Dodaj do ulubionych

"Damy Trzy"

24.04.13, 19:30
Nie wiem czy jestem jedyną osobą którą denerwują "Damy Trzy'' chodzące po Osięcinach i oglądające się za każdym przechodniem.W sposób bezczelny ale jakże wyćwiczony zwinnie oglądają się i bez wahania obgadują!!! Spacery po Biedronce,oglądanie jednej rzeczy przez 15 minut nawet na nią nie patrząc bo obok jest ktoś na kogo patrzą uważnie żeby im nie umknęło co kupuje!!! Kobity idzcie do ogródka albo poświęćcie czas mężowi jako młode małżeństwo!!!
Obserwuj wątek
    • dobry69 Re: "Damy Trzy" 25.04.13, 10:18
      Oj tak chyba wiem o kogo chodzi. To jest po prostu dramat. Teraz zrobi się ciepło to już w ogóle
      spacery zwiadowcze nie będą miały końca. Drogie Panie, a może by tak na rowerek do lasu, jakaś dobra książka....
    • huhu7 Re: "Damy Trzy" 27.04.13, 18:50
      Bez obrazy, ale można wiedzieć o kogo dokładniej chodzi? :)
    • maria207 Re: "Damy Trzy" 28.04.13, 16:12
      To tylko ,,dziewczyny z PGR-u",spragnione sensacji.
    • itj66 Re: "Damy Trzy" 28.04.13, 22:37
      Te damy to przecież od lat tak krążą dzień bez zwiadu w biedronce to dzień stracony "Damy trzy" niezła nazwa ale ja proponuje ZGRED ZWIAD weźcie się panie do jakieś roboty a jak tak bardzo lubicie spacerniaki to do Woli i z powrotem baby strasznie was nie lubię choć nie znam.
      • basia_1975 Re: "Damy Trzy" 29.04.13, 13:40
        Rozumiem Twoje rozgoryczenie "itj66" bo nikt nie lubi jak się ktoś inny wpiernicza mu się w życie. Jednak trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, że żaden plotkarz nie przyzna się, że to on nas obmówił. Sama miałam taki przypadek "ładnych" kilkanaście lat temu: przeszłam ze znajomym przez dwie ulice i od razu byłam z nim w ósmym miesiącu ciąży. Osoba, która sobie to ubzdurała zegnała na zupełnie niewinną osobę, której w dodatku nie znałam osobiście; ale plotka "poszła"...
    • cra100 Re: "Damy Trzy" 30.05.13, 17:20
      Mało to takich,którym życie upływa na wyglądaniu przez okno i podglądaniu sąsiadów....czują się bardziej dowartościowani widząc czyjeś błedy.....ale to dno całkowite...ryj w kubeł i pilnować swej dupy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka