Gość: Mela IP: *.torun.mm.pl 23.08.04, 23:14 W jakim salonie obecnie pracuje fryzjer Robert? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: Fryzjer ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:40 salon visvitalis przy ul. długiej.., telefon 652-99-77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Fryzjer ROBERT IP: *.torun.mm.pl 25.08.04, 12:43 Dzięki Beato, ale to na pewno ten, który wcześniej pracował na Garbarach i na Rubinkowie w Sun Flowers? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Fryzjer ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:11 Mela informacja pewna, od dawna do niego chodzę .... wysoki szczupły... delikatne ruchy ;) ale bardzo oryginalne pomysły w strzyżeniu... poza tym w koloryzacji tez jest juz dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Fryzjer ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:06 Macie moze Panie numer do niego na komorke? On tak czesto zmiania salony, ze w taki sposob byloby chyba najlatwiej go odnalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Fryzjer ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:19 heheh niestety ja nie posiadam jego telefonu kom.. ale w obecnym salonie już troche siedzi i oby jak najdłużej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Fryzjer ROBERT IP: *.torun.mm.pl 25.08.04, 18:14 Beata, jeszcze raz wielkie dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: Fryzjer ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:28 Dziewczyny proszę o Wasze opinie dotyczące wykonanych baleyage przez Roberta. Co do strzyżenia to jestem przekonana, ale na farbowaniu u Niego jeszcze nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Fryzjer ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:36 Ja bylam bardzo zadowolona, chociaz zmiana byla duza-mialam prawie czarne wlosy zepsute przez innego fryzjera jakimis czerwonawymi pasemkami. A teraz mam sliczne wloski z jasnymi pasemkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Numer komórki, inne namiary? 28.12.04, 10:12 Z tego co wiem, to w listopadzie / grudniu "złamał rękę" i już na Długą nie wrócił. Zna ktoś moze OBECNE miejsce pracy owego mistrza nożyczek i grzebienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Fryzjer ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:51 po ostatniej wizycie u hahah mistrza juz do niego nie wroce,nie wiem moze mial zly dzien albo byl pod wplywem co mu sie ponoc czesto zdarza tak mnie oszpecil ze swieta mialam do d...pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś