Dodaj do ulubionych

przedświąteczny szał czy opanowanie?

19.12.07, 18:40
Czy wy- jak 90% społeczeństwa- szalejecie przed Świętami, w popłochu szukając
prezentów i robiąc zakupy? Czy podchodzicie do tego raczej spokojnie?
Obserwuj wątek
    • franek-dolas Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 19.12.07, 21:39
      Pytanie bez sensu.90 % odpowie, że tak a 10% odpowie, że
      nie.Mogłabyś przed tymi świętami się bardziej wysilić...
      • rozmowy_kontrolowane Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 20.12.07, 09:03
        franeczku sympatyczny, Ty tez się za bardzo przed tymi Świętami nie starasz:)
        • franek-dolas Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 20.12.07, 15:01
          Ja nie jestem cenzorem.Jak ktoś już tak paskudną profesją się
          zajmuje, to mógłby to trochę czytelnikom zrekompensować...
          • rozmowy_kontrolowane Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 20.12.07, 15:04
            Franku- ja też nie jestem cenzorem, a jedynie administratorem społecznym.
            Nigdzie też nie jest napisane, ze administrator ma obowiązek zarzucać forum
            tematami do dyskusji.
            Chyba że się mylę, popraw mnie.
            • franek-dolas Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 20.12.07, 22:51
              " ja też nie jestem cenzorem, a jedynie administratorem społecznym."
              - he,he, dobre!!!A usuwanie wątków to kosmetyka?
              • rozmowy_kontrolowane Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 21.12.07, 09:30
                Franku, jeżeli zaśmiecają forum- to się je usuwa, te wątki. To proste. No chyba,
                że Twoim zdaniem usunęłam wątek ważny, w którym wszyscy dyskutowali. Pokaż mi go.
                Został założony Dwukropek dla Włocławka, ze wszystkimi ogłoszeniami zapraszam tam.
                A tutaj ma być forum dyskusyjne. To nie jest mój wymysł, tylko zasady forum:)
                Zamiast dyskutować o AESie, porozmawiajmy lepiej o czymś innym.
                • franek-dolas Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 22.12.07, 23:35
                  Zawsze musisz mieć ostatnie zdanie, nawet jak polemizujesz z
                  oczywistą oczywistością? ":)" - a co to za cudo? Myślisz, że
                  rozmawiasz z durniami , do których trzeba oczkiem mrugnąć?
                  • emigrant_ka Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 23.12.07, 05:40
                    franek-dolas napisał:
                    [ciach] same bzdury

Wiesz , zadziwiasz mnie, skad w Tobie tyle zlosci do otoczenia?
                    Trzeba byc rzeczywiscie durniem, zeby znaczek ";)" tak popularny w internecie i
                    przez caly swiat uwazany jako usmiech odczytac, jako mruganie do durnia.....

emigrant_ka
                    • broneknotgeld Re: przedświąteczny szał czy opanowanie? 24.12.07, 22:05
                      Czego winszować Wom ze Godami?
                      Pewnikym wiycie dobrze to sami
                      Dyć szkryfna tako - Serca zocnego
                      By bliźni zowdy trefioł do niego.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka