Dodaj do ulubionych

Cud Życia

05.04.21, 10:26
Zamiast podzielić się zachwytem nad Prawdziwą Sztuką, płacze eMatka tęsknie za zaginioną szarą kuciapą.
Kiedy w telewizorze takie cuda.

Najpierw popłynęły dźwięki papieskiej Barki, potem na scenę wkroczył Tomasz Kammel mówiący o cudzie życia w małżeństwie Joanny i Jacka Kurskich, a następnie na scenę wkroczył słynny włoski tenor Andrea Bocelli i jego syn Mateo.
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Re: Cud Życia 05.04.21, 10:51
      Czopek Kammel (wcześniej Kamel) nie ukrywał, że koncert zorganizowano dla Joanny Kurskiej (wcześniej Klimek, wcześniej Wąsowskiej) big_grinbig_grinbig_grin.

• cruella_demon Re: Cud Życia 05.04.21, 11:02
      Ciekawe czy ten cud życia poczęty naturalnie, czy z in vitro, wszak pani Joanna to już bardziej babcia niż mama 😂
      • sofia_87 Re: Cud Życia 05.04.21, 11:28
        Jakby nie było, w tym wieku to już rzeczywiście podchodzi pod cud.
        • nangaparbat3 Re: Cud Życia 05.04.21, 11:57
          Bez przesady. Pierwsze dziecko urodziła 10 lat wcześniej.
          • sofia_87 Re: Cud Życia 05.04.21, 12:12
            37, a 47 lat w przypadku macierzyństwa to jednak kolosalna różnica
        • kamin Re: Cud Życia 05.04.21, 12:08
          Zajście naturalnie czy nawet z ivf robionym teraz to faktycznie blisko cudu w tym wieku.
          Jeśli korzystała z komórek dawczyni lub własnych zamrożonych w młodszym wieku to żadna sensacja.
          Dla powodzenia ivf największe znaczenie ma "wiek" komórki jajowej.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Cud Życia 05.04.21, 11:29
      Pieniadze nie śmierdzą, potem będą o strachu i głodzie pieprzyć.
      • sofia_87 Re: Cud Życia 05.04.21, 11:31
        Tak, to jest obrzydliwe, że w takiej sytuacji tvpis dostaje te 2 mld
    • primula.alpicola Re: Cud Życia 05.04.21, 11:33
      Pisałam wczoraj, że złamałam się i włączyłam tvp1... No trudno, ponoć każdego można kupićwink
      Dziś obejrzę jeszcze raz.
      Zignorowałam Kurę i jego Tym Razem Ważną Małżonkę oraz Kammela z jego cudem życia i skupiłam się na sztuce.
    • morekac Re: Cud Życia 05.04.21, 11:48
      Santo Subito dla Nowej Świętej Rodziny!
      • krwawy.lolo Re: Cud Życia 05.04.21, 12:07
        Ciekawe, jak daleko na wschodzie leży granica obciachu czołobitności i poddańczego uwielbienia, do której Władza Ojczyzny Naszej Umiłowanej dąży. Aczkolwiek Afryka dzika też nie jest od tego wolna.
    • dolcenera Re: Cud Życia 05.04.21, 12:10
      Stawiam dolary przeciwko orzechom, ze ten cud życia to raczej cud techniki medycznej.
      • woman_in_love Re: Cud Życia 05.04.21, 12:19
        z dodatkową weryfikacją wad, czy aby nie będzie muminek, bo w tym wieku muminek pewny jak słońce w lipcu
    • gama2003 Re: Cud Życia 05.04.21, 12:22
      Kiedyś brzydziły mnie karaluchy i prusaki. Zwłaszcza występujące stadnie. Teraz uważam, że w porównaniu z Kurskim i jego środowiskiem, w tym głównodowodzącym, zwierzątka te stały się piękne i sympatyczne.
      Szukam słowa na to obrzydzenie, ale chyba nie potrafię tego nazwać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka