Dodaj do ulubionych

.....tęsknie......

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 19:37
...tęsknie.....odezwij sie....
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 07.06.01, 15:33
      Gość portalu: Ja napisał(a):

&#62 ...tęsknie.....odezwij sie....

odzywam się, choć nie wiem, czy to do mnie... ale mam plus minus ten sam problem,
      i nie mogę Cię tak po prostu zostawić... ;)

Pozdrawiam
      • vrihedd Re: .....tęsknie...... 08.06.01, 13:13
        Mam dowcip na pocieszenie:

Przychodzi rozespane dziecko rano do kuchni a tu patrzy przy lodówce
        stoi obcy facet w samych gaciach i się rządzi - pije mleko, szpera po
        półkach, żre kiełbasę itp...
        Dziecko pyta: dzień dobry, czy jesteś moją nową "baby sitter"?
        Nie - słyszy w odpowiedzi - jestem nowym mother-fucker.
    • Gość: artur Re: .....tęsknie...... IP: *.skane.se 08.06.01, 03:37
      Gość portalu: Ja napisał(a):

&#62 ...tęsknie.....odezwij sie....

ja tez za Toba tesknie..........
      • Gość: Ja Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:42
        Ja do Artura.A jesteś tym do którego pisałam.....???
    • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.06.01, 04:30
      mdli mnie.....:-)
      • Gość: artur Re: .....tęsknie...... IP: *.skane.se 08.06.01, 04:59
        Gość portalu: k_rzyzak napisał(a):

&#62 mdli mnie.....:-)

mnie nie mdli.
        • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.06.01, 05:19
          cieszę się....:-))
        • vrihedd Re: .....tęsknie...... 08.06.01, 10:39
          a mnie się oczko odlepiło - jak temu misiu.
          • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 08.06.01, 15:39
            łojejej, co ja za burzę wywołałam!

k_rzyżak może ci pomóc, może coś na przeczyszczenie??? albo wody z gorczycą?

pozdrawiam ;-)
            • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.06.01, 18:14
              Gość portalu: Aśka napisał(a):

&#62 łojejej, co ja za burzę wywołałam!
              &#62
              &#62 k_rzyżak może ci pomóc, może coś na przeczyszczenie??? albo wody z gorczycą?
              &#62
              &#62 pozdrawiam ;-)
              spoczko aż tak żle nie jest, to miała być zaczepka-żart:-)
              Pozdrowionka:-)

• Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.hacker.komp.pl 09.06.01, 21:19
                oki, to się cieszę, bo szkoda by było widzieć cię za przeproszeniem rzygającego
                gdzieś na Starówce...

k_rzyżak... ty na Zamku straszysz??? hihi
                Pozdrawiam
                Pierniczek Aśka
                • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.06.01, 15:56

&#62 oki, to się cieszę, bo szkoda by było widzieć cię za przeproszeniem rzygającego
                  &#62
                  &#62 gdzieś na Starówce...
                  co za subtelność prosze, prosze......
                  &#62
                  &#62 k_rzyżak... ty na Zamku straszysz??? hihi
                  &#62 Pozdrawiam
                  &#62 Pierniczek Aśka

tja straszę i pożeram bezbronne p/P/ierniczki;-))))
                  Pozdrofionka
                  • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 213.76.206.* 13.06.01, 02:00
                    Subtelność owszem owszem, ja przecież wiotka (idiotka) niewiasta....

A po zamku się nie szwendam, boję się duchów (czytaj - one boją się mnie, ale
                    która by się do tego przyznała?)...

Zresztą, zeżreć się też nie dam.... byle komu...
                    • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 13.06.01, 04:31

&#62 Subtelność owszem owszem, ja przecież wiotka (idiotka) niewiasta....
                      &#62
                      &#62 A po zamku się nie szwendam, boję się duchów (czytaj - one boją się mnie, ale
                      &#62 która by się do tego przyznała?)...
                      &#62
                      &#62 Zresztą, zeżreć się też nie dam.... byle komu...

Dzięki za to &#62byle komu&#60!?
                      • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 13.06.01, 15:22
                        Oj to przepraszam, szanowny Rycerzu z krzyżem na płaszczu!!! Wdepnęłam na
                        ambicyjkę? A czy ja mogę uważać Cię za "niebylekogo"?

Pozdrawiam
                        • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 13.06.01, 16:55
                          to już od Ciebie zależy.......:-)
                          • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 23:49
                            Jeśli o mnie chodzi, to na "bylekogo" się już w tej chwili nie kwalifikujesz,
                            pozostaje więc już tylko.....

;)))
                            • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 00:01

&#62 Jeśli o mnie chodzi, to na "bylekogo" się już w tej chwili nie kwalifikujesz,
                              &#62 pozostaje więc już tylko.....
                              &#62
                              &#62
                              &#62 ;)))

dzięki za wspaniałomyślność:-))))))
                              Pozdrawiam
                              • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 00:03
                                a ty czego nie śpisz o tej porze? cio? ty, taki owaki (hihi) "niebylekto"!
                                straszysz?

;)))
                                • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 00:29

&#62 a ty czego nie śpisz o tej porze? cio? ty, taki owaki (hihi) "niebylekto"!
                                  &#62 straszysz?
                                  &#62
                                  &#62 ;)))

tja staram się ciebie przestraszyć hihi!

PS. Zauważyłaś że ostatnio prawie tylko my tu zaglądamy!
                                  • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 02:36
                                    taaa, reszta chyba śpi albo obserwuje, musimy jakoś ich zainteresować, nie masz
                                    na podorędziu przypadkiem kontrowersyjnego tematu?
                                    • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 02:51

&#62 taaa, reszta chyba śpi albo obserwuje, musimy jakoś ich zainteresować, nie masz
                                      &#62
                                      &#62 na podorędziu przypadkiem kontrowersyjnego tematu?

o tej porze to już żaden temat mi do głowy /pod przyłbice?/ nie wpadnie, może po
                                      pobudce;-)

• Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 10:26
                                        Pobudka była, jak zapowiedziałam, o 10. A u Rycerza? Już raczył wstać? Bo jeśli
                                        chodzi o inwencję twórczą, to co dwie głowy to nie jedna, a głowa i zakuty łeb,
                                        to już wogóle ho ho ho!

Dzieńdoberek
                                        • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 11:18

&#62 Pobudka była, jak zapowiedziałam, o 10. A u Rycerza? Już raczył wstać? Bo jeśli
                                          &#62
                                          &#62 chodzi o inwencję twórczą, to co dwie głowy to nie jedna, a głowa i zakuty łeb,
                                          &#62
                                          &#62 to już wogóle ho ho ho!
                                          &#62
                                          &#62 Dzieńdoberek

Dzieńdoberek

zkonnicy już wstali, chociaż to jeszcze środek nocy. teraz wybierają się na
                                          krucjate:-)
                                          • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 12:19
                                            krucjatę? hmmm

a może by tak lepiej przygotować się do obrony Torunia? z tego co słyszałam
                                            szykuje się na Toruń najazd bywalców Gazety - tratwą po Wiśle i
                                            drogami/pociągami. Zmasowany atak z dwóch stron, a Rycerz błędny... o Białej
                                            Damie śni???
                                            • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.06.01, 14:17

&#62 krucjatę? hmmm
                                              &#62
                                              &#62 a może by tak lepiej przygotować się do obrony Torunia? z tego co słyszałam
                                              &#62 szykuje się na Toruń najazd bywalców Gazety - tratwą po Wiśle i
                                              &#62 drogami/pociągami. Zmasowany atak z dwóch stron,

jestem zawsze gotowy do obrony swojego grodu!!!!! :-)))

a Rycerz błędny... o Białej
                                              &#62 Damie śni???

błędny rycerz to chyba marzył o Dulcynei /czy jak tam to się pisze?/

a ja tak, śnię o Białej Damie!? Co Ty na to? ;-)
                                              • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 17:44
                                                Dulcynea Dulcyneą, krucjata krucjatą, ale w trakcie najazdów palą, grabią i
                                                gwałcą....

hmm co ja na to poradzę, że Rycerzowi się Biała Dama śni...?

Można ducha wywołać... ;)))
                                                • Gość: BiałaDam Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 17:47
                                                  Kto mnie wołał, czego chciał.........?

uuuuuuuuuuuuuu

.............
                                                  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.01, 04:40
                                                    Gość portalu: BiałaDam napisał(a):

&#62 Kto mnie wołał, czego chciał.........?
                                                    &#62
                                                    &#62 uuuuuuuuuuuuuu
                                                    &#62
                                                    &#62 .............

Biała Damo czy ty czasem nie jesteś Aśka???
                                                • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.01, 04:38

&#62 Dulcynea Dulcyneą, krucjata krucjatą, ale w trakcie najazdów palą, grabią i
                                                  &#62 gwałcą....
                                                  &#62
                                                  &#62 hmm co ja na to poradzę, że Rycerzowi się Biała Dama śni...?
                                                  &#62
                                                  &#62 Można ducha wywołać... ;)))

a można wywołać, Białą Damę też można:-)))

• Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 15.06.01, 13:04
                                                    A któż to powiedział, że Biała Dama, nocny postrach Bularu i Szerokiej, nie
                                                    może się wdzień przeistaczać w zwykłą i wcale nie tajemniczą Aśkę?????

Pozdrawiam, uczulona i przez to zasmarkana.... ;))))))
                                                  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.01, 21:40

&#62 A któż to powiedział, że Biała Dama, nocny postrach Bularu i Szerokiej, nie
                                                    &#62 może się wdzień przeistaczać w zwykłą i wcale nie tajemniczą Aśkę?????
                                                    &#62
                                                    &#62
                                                    &#62 Pozdrawiam, uczulona i przez to zasmarkana.... ;))))))

Białe Damy miewają katarek i uczulenie?
                                                    PS. Widzę że Piszesz "od" jeremiego też tam czasem bywam!?
                                                  • Gość: Aska Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 16.06.01, 17:17
                                                    ano "bywam" czasami, jednak przewaznie siedze na uniwerku, co pewnie juz tez po
                                                    IP rozszyfrowales... czasami tez "siedze" uczac sie do sesji za Wisla.....
                                                    hihihihi

niestety, nie w domu, nie mam tak dobrze jak niektorzy... ;)))
                                                  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.06.01, 21:56
                                                    Gość portalu: Aska napisał(a):

&#62 ano "bywam" czasami, jednak przewaznie siedze na uniwerku, co pewnie juz tez po
                                                    &#62
                                                    &#62 IP rozszyfrowales... czasami tez "siedze" uczac sie do sesji za Wisla.....
                                                    &#62 hihihihi
                                                    &#62

To Ty Biała Damo może straszysz /bez obrazy/ na Zamku Dybowskim!?:-)
                                                    &#62 niestety, nie w domu, nie mam tak dobrze jak niektorzy... ;)))

taki "lajf"
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 18.06.01, 15:41
                                                    jasne, na Zamku Dybowskim strasze etatowo, poza tym p godzinach czasem n
                                                    Starówce i Bulwarze dorabiam .....

a lajf is brutal end ful of zasadzkas
                                                  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 18.06.01, 17:03

&#62 jasne, na Zamku Dybowskim strasze etatowo, poza tym p godzinach czasem n
                                                    &#62 Starówce i Bulwarze dorabiam .....
                                                    &#62
                                                    &#62 a lajf is brutal end ful of zasadzkas

a co duchy mogą wiedzieć o życiu?:-)))))))

• Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 19.06.01, 14:40
                                                    każdy duch kiedyś żył, chyba że już tego nie pamięta, ale ja mam dobrą pamięć,
                                                    poprawiam ją codziennie naparem z melissy.

Pozdrawiam nadal Tajemniczego Rycerza...

:-)
                                                  • Gość: kamil Re: .....tęsknie...... IP: *.bydg.gazeta.pl 19.06.01, 15:15
                                                    A nie byłoby wygodniej przenieść się na CZATA?
                                                  • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 19.06.01, 15:44
                                                    Kamil przeszkadza ci to???

Czy reklamę czatowi robisz?
                                                  • Gość: Kamil Re: .....tęsknie...... IP: *.bydg.gazeta.pl 19.06.01, 18:13
                                                    Reklamę ;-)
                                                  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.06.01, 18:34
                                                    Gość portalu: kamil napisał(a):

&#62 A nie byłoby wygodniej przenieść się na CZATA?

może, ale widać nam narazie się tak podoba:-)))

• Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.06.01, 18:36

&#62 każdy duch kiedyś żył, chyba że już tego nie pamięta, ale ja mam dobrą pamięć,
                                                    &#62 poprawiam ją codziennie naparem z melissy.
                                                    &#62
                                                    &#62 Pozdrawiam nadal Tajemniczego Rycerza...
                                                    &#62
                                                    &#62 :-)

nadal tajemniczego? czy coś Sugerujesz?:-)))
                                                  • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 20.06.01, 19:16
                                                    ja sugeruję???

PEWNIE!
                                                    hihihihih

posdrofionka ;)))
                                                  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.06.01, 05:44

&#62 ja sugeruję???
                                                    &#62
                                                    &#62 PEWNIE!
                                                    &#62 hihihihih

dokładniej proszę!?
                                                    &#62
                                                    &#62 posdrofionka ;)))

• Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 21.06.01, 14:35
                                                    ja zawsze COŚ sugeruję......

mam powiedzieć dokładnie co takiego?
                                                  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.06.01, 14:57

&#62 ja zawsze COŚ sugeruję......
                                                    &#62
                                                    &#62 mam powiedzieć dokładnie co takiego?

może mam zaćmienie i nie wiem o co chodzi?
                                                  • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 22.06.01, 14:41
                                                    Bawimy, bawimy, bawimy się słówkami.... jak jeden nie może to drugi mu
                                                    pomoże.... Czyż nie tak???

To wszystko tylko ZABAWA!
                                                    ;-)

Na serio to się (chyba?) na Forum nie gada?

Pozdrawiam
    • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 26.06.01, 00:00
      katarek permanentny... ;)
      • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00

&#62 katarek permanentny... ;)

to może trzeba czymś nosek zatkać haha?
        • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.18.* 26.06.01, 00:00
          może podleczyć się trochę?
  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.06.01, 00:00

&#62 właśnie.....

i to niby ja sie rozpisuje!? hihihi...:-)
    • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 23.06.01, 00:00
      nieee, skąd, wcale...
      • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 25.06.01, 00:00
        ... żyjesz?
        • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00

&#62 ... żyjesz?

żyje, żyje i mam się dobrze !!!:-)))
          • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: 158.75.15.* 26.06.01, 00:00
            przynajmniej ktoś ma się dobrze...
            :-(
            • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00

&#62 przynajmniej ktoś ma się dobrze...
              &#62 :-(

co znowu katarek? biduśka! ;)
  • Gość: k_rzyzak Re: .....tęsknie...... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.06.01, 00:00

&#62 Bawimy, bawimy, bawimy się słówkami.... jak jeden nie może to drugi mu
    &#62 pomoże.... Czyż nie tak???
    &#62
    &#62 To wszystko tylko ZABAWA!
    &#62 ;-)
    &#62 Na serio to się (chyba?) na Forum nie gada?

&#62 Pozdrawiam

na forum to się chyba wcale nie gada /a napewno nie w taki sposób jak my/,
    podejrzewam że jesteśmy ewenementem:-)
    • Gość: Aśka Re: .....tęsknie...... IP: *.jeremi.pl 22.06.01, 00:00
      tiaaa.... ewenement na skalę światową, albo conajmniej Toruńską... ;)
        wygląda na to że siedzimy na necie w tym samym czasie?

właśnie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka