Gość: x IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.09, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoro cichy Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 18:39 good job. 20 000 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 18:41 zskoda słów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.06.09, 18:50 tak źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 09:41 brak słów.....kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicho Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 09:39 nie jest dobrze , będą zwalniać..ale my i tak niewiele pracujemy za 900zł ...warto pochodzić ..nadzur kiepski..pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAREK Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 13:56 Robiłem co mogłem..ale ten zakład jest specyficzny wszystko inaczej pod zarząd i Niem.. i takie zycie ,ale kto bedzie się martwił ludzmi i Nowem... za kilka lat będą hale puste...900-600 poleciało 300, teraz co miesiąc 30 + , real...fachowcy pojechali...zamówień ..nima...w sez.ogór.......... płacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.09, 14:00 w Nowym..Jorku... przecież to nie pracownicy KLOSE... tylko KMK...za poeniądze Klose...wycieczka..a tu zwolnienia....hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 18:40 też pracowłam strasznie ,syf klęska tylko kmk ma kasę ..bo handlują ...lepiej zamknąć ,szkoada ludzi,,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jrek Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 21:26 tak żle w tym kołchozie,słyszałam że wyścig szczurów i podpier. a ta pani makar,,, to dopiero układy ale i tak poleci wiele głów ..skrzynki do czerska i zysków zero....miliony strat od dwóch lat.... taki jest pocątek hymnu płaczu..dziwny zakład...a tyle szumu.....sajgon,,,,przykro słuchać..zwalniają fachowców i płacza...taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gete Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.09, 19:30 Jest to jedyna firma na świecie którą własny zarząd utopił, a teraz zwala wszystko na prostych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 19:33 zgadza się ta firma ma świetne boki dla handlowców a człowiek na produkcji jest niczym....wyjeżdza się z zakładu na wózku inwalidzkim -można to sprawdzić na wielu osobach z lakierni szczyt wszystkiego jest zatrudnienie arskiego kumpla gieburowskiego jest to osoba hitler do opier, a żaden fachowiec....podobnie makarenis i jej rodzina oraz cichy winny 75 % tej sytuacji ludzie nie pracujcie dla tych pseudo doropiewiczów ,którzy mają pensje 10- 20x większe od narzędzia człowieka...przykre ale to prawda wyrok już jest podpisany ani krzysiu ani inni choć krwią plują nic nie osiągną stracone wasze życie w klose......jeszcze klka miesięcy i będzie dużo płaczu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jrena Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 12:36 tak to prawda ja tutaj pracuje kilkanaście lat i takiego burdelu nie widziałam , złodziejstwo zarządu. lewizna , wykorzystywanie uprawnień zarządu... it.d. a ludzi zwalniają na pęczki i nikt się nie pyta czy jutro strzeli sobie gość czy się powiesi bo nie ma co dzieciom dać jeśc ....codziennie 3-4 sobie upolują i zwalniają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 18:48 Pracowałam w tym zwolniono mnie w grudniu ..gorszego zkładu nie ma grzie wyścig szczurów niszczy ludzi a zarząd i dyrekcja ma człowieka w ... głęboko , nie liczą się kwalifikacje lecz układy i jeśli masz swoje zdanie to wont...nadzoru jest 2x więcej niż 2-3 lata temu aprodukcja o 50% mniejsza , reklamacji o 35 % więcej ..ale to nie istotne...jak najdłużej czerpać zyski....dyr. zarzad...a póżniej zaorać...ludzi zniszczyć....zwolnić niewygodnych a nie jak gazety piszą... nikt tutaj nie patrzy na człowieka czy ma środki do życia....psycholog,,,potrzebny lecz nie nam zwalnianym lecz zarządowi.....związki..i układy rodzinneitp to się liczy...koniec ten zakład to namiastka dawnego zakładu ..kadra na niskim i bardzo niskim poziomie.....zamknąc i nie męczyćdzi taki jest pomysł pracowników...dyr. powinna to przemyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 21:12 to miej przyjemnośc dostania zwolnienia ...pozdrawiam i psychicznego wykańczania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 18:32 ja widzę jak wykańczają ludzi najlepszych już nie ma ....niska półka KMK ..kłótnie itd.... a styczeń będzie cieniuteńki i luty....a zwolnień więcej...... ja mam zwolnienie w kieszeni ale współczuję innym tym co czeka za kilka dni.,,,,,,Nowe wiocha ..bidna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAREK Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.255.26.* 02.01.10, 17:49 to już koniec.....stres jest ale on minie tylko KMK ma kaca.... szkoda ludzi...wyzysk niemiecko-polski ...test na ludziach... jak długo wytrzyma człowiek w więziennym rygorze..bez własnego zdania....oj nie długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 20:55 ciekawy fakt nie ma zamówień a KMK nikogo nie zwalnia i nie obniża płac,,wszystko po staremu a z produkcji co tydzięń zwalnia sie kilka osób i nie pyta czy mają dzieci co jeśc to są realia tego zakładu który zamyka drzwi w najblizszym czasie ....tak rządzą obecni z dyr, na czele ...więc realia są jasne ale mnie juz nie ma mam wypowiedzenie pracowałem ok 25 lat... tak tak...tylko kadry i Kmk ma ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 20:51 dlaczego taka duża indolencja zarządu i dyrekcji w tym zakładzie o co chodzi ,,jeszcze zatrudnia sie dyletantów... chyba chodzi o układy i posady dla znajomych ..oni mają zarobki 20-30 razy więcej od roboli ktorych można zwalniać i poniżac ....to prawda zwolniona wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:19 Już widzę jak Czersk będzie produkował wysokiej jakości meble skrzyniowe przecież oni poza produkcją desek do krojenia chleba nic więcej nie potrafią ...Ludziska nie martwcie się bedą jeszcze lepsze czasy, Pomorska Fabryka mebli to firma z tradycjami, tylko buraki z obcych miast nami kierują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:22 to prawda oby tak się stało buraki mogą zaorac wszystko i sprzedać za 1 Zł niemiaszkom....bo na to sie zanosi ..a kto jest odpowiedzialny za zlecenia KMK i nic nie robi tylko jezdzą skoda....widać to na rynku w Nowem......ale to norma ..a resztę chołoty zwolnić..3=5 miesięcznie.....smutny będzie finał bo fachowców już nie ma....pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 18:28 kiedyś myslałem że klose to zakład w miarę na możliwości tego miasta ale okazuje się że rządzą tym zakładem przybysze i karierowicze dlatego nie łudzmy sie ,,że bedzie z tego pieca chleb,,,zreszta to widać jaka jest jakośc tych mebli w porównaniu z dawnymi czasami.. druga strona dlaczego zatrudnili kogoś spoza branży Cichego który na lewo i prawo wydawał pieniądze a z produkcją nic nie miało to związku bo to człowiek który w poprzednich zakładach niszczył wszystko lecz,,,ktoś go zatrudnił..proste wystarczy dać łapówkę do agencji szukających niby fachowców,,,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 17:22 fajnie mamy nowe angaże o 30 mniej zarobku i właściwie niewiadomo w jakiej firmie robimy wiemy ,że są spekulacje Niemiecko..KMKowskie ale i tak to padnie...jest mniej niz O a tu Czersk na garnuszku ale wszystko pokręcone..ale dla niektorych jest ok Dyr, KMk wszystko gra i nagrody od znajomych ..gorzej jak za komuny ..Komuno wróc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 09:25 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 20:08 czy jeszcze komuś chce sie pracować w tym zakładzie gdzie nie szanuje się czlowieka..bo mi nie ja chodze do pracy ale nie wiele mam satysfakcji..tak jak większośc..za 6 zł...kpina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.10, 20:49 właśnie dzisiaj zwolnili 23 osoby a wielu jest na urlopach..naiwni ludzie ...urlopy się planuje a postojowe płaci......pa jeszcze nie zwolniony ,,,z biura..hehe Kmk..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniony Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 10:29 Nawet się cieszę, że jestem zwolniony z tego kołchozu.Najbardziej wkurzało mnie pisanie karteczek,przez które traciło się czas i zrobiło się mniej elementów.Znajdę sobie inną prace,niektórzy daleko dojeżdżają do pracy i sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 17:13 wszystkich to czeka ..jeszcze tylko trzeba wycisnąc ile się da...w kmk sobie jeźdzą samochodzikami i się śmieją z naiwnych na produkcji czytaj MALLi WÓDA..... PFM....taki mam angaz i 5,50 na godz...śmiech ale i tak zciemniam....hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 20:14 ja słyszałam ,że niedlugo wszystko padnie ...i chcą przejac buraki z poznania..ale częśc i dalszy ciąg wyzysku..albo zamknąć..nie ma zamowień ..to chwyt KMK....będzie płacz....spytaj wudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 08:02 Meble laminowane też nie są złe,mają równy kolor i są dużo tańsze.Znudzą się,zniszczą kupujesz nowe.Masz rację nasze to badziewie,liche drewno polakierowane lakierem,że paznokciem ryse zrobisz.Poprostu gó... owinięte w ładny papierek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.255.12.* 06.02.10, 15:10 to prawda klose to badziewie jak szteinhof to przejął a póżniej szukano wielkich zysków gdzie miał się wylkazać cichy menager bez pojęcia...to lawina apsurdów i zwolnień fachowców już teraz nie ma kto pracować ....proste zakład zamknąć bo zarząd wraz z makarenis sobie nie radzą....a meble fakt dno tylko giebur ma znajomości w komisji poznańskiej i dostaje nagrody...../.koperty/ pozdrawiam pracuje w Kmk ...nedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 17:44 tak to prawda kiedyś to był zaklad ale nie dbano o nic tylko brano ,,patrz KMK , cichy ,niemcy,makarenis, peter, aron idlatego taki jest finał...zaraz ciebie zwolnia mówi silikonka..jak nie zrobisz 120% normy....a gdzie dusza mebli...gdzie wypracowany kunszt....napewno nie za czasów obecnej władzy lub kierownictwa,,,daleko idaca niemoc i bezwiedza to widać na stołach....30-40% normy...kpina...zwalniam sie sam w marcu..pozdrawiam naiwnych pracowników produkcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:12 powiem wam ten zakład to jedno bagno a wnim wielu którzy już są zagłebieni po szyję i aby wyjść na powierzchnie robią wszystko aby się wydostać przykład bendyk ,wszystkich podp...aby nikt nie mówił ,że jest cienka..dalej jest to jedyny zakład który nie dba o fachowców a stawia na miernotę bo cienkimi lepiej sie rzadzi..i mniej ządaja ale to są zgubne teorie...czerwiec koniec..słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silikon Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 20:49 prawda,prawda kolchoz wszędzie lipa ten zakład ,,jutro zwolnienia 18 osób...marysia uwazaj...pa lab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:26 co to za firma wszyscy skłóceni ,,pod...jeden na drugiego na stołach wyd.40-50 % dyr uważ a ,że nie widzi nic albo sie nie zna..patrzy na pierdoly...to juz koniec ..my robole to widzimy ..nedza,,,wszędzie a naj.. na lakierni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:34 ja od jutra nie pracuję dostałem wypowiedzenie ,,ale sie cieszę... \ szkoda mi tych co jes zcze musza sie męczyć..nawet silikonka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 20:18 po wyscigudzikich szczurów zaczął się mobing zestrony słabego zarzadu....oraz działanie krzykiem i strachem ..i tak nici z tego marazmu juz się tylko zrobi agonia....nie pracuję ale chodzę do pracy...ale jest jej tak mało ,że sztuka...KMK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 18:43 kto następny do zwolnienia ..a może zarząd....bo już czas... codziennie cos nowego in - nie ma kto pracować ..ale jeszcze można zwalniac....zarząd da sobie radę...inni nawet jeśli płacz to nie wzrusza.....oddaj sie zakładowi a tak zostaniesz podziekowania jutro pana, pani nie widze w zakładzie.....motto czy warto poswięcać zdrowie dla jednostek ...u góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 17:06 chcę wrócić,,nie wszystko zepsułem,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś