Gość: navy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:19 ze Marczuk z Nowosci a teraz w SLD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qq1110 Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie 24.10.04, 19:20 wiadomo - konkurencja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.wlan.pl 24.10.04, 20:35 Ten to się ślizga , mam nadzieję że z wyborami do sejmu tak mu łatwo nie pójdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.torun.mm.pl 24.10.04, 21:37 Nikt sie nie ślizga, bo tak miało być od samego początku. Pracownicy SLD, oczywiście ci którzy mają jeszcze robotę, dbają o swoje stanowiska pracy z nadania Archamowicza oraz Wenderlicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brrr Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.petrus.com.pl 24.10.04, 22:05 "Powinniśmy nauczyć się chwalić tym, co zrobiliśmy" - proszę bardzo - chyba pęknę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.petrus.com.pl 25.10.04, 09:49 a, to się towarzysze z PZPR trzymają, urządzają i popierają. Z łaski tej i tamtej partii mam rentę 450 zł i żyje mi się naprawdę "luksusowo". Kłaniam się do nóżek wielmożnemu państwu za ten dobrobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: 82.146.225.* 25.10.04, 14:03 Nie mogę znieść jego barokowo-patetycznego głosu,ani nie trawię jego słów,ani treści,a patrzeć to ja już w ogóle na niego nie mogę!Zróbcie coś komuchy do cholery,żeby to zmienić! A już myślałem,że się zagłodzi,albo wejdzie na komin w Żninie i już tam zostanie!Do cholery ruszcie łbami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony ludek Re: Wenderlich szefem SLD w powiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 07:13 Partia ! partia! Młodzież z Jurkiem ! Jurek z Partią ! Młodzież z Partią ! Oj coś mi się pojebało . Za Gierka lepiej to brzmiało. Odpowiedz Link Zgłoś