Dodaj do ulubionych

Sanatorium

21.02.12, 20:01
Witam może ktoś mi coś powie więcej na temat GRACJI bo to co się naczytałem na blogach i forach sanatoryjnych to mi tylko w głowie pomieszało:) Mam 34 lata i będę tam w kwietniu- co mnie tam czeka? A może w samym mieście coś polecicie?...jak by było nudno w GRACJI... Pozdrowienia ze ŚWIECIA.
Obserwuj wątek
    • inka117 Re: Sanatorium 22.02.12, 01:44
      Jesteś bardzo młodym i powodzenie masz u płci przeciwnej zapewnione...bo nie pytałeś o pakiet zabiegowy.Na pewno nie umrzesz z nudów i tylko czasu będziesz miał zbyt mało by wykorzystać wiosenne "ochy i achy".Sanatorium dodatkowo organizuje i wycieczki i wieczorki taneczne.Na spacery po Ciechocinku też warto się wybrać...polecam i powodzenia.
      • miejscowycsw Re: Sanatorium 22.02.12, 13:36
        Kurcze aż się boję pojechać tam...tylko nie wiem czy nie które ,,rzeczy" to tylko mity i wybujała fantazja kuracjuszy i ich nie spełnione marzenia...
        • inka117 Re: Sanatorium 23.02.12, 00:21
          Nie ma strachu...jest fajnie i po koleżeńsku.Sympatyczni kuracjusze i kuracjuszki,ale zabawnie jest na basenie...każdy ćwiczy jak potrafi.Byłam w Ciechocinku 08/2005 roku i wspominam bardzo dobrze sanatorium "ZACHĘTA". Jest czas na spacery,na rozmowy i jak ktoś lubi tańce to jest gdzie "pohulać".Wróciłam bez zobowiązań...jest fajnie w Ciechocinku.Proszę za jakiś czas napisać o swoich spostrzeżeniach...może wrażeniach.Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka