Dodaj do ulubionych

LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu.......

30.12.04, 10:30
Witam, mam problemy z zajściem w ciąże i mam skierowanie na laparoskopię. Czy
któraś z Was miała robiony ten zabieg w Matopacie?
Bardzo się boję.

Pozdrawiam i życzę wszystkim pomyślności w Nowym Roku!!!!!!!!
Lena
Obserwuj wątek
    • Gość: LENAXX Re: LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu....... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 20:23
      CZY TYLKO JA MAM PROBLEM ABY ZAJŚĆ W CIĄŻE????
      PROSZĘ O ODPOWIEDZ
      • Gość: Kasia Re: LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu....... IP: *.petrus.com.pl 31.12.04, 15:08
        Napisz do mnie ka.zak@wp.pl
    • Gość: ali Re: LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu....... IP: *.gizycko.mm.pl 02.01.05, 22:34
      Witaj jestem w takiej samej sytuacji co TY. Ja bede miała wykonana laparoskopie
      11.01.2005r. Też mnie to przeraza wiec jak bys dowiedziala sie czekos na ten
      temat to bede wdzieczna. Pozdrawiam .
      • lenaxx Re: LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu....... 04.01.05, 14:24
        Cześć, podaj mi adres skrzynki to Ci wszystko napiszę.
        Pozdrawiam
        Lena
        • Gość: reene Re: LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu....... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 13:06
          A niemożna czegoś opisać na forum??? też jestem zainteresowana. A propo niczego
          - znacie dobrych ginów i czy mają usg dopochw. - słyszałam dobre rzeczy o dr.
          Szulist????
          • lenaxx Re: LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu....... 07.01.05, 13:48
            Witajcie, z tego co się dowiedziałam to nie taki straszny diabeł jak go
            malują :) W matopacie sam pobyt to luksus, a zabieg wykonują fachowcy. Ja
            oddaje się w ręce dr Stankiewicza. Idzie się w jeden dzień do szpitala i na
            drugi wychodzi. Po zabiegu do wieczora jest kroplówka. Robią dwa nacięcia po
            których są mało widoczne blizny. Przez 7 dni chodzi się z specjalnymi plastrami
            z którymi można się kąpać. Póżniej trzeba je zdjąć (samemu lub podjechać do
            zabiegowego do matopatu). Ach przed zabiegiem trzeba zrobić morfologie, grupe
            krwi i EKG.
            Ja czuję się już pewniej. Wiem że muszę się poddać laparo bo inaczej będę stała
            w miejscu. Słyszałam że laparo w wielu przypadkach daje dobre efekty. Po laparo
            jest czas na zajście w ciąże (naturalne)5-6 cykli (podobno), a później trzeba
            działać dalej (inseminacja, in vitro).

Pozdrawiam Was i życzę powodzenia!
            P.S. Myślę że po zabiegu każda z nas się odezwie jak poszło :)
            • Gość: reene Re: LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu....... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 08:18
              Troszkę się uspokoiłam ale tylko troszkę. Odezwę się na pewno i opiszę swoje
              przeżycia. Życzę zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia
      • lenaxx Re: LAPAROSKOPIA ginekologiczna w Toruniu....... 20.01.05, 09:22
        Cześć Ali,
        jak po laparoskopii?
        Napisz jak było i jak się czujesz.
        Pozdrawiam
        Lena
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka