Gość: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 19:28 Jak podaja nasi koledzy Jack i Debet ,mamy Kraków. I to jest piekne ,że potrafiliśmy sie zmobilizować.dzieki również dla kolegów z Bydzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss GRATULACJE Z BYDZI :))) 16.08.01, 19:37 No gratuluje teraz macie 11 miejsce jak dobrze policzylem.Swoja droga moze byscie troszke ruszyli w Bydzi bo dzis u nas istny pomor :((( Pozdrawiam KroTosS(NETBiT) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyżak Re: GRATULACJE Z BYDZI :))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 19:47 dzieki jeszcze raz krotossie.Skaczę raz do Was ,raz do nas i ........cisza. Myslę ,że to spowodowały upały, po 21-ej na pewno sie forum ożywi. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: GRATULACJE Z BYDZI :))) 16.08.01, 19:53 No nie wiem nie wiem czes(w tym ja) bedzie sledzic losy Kargula I Pawlaka ;))) - dzis leci "Nie ma mocnych". Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: GRATULACJE Z BYDZI :))) 16.08.01, 21:21 Röwniez ja Wam gratuluje. Troche staralem sie wam pomöc. Niestety dzisiaj mialem wiele zajec i dopiero teraz o tym sie dowiaduje. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: GRATULACJE Z BYDZI :))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 22:03 Tobie Radco również dziękujemy.Masz w tym swój duży udział. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś