Dodaj do ulubionych

Stachu wraca do Torunia!!!

IP: *.torun.mm.pl 29.09.04, 23:04
Po długim pobycie na dalekim zachodzie do Torunia wraca niejaki Stachu - idol
szesnastolatek oraz dobry zawodnik do picia i długich pogawędek o wszystkim!

Witamy Cie Stasiu!!!

Chlebem, solą, polską kiełbacha i tąże wódką!!! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ligusbyd Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: 212.122.214.* 29.09.04, 23:57
      jedni wracają, inni zostali, a jeszcze ktoś właśnie się szykuje do emigracji....
    • Gość: wspomniany wyżej Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: *.finemedia.pl 30.09.04, 02:37
      dzięki za powitanie! :) w domu jestem już jutro, na razie pitstop w mieście
      które zawsze poddaje się ostatnie. sya!!
      • Gość: Em.Dżej. Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: *.torun.mm.pl 30.09.04, 11:32
        Chleb i sól na przywitanie to bardzo ważny element polskiej tradycji. Jest
        jednak coś jeszcze co sprawia o wiele większą przyjemność:)
        • Gość: iglzp Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: 158.75.221.* 30.09.04, 18:45
          Krotkie pytanko. czy chodzi o stacha N. ???
          • Gość: Daniusia Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:33
            Nie .Pudło
            Chodzi o Stanisławę K.
          • Gość: sld koło mokre nie wiem, ale wiadomoze nie chodzi o jurka w.! IP: *.torun.mm.pl 30.09.04, 23:38
    • Gość: Sakos Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:54
      Oł Maj Gad! aj dont byliw! it is tru? noł wej! lajk for mi... Welkom Stachu!
      welkom in Poland.. gud tu si ju! ;)
    • Gość: iaforek Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: *.tvk.torun.pl 30.09.04, 21:57
      Witaj Stachu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Wódka się mrozi... Kiedy spotkanie???
      • Gość: j m rektor dość leniuchowania! wkuwania czas! IP: *.torun.mm.pl 30.09.04, 23:34
    • Gość: dr b.lewandowski o leninie znowu sie zacznie! IP: *.torun.mm.pl 30.09.04, 23:37
      • operator_koparki Re: o leninie znowu sie zacznie! 01.10.04, 02:38
        czy to prawda, że światowej klasy amerykanista, czcigodny Longin Pastusiak
        będzie prorektorem UMK?
    • Gość: skad ja go znam? Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:25
      skad ja go znam?
      • Gość: bigOs Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: *.torun.mm.pl 01.10.04, 20:32
        Jak to skąd?
        Wiadomości nie oglądasz, Faktu nie czytasz?
        Stachu jest tam co tydzień!!!

a jak nie to z toruńskich knajp ;)
    • Gość: kolejorz Re: Stachu wraca do Torunia!!! IP: *.torun.mm.pl 01.10.04, 20:36
      Stachu już wrócił, dziś się niebiańsko ululamy...

Party time!

Pozdrawiam wwszystkich!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka