Dodaj do ulubionych

Ranking kretynow forum

IP: 213.132.85.* 20.10.04, 21:03
propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: dowcipnisia:)) Re: Ranking kretynow forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:05

niespełniony wielbiciel pewnej Anulki
      wycenionej na 4000pln:)))
      • Gość: hl Re: Ranking kretynow forum IP: 213.132.85.* 20.10.04, 21:17
        duuza pomylka
        • Gość: torunianka Re: Ranking kretynow forum IP: *.petrus.com.pl 20.10.04, 21:57
          Twoja?
      • Gość: red Re: Ranking kretynow forum IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 08:39
        Pani a Ta Anulka,to kto?Wspólnych znajomych mamy czy co?
        • Gość: andrew Re: Ranking kretynow forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:24
          f_f,ja,ad,rodzina leszków,edi20 co mi zapieprzył nicka.
          • Gość: "jątrzący leszek" "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:43
            "jątrzący leszek" - UWAGA!
            niby-"andrew" - to ciąg dalszy akcji szkalowania i ośmieszania Torunia
            przez "jątrzącego leszka" (inne nicki: genuine44-alfa-ja-leszek) z Bydgoszczy,
            udajacego innych Torunian niby oczerniających Bydgoszcz, a czasem wręcz
            podszywającego się pod
            inne nicki i oczerniającego Torun. Jego IP: "neoplus.ads.tpnet.pl"
            Tu jest więcej: www.torun-bydgoszcz.pl/forumtb/viewtopic.php?t=403

ADMINIE - PROSZĘ ZABLOKUJ MU WEJŚCIE NA FORUM!
            • Gość: ad (prawdziwy) Re: "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:57
              przepraszam ale w/w wpis kłamliwie opisany jako jątrzący leszek to "jątrzący
              leszek" (Jan Maternicki), Bydgoszczanin podszywajacy sie pod wiele osób i ich
              nicki

• Gość: "jątrzący leszek" "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:44
            niby-"andrew" - to ciąg dalszy akcji szkalowania i ośmieszania Torunia
            podszywającego się pod inne nicki i oczerniającego Torun. Jego
            IP: "neoplus.ads.tpnet.pl"

• Gość: ad (prawdziwy) Re: "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:57
              przepraszam ale w/w wpis kłamliwie opisany jako jątrzący leszek to "jątrzący
              nicki

• Gość: Ja Re: Ranking kretynow forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:19
      Edi20 najwiekszy z nich!!!
      • Gość: banan Re: Ranking kretynow forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:41
        Fakt
        • Gość: ad (prawdziwy) Re: Ranking kretynow forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:58
          przepraszam ale w/w wpis kłamliwie opisany jako banan to "jątrzący
          nicki

• Gość: "jątrzący leszek" "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:41
            "ja" i niby-"ad" - to ciąg dalszy akcji szkalowania i ośmieszania Torunia
            podszywającego się pod

• Gość: te watki świadcza te watki świadcza tylko o wielkiej zazdrosci Bydgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:13
      te watki świadcza tylko o wielkiej zazdrosci Bydgoszczan wobec Torunia, którzy
      sami mając stagnacje i zastój, widza w Toruniu duży boom - 2 multikina, TV3, 3
      nowe uczelnie, nowe drogi, budowane obwodnice, wystawe Van Gogha, filię ASP, AM
      i AB ciągnące do UMK itp...

Szkoda tylko, ze wyrażaja swą zazdrość w tak prymitywny sposób. Widze, ze
      przoduje tu osobnik leszek=alfa=oko=genuine44 (Jan M.), który nie dosc ze
      oczernia i kłamie, to jeszcze podszywa sie pod Torunian.
      • Gość: andrew Re: te watki świadcza tylko o wielkiej zazdrosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:52
        Ten watek swiadczy tylko o jednym.
        Waszej głupocie,ograniczeniu,niedorozwoju emocjonalnym,naiwnosci wymieszanej z
        infantylnoscią.

poskomlimy razem?
        ADMINIE ZABLOKUJ MU DOSTEP!
        • Gość: ad (prawdziwy) Re: te watki świadcza tylko o wielkiej zazdrosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:05
          O zakresie Waszego niedorozwoju niech świadczy:

1.Czy ktoś łamie netykietę? Czy jest gdzieś powiedziane,ze trzeba się logować?
          Jak nie trzeba,to skąd, u Was matołki, takie utożsamianie się z nickiem?
          Skąd przeświadczenie,że andrew to TEN andrew,a inny to podróbka łamiąca
          jakiekolwiek zasady?
          Podszywa się,nie podszywa się.Zresztą to obojętne.Zakazane nie jest.
          Brak więc podstaw do ograniczania komukolwiek dostepu do forum.

2.Neostrada. Dynamiczne IP przydzielane po każdym zalogowaniu w sieci.
          Jak sadzisz,co trzeba by było zrobić,by admin-jesli przyjąć,ze juz go skłoniłeś
          do tego- zablokował tę czy inną neostradę?
          Ano musi udać się na Policję,gdzie przedstawi dowody przestepstwa, z tym do
          TPSA,która dopiero w wyniku działań Policji udostepni dane do wglądu.
          Po czym rozpoczyna się długie i żmudne poszukiwanie połaczeń.

Ale spoko.Możemy skomleć dalej ;)

ADMIN ZABLOKUJ MU DOSTĘP BO PISZE JAKO AD!

• Gość: f_f Re: te watki świadcza tylko o wielkiej zazdrosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:12
            Pojebało was?
            • Gość: andrew prawdziwszy Re: te watki świadcza tylko o wielkiej zazdrosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:42
              I to fest.

Dasz wiarę,że może tak bardzo?
              Młode toruńskie społeczeństwo ma problemy z głowami ;)

PUSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: "jątrzący leszek" "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:03
                niby-"ad" - to ciąg dalszy akcji szkalowania i ośmieszania Torunia
                podszywającego się pod

• Gość: Uwaga Re: "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:07
                  Ostrzegam przed "jątrzącym edim" z Torunia.

ADMINIE ZABLOKUJ MU DOSTĘP DO FORUM !!!!!
    • Gość: anty Re: Ranking kretynow forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:07
      a co z pizzaro? zapomnieliscie o nim??
      • edi20 Re: Ranking kretynow forum 21.10.04, 17:44
        cały dzien widze ośmieszasz mnie, innychy, obgadujesz i wyszydzasz cały Torun,
        ajeszcze mi zarzucasz, ze jestem jątrzacy?
        Ja sie pod nikogo nie podszywam, a ty uzywasz nicki innycyh jak widze (ad,
        andrew, FF...)

drogi Bydgoszczaninie genuine44=alfa=oko=leszek!
        Idz sobie stad.
        • Gość: hl Re: Ranking kretynow forum IP: 213.132.85.* 21.10.04, 21:05
          ed i wszyscy inni. z calym szacunkiem. uderz w stol nozyce sie odezwa.tak.
          jestem pijany ale po jaka cholere walic w siebie blotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka