Gość: Ja IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 19:37 ...tęsknie.....odezwij sie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 07.06.01, 15:33 Gość portalu: Ja napisał(a): > ...tęsknie.....odezwij sie.... odzywam się, choć nie wiem, czy to do mnie... ale mam plus minus ten sam problem, i nie mogę Cię tak po prostu zostawić... ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vrihedd Re: .....tęsknie...... 08.06.01, 13:13 Mam dowcip na pocieszenie: Przychodzi rozespane dziecko rano do kuchni a tu patrzy przy lodówce stoi obcy facet w samych gaciach i się rządzi - pije mleko, szpera po półkach, żre kiełbasę itp... Dziecko pyta: dzień dobry, czy jesteś moją nową "baby sitter"? Nie - słyszy w odpowiedzi - jestem nowym mother-fucker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: .....tęsknie...... IP: *.skane.se 08.06.01, 03:37 Gość portalu: Ja napisał(a): > ...tęsknie.....odezwij sie.... ja tez za Toba tesknie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:42 Ja do Artura.A jesteś tym do którego pisałam.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.06.01, 04:30 mdli mnie.....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: .....tęsknie...... IP: *.skane.se 08.06.01, 04:59 Gość portalu: k_rzyzak napisał(a): > mdli mnie.....:-) mnie nie mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.06.01, 05:19 cieszę się....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vrihedd Re: .....tęsknie...... 08.06.01, 10:39 a mnie się oczko odlepiło - jak temu misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 08.06.01, 15:39 łojejej, co ja za burzę wywołałam! k_rzyżak może ci pomóc, może coś na przeczyszczenie??? albo wody z gorczycą? pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.06.01, 18:14 Gość portalu: Aśka napisał(a): > łojejej, co ja za burzę wywołałam! > > k_rzyżak może ci pomóc, może coś na przeczyszczenie??? albo wody z gorczycą? > > pozdrawiam ;-) spoczko aż tak żle nie jest, to miała być zaczepka-żart:-) Pozdrowionka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.hacker.komp.pl 09.06.01, 21:19 oki, to się cieszę, bo szkoda by było widzieć cię za przeproszeniem rzygającego gdzieś na Starówce... k_rzyżak... ty na Zamku straszysz??? hihi Pozdrawiam Pierniczek Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.06.01, 15:56 Gość portalu: Aśka napisał(a): > oki, to się cieszę, bo szkoda by było widzieć cię za przeproszeniem rzygającego > > gdzieś na Starówce... co za subtelność prosze, prosze...... > > k_rzyżak... ty na Zamku straszysz??? hihi > Pozdrawiam > Pierniczek Aśka tja straszę i pożeram bezbronne p/P/ierniczki;-)))) Pozdrofionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 213.76.206.* 13.06.01, 02:00 Subtelność owszem owszem, ja przecież wiotka (idiotka) niewiasta.... A po zamku się nie szwendam, boję się duchów (czytaj - one boją się mnie, ale która by się do tego przyznała?)... Zresztą, zeżreć się też nie dam.... byle komu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 13.06.01, 04:31 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Subtelność owszem owszem, ja przecież wiotka (idiotka) niewiasta.... > > A po zamku się nie szwendam, boję się duchów (czytaj - one boją się mnie, ale > która by się do tego przyznała?)... > > Zresztą, zeżreć się też nie dam.... byle komu... Dzięki za to >byle komu<!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 13.06.01, 15:22 Oj to przepraszam, szanowny Rycerzu z krzyżem na płaszczu!!! Wdepnęłam na ambicyjkę? A czy ja mogę uważać Cię za "niebylekogo"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 13.06.01, 16:55 to już od Ciebie zależy.......:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 23:49 Jeśli o mnie chodzi, to na "bylekogo" się już w tej chwili nie kwalifikujesz, pozostaje więc już tylko..... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 00:01 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Jeśli o mnie chodzi, to na "bylekogo" się już w tej chwili nie kwalifikujesz, > pozostaje więc już tylko..... > > > ;))) dzięki za wspaniałomyślność:-)))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 00:03 a ty czego nie śpisz o tej porze? cio? ty, taki owaki (hihi) "niebylekto"! straszysz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 00:29 Gość portalu: Aśka napisał(a): > a ty czego nie śpisz o tej porze? cio? ty, taki owaki (hihi) "niebylekto"! > straszysz? > > ;))) tja staram się ciebie przestraszyć hihi! PS. Zauważyłaś że ostatnio prawie tylko my tu zaglądamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 02:36 taaa, reszta chyba śpi albo obserwuje, musimy jakoś ich zainteresować, nie masz na podorędziu przypadkiem kontrowersyjnego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 02:51 Gość portalu: Aśka napisał(a): > taaa, reszta chyba śpi albo obserwuje, musimy jakoś ich zainteresować, nie masz > > na podorędziu przypadkiem kontrowersyjnego tematu? o tej porze to już żaden temat mi do głowy /pod przyłbice?/ nie wpadnie, może po pobudce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:26 Pobudka była, jak zapowiedziałam, o 10. A u Rycerza? Już raczył wstać? Bo jeśli chodzi o inwencję twórczą, to co dwie głowy to nie jedna, a głowa i zakuty łeb, to już wogóle ho ho ho! Dzieńdoberek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 11:18 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Pobudka była, jak zapowiedziałam, o 10. A u Rycerza? Już raczył wstać? Bo jeśli > > chodzi o inwencję twórczą, to co dwie głowy to nie jedna, a głowa i zakuty łeb, > > to już wogóle ho ho ho! > > Dzieńdoberek Dzieńdoberek zkonnicy już wstali, chociaż to jeszcze środek nocy. teraz wybierają się na krucjate:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 12:19 krucjatę? hmmm a może by tak lepiej przygotować się do obrony Torunia? z tego co słyszałam szykuje się na Toruń najazd bywalców Gazety - tratwą po Wiśle i drogami/pociągami. Zmasowany atak z dwóch stron, a Rycerz błędny... o Białej Damie śni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 14:17 Gość portalu: Aśka napisał(a): > krucjatę? hmmm > > a może by tak lepiej przygotować się do obrony Torunia? z tego co słyszałam > szykuje się na Toruń najazd bywalców Gazety - tratwą po Wiśle i > drogami/pociągami. Zmasowany atak z dwóch stron, jestem zawsze gotowy do obrony swojego grodu!!!!! :-))) a Rycerz błędny... o Białej > Damie śni??? błędny rycerz to chyba marzył o Dulcynei /czy jak tam to się pisze?/ a ja tak, śnię o Białej Damie!? Co Ty na to? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 17:44 Dulcynea Dulcyneą, krucjata krucjatą, ale w trakcie najazdów palą, grabią i gwałcą.... hmm co ja na to poradzę, że Rycerzowi się Biała Dama śni...? Można ducha wywołać... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiałaDam Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 17:47 Kto mnie wołał, czego chciał.........? uuuuuuuuuuuuuu ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.01, 04:40 Gość portalu: BiałaDam napisał(a): > Kto mnie wołał, czego chciał.........? > > uuuuuuuuuuuuuu > > ............. Biała Damo czy ty czasem nie jesteś Aśka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.01, 04:38 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Dulcynea Dulcyneą, krucjata krucjatą, ale w trakcie najazdów palą, grabią i > gwałcą.... > > hmm co ja na to poradzę, że Rycerzowi się Biała Dama śni...? > > Można ducha wywołać... ;))) a można wywołać, Białą Damę też można:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 15.06.01, 13:04 A któż to powiedział, że Biała Dama, nocny postrach Bularu i Szerokiej, nie może się wdzień przeistaczać w zwykłą i wcale nie tajemniczą Aśkę????? Pozdrawiam, uczulona i przez to zasmarkana.... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.01, 21:40 Gość portalu: Aśka napisał(a): > A któż to powiedział, że Biała Dama, nocny postrach Bularu i Szerokiej, nie > może się wdzień przeistaczać w zwykłą i wcale nie tajemniczą Aśkę????? > > > Pozdrawiam, uczulona i przez to zasmarkana.... ;)))))) Białe Damy miewają katarek i uczulenie? PS. Widzę że Piszesz "od" jeremiego też tam czasem bywam!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 16.06.01, 17:17 ano "bywam" czasami, jednak przewaznie siedze na uniwerku, co pewnie juz tez po IP rozszyfrowales... czasami tez "siedze" uczac sie do sesji za Wisla..... hihihihi niestety, nie w domu, nie mam tak dobrze jak niektorzy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.06.01, 21:56 Gość portalu: Aska napisał(a): > ano "bywam" czasami, jednak przewaznie siedze na uniwerku, co pewnie juz tez po > > IP rozszyfrowales... czasami tez "siedze" uczac sie do sesji za Wisla..... > hihihihi > To Ty Biała Damo może straszysz /bez obrazy/ na Zamku Dybowskim!?:-) > niestety, nie w domu, nie mam tak dobrze jak niektorzy... ;))) taki "lajf" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 18.06.01, 15:41 jasne, na Zamku Dybowskim strasze etatowo, poza tym p godzinach czasem n Starówce i Bulwarze dorabiam ..... a lajf is brutal end ful of zasadzkas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 18.06.01, 17:03 Gość portalu: Aśka napisał(a): > jasne, na Zamku Dybowskim strasze etatowo, poza tym p godzinach czasem n > Starówce i Bulwarze dorabiam ..... > > a lajf is brutal end ful of zasadzkas a co duchy mogą wiedzieć o życiu?:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 19.06.01, 14:40 każdy duch kiedyś żył, chyba że już tego nie pamięta, ale ja mam dobrą pamięć, poprawiam ją codziennie naparem z melissy. Pozdrawiam nadal Tajemniczego Rycerza... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: .....tęsknie...... IP: *.bydg.gazeta.pl 19.06.01, 15:15 A nie byłoby wygodniej przenieść się na CZATA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 19.06.01, 15:44 Kamil przeszkadza ci to??? Czy reklamę czatowi robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: .....tęsknie...... IP: *.bydg.gazeta.pl 19.06.01, 18:13 Reklamę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.06.01, 18:34 Gość portalu: kamil napisał(a): > A nie byłoby wygodniej przenieść się na CZATA? może, ale widać nam narazie się tak podoba:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.06.01, 18:36 Gość portalu: Aśka napisał(a): > każdy duch kiedyś żył, chyba że już tego nie pamięta, ale ja mam dobrą pamięć, > poprawiam ją codziennie naparem z melissy. > > Pozdrawiam nadal Tajemniczego Rycerza... > > :-) nadal tajemniczego? czy coś Sugerujesz?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 20.06.01, 19:16 ja sugeruję??? PEWNIE! hihihihih posdrofionka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.06.01, 05:44 Gość portalu: Aśka napisał(a): > ja sugeruję??? > > PEWNIE! > hihihihih dokładniej proszę!? > > posdrofionka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 21.06.01, 14:35 ja zawsze COŚ sugeruję...... mam powiedzieć dokładnie co takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.06.01, 14:57 Gość portalu: Aśka napisał(a): > ja zawsze COŚ sugeruję...... > > mam powiedzieć dokładnie co takiego? może mam zaćmienie i nie wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 22.06.01, 14:41 Bawimy, bawimy, bawimy się słówkami.... jak jeden nie może to drugi mu pomoże.... Czyż nie tak??? To wszystko tylko ZABAWA! ;-) Na serio to się (chyba?) na Forum nie gada? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 26.06.01, 00:00 katarek permanentny... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Aśka napisał(a): > katarek permanentny... ;) to może trzeba czymś nosek zatkać haha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 26.06.01, 00:00 może podleczyć się trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.06.01, 00:00 Gość portalu: Aśka napisał(a): > właśnie..... i to niby ja sie rozpisuje!? hihihi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 23.06.01, 00:00 nieee, skąd, wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00 Gość portalu: Aśka napisał(a): > ... żyjesz? żyje, żyje i mam się dobrze !!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 26.06.01, 00:00 przynajmniej ktoś ma się dobrze... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Aśka napisał(a): > przynajmniej ktoś ma się dobrze... > :-( co znowu katarek? biduśka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.06.01, 00:00 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Bawimy, bawimy, bawimy się słówkami.... jak jeden nie może to drugi mu > pomoże.... Czyż nie tak??? > > To wszystko tylko ZABAWA! > ;-) > Na serio to się (chyba?) na Forum nie gada? > Pozdrawiam na forum to się chyba wcale nie gada /a napewno nie w taki sposób jak my/, podejrzewam że jesteśmy ewenementem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 22.06.01, 00:00 tiaaa.... ewenement na skalę światową, albo conajmniej Toruńską... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.06.01, 00:00 wygląda na to że siedzimy na necie w tym samym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś