Gość: GAZETA IP: *.bydg.gazeta.pl 31.05.01, 13:08 W piątkowym, papierowym wydaniu Gazety w Toruniu zamieszczone będą wątki z FORUM! Na całej stronie! Jonek, Marcoos, wal-ziem, Sloggi i inni - też tam będziecie... Gazeta w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sz_janowski Re: !!!WĄTKI Z FORUM W TORUŃSKIEJ WYBORCZEJ!!! 02.06.01, 14:05 Czytałem !!! Też tam jestem ! ;)) Może jeszcze kiedyś będzie cos takiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: !!!WĄTKI Z FORUM W TORUŃSKIEJ WYBORCZEJ!!! IP: 158.75.18.* 04.06.01, 13:23 Ja też jestem!!! Hurraaaaaa hihihi A kumpela nie chciała wierzyć, że to ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: !!!WĄTKI Z FORUM W TORUŃSKIEJ WYBORCZEJ!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00 Dziś też są, ale co z tego. Skoro pod moją wypowiedzią jest podpis >pozdrowienia z Bydgoszczy< , poczułem się dziwnie bo nie mogę powiedzieć że "ich" lubię:-((( U mnie minus dla Wyborczj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: !!!WĄTKI Z FORUM W TORUŃSKIEJ WYBORCZEJ!!! IP: 158.75.15.* 26.06.01, 00:00 A ten ciągle wszystko neguje! No to co???? Więcej optymizmu poproszę, draniu! Co do Wyborczej - hmmm.... brak słów. Gazetę lubię, choć niekoniecznie darzę sympatią nieokiełznaną jej toruński dodatek... Cóż... Posdrofionka dla Redaktorów... Odpowiedz Link Zgłoś