roger_wolff 24.05.12, 19:49 starszemu 13 lat młodszemu 9 i gra gitara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefansonson Pobili marines, bo obrażali dziewczyny w klubie 24.05.12, 22:34 hehe amerykańscy żołnierze, w filmach twardziele, a w rzeczywistości na strzał i gleba Odpowiedz Link Zgłoś
frozentime Amerykańscy żołnierze są bohaterami, jak 25.05.12, 11:07 za przeciwników mają bezbronnych Indian lub wietnamskich wieśniaków. W przeciwnym wypadku są warci tyle samo, co żołnierze francuscy. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Oni kozacy sa jak zrobia nalot z napalmem .. 15.08.12, 12:07 Oni kozacy sa jak zrobia nalot z napalmem albo predatorem na pastuchow.. Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: Pobili marines, bo obrażali dziewczyny w klub 25.05.12, 07:22 za pobicie ze skutkiem smiertelnym dostaje sie 2-3 lata, wiec tu co najwyzej jakies 3 dni prac spolecznych. a co na to filar? przeciez jeden byl juz skazany i odbyl kare, zadzialac wiec powinien strach przed jej nieuchronnoscia. i co? Odpowiedz Link Zgłoś
voiceinthedesert1 Pobili marines, bo obrażali dziewczyny w klubie 15.08.12, 11:22 Jesytem Amerykaninem i od dawna mówię, że nie czuję się w śmierdzącej dzisiejszej Polsce bezpiecznym. Policja pluje na wołających o pomoc, a nie pozwala nosić broni! Tych chamów trzeba posadzić na parę lat więzienia. Trzeba też odebrać im domy i mienie! Nie wolno atakować cudzoziemców, bo nie znając kultury, nigdy nie wiedzą dlaczego są atakowani! Zdarzylo mi się już kilkakroć. Nawet chamskie sprzedawczynie w sklepach i aptekach atakują starszych słowami podlymi i niespodziewanymi, czy też podniesieniem głosu! Odpowiedz Link Zgłoś
voiceinthedesert1 Pobili marines, bo obrażali dziewczyny w klubie 15.08.12, 11:27 Oni nie obrażali żadnych dziewczyn!!!!!!!!!!!!!!! Jak w moim przypadku, tysiąc już razy w śmierdzącej dzisiejszej Polsce, dziewczyny szepnęły w ucho "chlopakowi", ze ten pan na mnie patrzy". Czynia to dla zabawy, i żeby sprowokować cudzoziemca! A w Ameryce według prawa, kazdemu wolno na wszystko patrzeć. To stalo się w przypadku tych Amerykanów! Nie byli przygotowani na atak, bo inaczej pozabijali by chamskich polskich napastników! Tak zawsze dziś czynia Polacy, atakują niespodzianie i bez racji, bo tchórze wiedzą, że tak najłatwiej! Amerykanie ich znajdą, na tym sie nie skończy! Odpowiedz Link Zgłoś
mordka0 "Pobili" marines 15.08.12, 15:23 Patrzcie jaki prowokant :) Na pare lat do wiezienia za nie wiadomo jeszcze do konca co? Moze to byla zwykla bojka, odpowiadac powinny obie strony. A ty Amerykancu, mieszkasz w Polsce to trzeba sie troche dowiedziec o kulturze kraju w ktorym sie mieszka, tak aby ominac niemilych sytuacji. Ja jestem Polak i mieszkam w US, nie dostalem jeszcze w pape od zadnego Amerykanina ^^ Troche dystansu Odpowiedz Link Zgłoś
voiceinthedesert1 Re: "Pobili" marines 17.08.12, 13:24 Po pierwsze, jestem Amerykaninem, nie "Amerykańcem". Kulturę kraju znam lepiej od pana. Mam w rodzinie książąt i rolników. Te dziewczyny, które dziś w całej Polsce proszą ich "chłopców", by sprowokowali tego, kto chcący czy nie chcący na nie spojrzał, nie reprezentują kultury polskiej! Są to zwykłe, źle wychowane chamki! Jest ich niestety setki tysięcy w Polsce. Szkoła polska jest odpowiedzialna, bo mądrego zachowania trzeba się nauczyć. Nie wolno zmuszć nikogo, by nie chcący nie spojrzał ... albo "musiał się bić". Po to ludzie mają oczy! Nie b ędą chodzili z zamknietymi oczyma z powodu młodych chamek w narodzie! Prowokowanie "niemiłych sytuacji", czasem kończących się źle, jest objawem podłości ludzkiej natury, nie "kulturą Polski"! Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpan25 Re: Pobili marines, bo obrażali dziewczyny w klub 17.08.12, 12:31 Co to za marines skoro wtluklo im 2 cywili? Odpowiedz Link Zgłoś
uszaty25 Re: Pobili marines, bo obrażali dziewczyny w klub 17.08.12, 13:42 Ubrac naszych chlopcow w mundury i wyslac do Afganistanu, po tygodniu tubylcy beda chodzic jak w "ruskiej pabiedzie". I co najwazniejsze nasi zrobia to pare razy taniej. Odpowiedz Link Zgłoś