Dodaj do ulubionych

ANIA SOBECKA MOJA MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:46
Jesteś moją muzą, moją Claudią Schiffer, Afrodytą. Ty jesteś debest!!!
Niech żyje poseł Anna Sobecka i Jej wielkość, mądrość, uroda, inteligencja,
aparycja, szyk i gust, fryzura, oczy....
Obserwuj wątek
    • Gość: andrew Re: ANIA SOBECKA MOJA MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:57

Gość portalu: Romeo napisał(a):

> Jesteś moją muzą, moją Claudią Schiffer, Afrodytą. Ty jesteś debest!!!
      > Niech żyje poseł Anna Sobecka i Jej wielkość, mądrość, uroda, inteligencja,
      > aparycja, szyk i gust, fryzura, oczy....

nogi, szyja, zapach, bede całował jej stopy i miejsca po ktorych stapa
      swecaca aura nad jej glowa i blogosLawienstwo Ojca Rydzyka niech da jej sile w
      walce ze znienawidzona bydgoszcza
      • Gość: "jątrzący leszek" "jątrzący leszek" - przybiera wiele nicków: alfa-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:06
        "jątrzący leszek" - przybiera wiele nicków: alfa-artur-leszek-leszek21-ja-gość-
        lolek, czasem ehe-eh-haha-pol, dawniej też mix-ksero-ala i podobno
        również "geniune44". Udowodnił to własną głupią pomyłką, obrażając się 16.09 na
        post (jako "alfa") skierowany do "leszka".
        Wyśmiewa Torun na wszystkich płaszczyznach. Dla niego Torun jest zawsze głupi,
        prymitywny, mały, brudny, brzydki, pełen afer. W każdym wątku na siłę szuka
        torunskich afer, przekrętów, wszystko wyszydza. W Toruniu denerwuje i niszczy
        inicjatywy, wyśmiewa Nowosci, UMK, tworzone TV3. Obraża innych, podszywa sie -
        bezczelnie wymyśla intrygi, jakoby robione przez złośliwych Torunian, a tak
        naprawdę przez niego. Tworzy obraźliwe tematy "skandal w...", "afera w..." - a
        potem je podbija co 2-3 dni. Okłamuje Bydgoszczan na ich forum, pisząc
        np.: "Torun chce zabrać (przenieść) oddział TV3". Czepia sie strony www.torun-
        bydgoszcz.pl - nie widzi w niej chęci pojednania czy nawoływania do dwumiasta,
        lecz "chorobliwą nienawiść do Bydgoszczy". Nienawidzi idei aglomeracji. Niszczy
        wizerunek Torunia i nas. Chce stworzyć stowarzyszenie zwalczające
        jakoby "nieuczciwe działania Torunia wobec Bydgoszczy" i podaje mail:
        zzy@buziaczek.pl - odzew Bydgoszczan prawie zerowy, większośc (radca, lokator,
        maciej) ignoruje go lub odtrąca.

Leszek Z. - niby 45-letni bydgoski prawnik, po UMK (ukończ. ok. 1984), mieszka
        gdzies na Jarach w Bydgoszczy. Ktoś pisał, że na Tetmajera 8, ale nie
        sprawdzone. Jego maile dotąd miały adres "IP.*neoplus.adsi.tpnet.pl". Pisze od
        8.00 do 24.00, wkleja każdy post po kilka razy na forum B-czy, T-nia i B-T.
        Typowy oszołom. Zarzuca innym własne grzechy - łączy Torunian go tropiących
        (max, ad, PIT, ff, mnie) w jedną postać. Na bydgoskim forum traktowany jak
        folklor. Prawdopodobnie jest silnie zakompleksiony, samotny, możliwe że
        bezrobotny, ma problemy z własną osobowością. Bardzo uparty, łatwo wytrącić go
        z równowagi. Jest dośc czujny i zarzuca innym własne cechy. Szybko przechodzi
        od obrony do ataku. Niezły demagog - stara się udowodnić wszystko.
        Prawdopodobnie przeżywa silny kryzys wieku średniego.

NIE DOPUŚĆMY, BY ZACHWAŚCIŁ NAM NASZE FORUM !
        • Gość: Yaraz Re: "jątrzący leszek" - przybiera wiele nicków: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:17
          Hehe niezłe:P
          • Gość: andrew Re: "jątrzący leszek" - przybiera wiele nicków: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:37
            co niezłe?
    • Gość: andrew Re: ANIA SOBECKA MOJA MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:39
      bede lizał miejsca gdzie siadała.

MmmmmmmmmmmŁaaaaaaaaa
    • grom3 Re: ANIA SOBECKA MOJA MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.09.04, 01:44
      Lizana ciupciana oto cala Sobecka kochana latwiej przeskoczyc jak obejsc
      kochanego ciala ma pod dostatkiem. NAJWIEKSZYM ZAGROZENIEM DLA POLSKI I
      POLONI W SWIECIE JEST ZLODZIEJSKI WYPASIONY SKORUMPOWANY KLER
      • Gość: andrew Re: ANIA SOBECKA MOJA MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:29
        ten wpis powyżej dokonał jątrzacy leszek-alfa z Bydgoszczy, od dawna
        podszywający sie pod torunskich forumnowiczów - teraz pode mnie.
        ja nigdy nic nie mialem przeciw Bydgoszczy, nie ma tez takich erotycznych
        zapędów z lizaniem krzeseł :-)
        • Gość: andrew Re: ANIA SOBECKA MOJA MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:37
          Gość portalu: andrew napisał(a):

> ten wpis powyżej dokonał jątrzacy leszek-alfa z Bydgoszczy, od dawna
          > podszywający sie pod torunskich forumnowiczów - teraz pode mnie.
          > ja nigdy nic nie mialem przeciw Bydgoszczy, nie ma tez takich erotycznych
          > zapędów z lizaniem krzeseł :-)

po zastanowieniu- jednak mam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka