Dodaj do ulubionych

Wenderlich szefem SLD w powiecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:19
ze Marczuk z Nowosci a teraz w SLD?
Obserwuj wątek
    • qq1110 Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie 24.10.04, 19:20
      wiadomo - konkurencja :-)
      • Gość: grzes Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.wlan.pl 24.10.04, 20:35
        Ten to się ślizga , mam nadzieję że z wyborami do sejmu tak mu łatwo nie
        pójdzie .
        • Gość: SLD Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.torun.mm.pl 24.10.04, 21:37
          Nikt sie nie ślizga, bo tak miało być od samego początku. Pracownicy SLD,
          oczywiście ci którzy mają jeszcze robotę, dbają o swoje stanowiska pracy z
          nadania Archamowicza oraz Wenderlicha.
    • Gość: Brrr Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.petrus.com.pl 24.10.04, 22:05
      "Powinniśmy nauczyć się chwalić tym, co zrobiliśmy" - proszę bardzo - chyba
      pęknę ze śmiechu.
    • Gość: stella Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.petrus.com.pl 25.10.04, 09:49
      a, to się towarzysze z PZPR trzymają, urządzają i popierają. Z łaski tej i
      tamtej partii mam rentę 450 zł i żyje mi się naprawdę "luksusowo". Kłaniam się
      do nóżek wielmożnemu państwu za ten dobrobyt.
    • Gość: bruno Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: 82.146.225.* 25.10.04, 14:03
      Nie mogę znieść jego barokowo-patetycznego głosu,ani nie trawię jego słów,ani
      treści,a patrzeć to ja już w ogóle na niego nie mogę!Zróbcie coś komuchy
      do cholery,żeby to zmienić! A już myślałem,że się zagłodzi,albo wejdzie na komin
      w Żninie i już tam zostanie!Do cholery ruszcie łbami!!!!
    • Gość: czerwony ludek Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 07:13
      Partia ! partia! Młodzież z Jurkiem ! Jurek z Partią ! Młodzież z Partią ! Oj
      coś mi się pojebało . Za Gierka lepiej to brzmiało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka