynsztoka...
            • Gość: Obornik Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.05.10, 12:36
              Dobrze napisał Amis taka prawda.Jest tam jak wchlewiku.
              • Gość: niezadowolona Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.05.10, 19:32
                chlewik no nie obrażajmy świń:D
                gówno serwują takie że tam nigdy juz nie pójdę nie oszukujmy sie... nidlugo
                zamkną...za szklanke wołają 10 zł którą za darmo dostają, a ja się pytam jak to
                zewidencjonują, ten przychód.do kieszeni Pani kelnerki? wogóle to wstyd wołać!
                fuj fuj fuj.tam kiedyś sprzątają?
                • Gość: gosc Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.05.10, 11:04
                  szczeniackie wypowiedzi sie nie licza,jak zrobiliscie wypad z tej pracy to nie
                  róbcie koło dupy komuś,jak komuś sie nie podoba to tam nie chodzi,ale dziwne
                  jest to że w wekendy jest pełny lokali ciągle stali klijenci więc te wypowiedzi
                  są po zawiści lub ze złości,pani kierownik to fakt nioe powinna tam pracować,bo
                  sie już wypaliła ale pozostały personel ok i tak trzymajcie dalej,stały klijent
                  -adam
                  • Gość: Noe Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.05.10, 13:36
                    Pierdzielisz Adasiu.Widać że lubią dania na zimno i dodatkowo płacić za
                    sosiki,więc mi niepierdziel i ich nie broń tych śmiesznych z lucky luck,kto wie
                    czy oni nawet nie plują w żarcie,wszystko odgrzewają,co to za śmieszny
                    kiosk,powinni ten kioski rozpier..............
                  • Gość: ja Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.05.10, 14:02
                    a Ty ile masz lat Adasiu? że szczeniackie wypowiedzi się nie liczą?? napisałeś
                    to pod moja wypowiedzią:d rozbawiłeś mnie doprawdy.. czy ja muszę mówić tu
                    kwiecistym słownictwem? z metaforami, onomatopejami?
                    daj spokój.
                    właśnie chodzi o to że gdy alternatyw barowych to idzie się do chlewu przepłaca.
                    niech bogu dziekują za lokalizację!!
                    jaki Ty głupi jesteś po zawiści lub złości..wiesz po straconych pieniądzach..bo
                    może każdy jeszcze liczy na jakość za którą płaci ... Ty śmigaj z tego forum...
                    dla 50latków na wp. są... napisać Ci to wierszem?:D
                    • Gość: Delma Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.05.10, 18:26
                      Faktycznie tam jest smród,brud i ubustwo,pracownice wychodząc z kibla rąk
                      niemyją a póżniej szybkie na pól odgrzane pizze serwują,szkoda gadać,speluja jak
                      byk,ten właściel to faktycznie fotograf w negatywie heh-dobre jak ktoś wyżej
                      pisał.Widziałam nawet jak coś dosypują krowy jedne do żarcia-przeważnie chodzą
                      tam gówniarze zamawiają lampeczke wina i przesiadują ile wlezie i to bardzo
                      wkur.... pracowników pracujących tam,a ten kelener chudy to ma chyba z 40kilo
                      niedowagi-same kości i jak taki pajac może serwować żarcie.Niepolecam a ten co
                      ten kiosk chwali niech spier...... mi w podskokach.
        • Gość: mk Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:43
          ooo to myślałem, że tylko my mieliśmy pecha z tą pizzą.. ale
          zamówiliśmy 3 i wszystkie były niedopieczone, letnie więc
          pomyślałem: może ktoś ma zły dzień..Teraz wiem, że to nie przypadek,
          a podobno w kapitaliźmie klient nasz pan i trzeba o niego walczyć
        • Gość: lUKASZ Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.10, 13:32
          Ale jaja, dobrze napisali ten chudy z niedowagą heh i bracia daltonowie bo sie
          posikam i śmierdząca szefowa uhahhaaa
    • Gość: Zbigniew Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.05.10, 18:27
      Faktycznie za te odgrzane pizze powinni po tym ryju dostać.
      • Gość: sylunia Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.05.10, 10:22
        popatrzcie tak z perspektywy...: bordowy dywan... jakieś nieudane wazony jako
        lampy... drewniane stoły z IKEI, kiedyś podkładki pod talerze, przedzielone
        paździerzem chyba z firaną (niby sala dla palących) siedzisz i po lewej masz
        osobę za firanką której rozmowę słyszysz i ona Twoją, pseudo bar zrobiony w
        stylu klubowym... no aranżacja nie ma co... czaicie o co chodzi? o te stoły i
        dywan.. gdzie to znajdziecie kochani?wazoniki z sztucznymi kwiatuszkami?
        żenada... jak taki przydrożny tani bar po drodze do Bydzi, Yakuza... ale
        jedzenie nieporównywalnie zajebiste!!!
        • Gość: on Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.10, 11:46
          najlepsza sala dla palących :P
          • Gość: fatom Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.05.10, 12:58
            dla was śmierdziele ta knajpa nie jest-polecam krzysia na kościuszkach.cwele jedne
            • Gość: do fatoma Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.05.10, 16:55
              Jo chudzielcu z niedowagą 40 kilo teraz to cię zabolało jak coś poda jesz to
              umyj te chude łapska i w dupie niegrzeb i nie zwalaj winy na krzysia.
              • Gość: Obserwator Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.05.10, 18:34
                ahahahaa niedowagi 40 kilo.
                • Gość: obrzydliwy Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.06.10, 14:13
                  pani kierownik weż sie za siebie bo się w te upały zapalisz i cały lokal będzie
                  walić,fuj łe z pod pach ogol te kudły-obciachówa
                  • Gość: gość Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.06.10, 23:31
                    moim zdaniem panią K wysłać najlepiej w kosmos,pozostał by tylko smród,,,no i
                    brzydkie wspomnienia.bo przez nią ten lokal jest niezadbany i nie potrafi go
                    ogarnąć;;ubrałbym jej zieloną kamizelke i heja zamiatać ulice-tam by wypełniła
                    swoją misje a nie ludziom jedzenie robić łe,pozdro dla Kazimiery heja fela już
                    cię nie ma.....................łe
                    • Gość: ktoś Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 09:53
                      Przeczytałam wszystkie posty jakie piszecie i jestem w szoku.Owszem podobać Wam
                      się nie musi,jedzenie może i nie jest apetyczne,ale oczerniać ludzi to już przesada.
                      • Gość: gość Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.10, 11:07
                        poprostu się kogoś nie lubi i smaruje na tą osobe,w tym wypadku pani
                        kierownik to święta prawda
    • Gość: kkk Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.10, 21:50
      nie polecam
      • Gość: asia Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.06.10, 23:09
        desperadosa se można wypić nic więcej co?
        • Gość: 6,80desperados Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.07.10, 20:14
          taaaa... desperadosa... plus niepoinformowana przy placeniu 0,50gr! jakos sie
          zorbilo 6,80!
          no i .. nie radza sobie z zaopatrzeniem... sorry tyskiego nie ma po niedzieli!a
          co to?zaopatrzenia nie ma? na szczescie z 3 miechy nie bylam i nie bede...
          ciagle jakies braki!
          i ta czekolada za fure kasy jak na goraca wode z kakao!
          ceimno tam i ta wykadzina wyglada syfnie! i graty za te firnaki! sa naprawde
          odjazdowe jak na XXI~w.
      • Gość: Lina Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.06.10, 03:11
        A ten chudzielec jeszcze pizze serwuje?Uhhaaa on wygląda jak 1000 nieszcześć
        zebrany w jeden wór,jego stara to aktorka ze spalonego teatru.A za te pizze
        zimne odsmażone na zwykłej patelni to powinny po tych gębach dostać i ten barman
        po tym chudym szczurzym ryju.Już tam nigdy moja noga niepostanie.Lucky luck to
        ten pierdziel szef a daltonowie to jego kuzyni.Wielki fotograf z niego w obrazie
        niegatywie uhahaha uhahaa.
        • Gość: ONA Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.06.10, 13:46
          Pracuję w pobliżu Lucky Lucka,często tam kupuję kebaby,szczerze
          jestem zadowolona. Pozdrawiam.
          • Gość: do lina Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 14:17
            Nie pracuję w LL, nie chodzę tam i wisi mi to, ale licz się ze
            słowami wsioku. Cipa w świecie, chojrak w necie jak to mówią.
    • Gość: Artur Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.06.10, 15:44
      Ty nie pracujesz chudo małpo serwujesz brudasie zimne pizzdy
      • Gość: Gonso Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.07.10, 00:45
        Faktycznie ten chudy z tymi babami powinien po tych ryjach dostać za te
        podgrzewane pizze.Śmierdziel jeden ino faja jedna po drugiej,łapska
        czarne,brud,smród i ubustwo a te dziwy niemyte też śmierdza jak cholera.
        • Gość: do gosno Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.07.10, 17:29
          tam pracuje moja żona pedale a twoje szczochy to oddawają w kiblu bo nieżle p[o
          mordzie możesz dostać kimkolwiek jesteś frajerze
          • Gość: Adam płach. Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.07.10, 19:39
            Uhaha jego żona pracuje,a ja myślałem ze jego stara.Gonzo dobrze pisze że jest
            syf i tak trzymać
            • Gość: do syfa placha Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.07.10, 17:11
              szczoch to ty jestes
              • Gość: KJAKS Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 18:04
                Ewidentnie widać, że ktoś się na kimś mści za jakieś swoje
                niepowodzenia. Faktycznie teraz Lucky Luck ma ogromną konkurencję
                jeżeli chodzi o sprzedaż pizzy, ale ja często jadałam w Lucky Lucku
                i byłam zadowolona. Było tam zawsze miło, czysto, smacznie i
                przyjemnie. Teraz nie jadam tam z innych względów, niż tych, o
                których wypisujecie. Przestańcie wypisywać takie bzdury, życiowe
                porażki znoście z honorem!!!!!
                • Gość: Iza Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.07.10, 17:40
                  ty jesz robale w pizzy i muchy i osy w zapiekance krowo jedna,więc tego
                  zasranego lucky lucka nie broń bo tam syf ,smród,i pierdzenie wielkie jest
                  • Gość: gocha Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.07.10, 16:08
                    w tej śmiesznej knajpce to psy dupami szczekają,a te pizze sobie oni wsadzą w
                    wielkie 4 literki,podgrzewane i do niczego.Faktycznie za te pizze powinni po
                    tych ryjach dostać te chudzielec z fajką w ryju i te krowy leniwe co tylko
                    zerkają kto co je a póżniej pewnie co zostaje to wpierdzielają.Nie polecam tego
                    smrodu
                    • Gość: piotruś piotrowski Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.07.10, 23:17
                      co oni za lampiony tam powiesili gejowskie w tej spelunce.Żarcie jest tak
                      spie...ne że mój pies nie chciał żreć.Pomyje i rożne syfiaste specyfiki.A ten
                      chudy kelner brudas jeden jakie on ma czarne pazury,stara jego to chyba
                      gumiśiowa z dobranocki.A chudy jest jak patyczek.A chodzi jak by miał w gacich
                      napierdzone wieśniak jeden i do tego biała świnka z niego.Pierdziel,śmierdziel i
                      kutafon.Trzy w jednym
                      • Gość: Vnx Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 20:20
                        Skąd w Tobie tyle debilizmu? Zauważcie, że to ten sam łeb ciągle
                        pisze.
                        • Gość: do wszystkich zain Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.07.10, 00:04
                          w lacky luck nie robi żaden kelner,przynajmiej wv świeciu bo obsługują mnie i
                          moją rodzinke,bardzo miłe kobietki,swoje problemy nie załatwicie przez
                          wypisywanie i oczernianie ludzi,więc darujcie sobie,a po drugie lokal jest
                          wypełniony teraz po brzegi więc w czym problem /
                • Gość: porażka to LL Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.11.10, 19:08
                  wstyd ! wstyd ! wstyd i wiocha! zamiast świeczek czy malych podgrzewaczy..... oni postawili na stole WKŁADY DO ZNICZY!
                  wielcy kapitaliści dorobkiewicze...
                  wiocha naprawdę... może przykręcą nam talerze do stołów i dadzą plastykowe sztućce.
                  • Gość: :) Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.10, 19:15
                    jesli juz by przykrecili metalowe miski, to raczej do kompletu sztucce nie bylyby plastikowe (bo to za drogie), tylko tez metalowe, ale na lancuchach, przysrubowanych do stolow
                    • Gość: ;-D Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 204.152.198.* 06.11.10, 19:23
                      www.youtube.com/watch?v=RHkCqkn0VKE
                      • Gość: m Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 19:59

te wklady do zniczi pewnie zostaly jeszcze z 1 Listopada :] zenua.
                        ale milo z ich strony,ze na kazda okazje, swieto - 'ladnie' stroja lokal :D

oł jeah :]
                        • Gość: adonek Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.11.10, 02:45
                          srajuny jedne te z lackiego
                          • Gość: klika Re: LACKY LUCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.11.10, 09:43
                            pizza ok nawet, czego nie można powiedzieć o kebabie, kukurydzy itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka