zauber07 15.04.07, 14:47 Ruda Śląska pozdrawia Topólkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Pozdro 15.04.07, 16:57 zauber07 napisał: > Ruda Śląska pozdrawia Topólkę OOOOO, to aż tu Cię przywiało???, co chcesz szmącić?, próbuj :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Pozdro 15.04.07, 17:42 Witaj sauber,no nie spodziewałem się Ciebie tu spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 00:22 zauber07 napisał: > Witaj sauber,no nie spodziewałem się Ciebie tu spotkać A TO DLACZEGO NIE , ZAPROSZONO MNIE TU KIEDYŚ I FAJNIE MI TU, SAMI WYJĄTKOWO MILI I SYMPATYCZNI LUDZIE- POPATRZ. Oby nas tylko nie pomylono za przypadkowe podobieństwo w nazwie. W sumie to dobrze że tak ładnie sie tu prezentujesz, lepiej niż tam u tych zakręconych dłużników, różnej maści hohsztaplerów i oszołomów multilevermarketygowych czarodziejów, pazernych na cudza kasiutę. Pozdrawiam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 00:32 szarotka72 napisała: > Pozdrowienia dla gości. Ja też każdego pozdrawiam, ale to nie jest przypadkowy gość, gdzieś napisałem coś na temat braku poszanowania starszych niepełnosprawnych osób , a on ten "zauber07", cynicznie wyśmiał mnie, podlizywał sie jakiejś biurwie, ugryzłem go pieszczotliwie w ucho i teraz lata za mną (może z urzędu)i co ja mam zrobić, grzecznością nie grzeszyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 16.04.07, 00:34 Wiesz kto się zawsze tłumaczy? Co mnie obchodzi kto to jest,zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 00:38 szarotka72 napisała: > Co mnie obchodzi kto to jest,zobaczymy... a po co ?, jak już widać, a może to nie jest żaden "pedał", tylko jakaś ładna laseczka też młodziutka jak ja? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 16.04.07, 00:51 >a po co ? co widać? Jak to po co ? dla zasady. Oczywiście,że nie wiadomo kto jest po drugiej stronie, ale jakie to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 00:54 szarotka72 napisała: > ale jakie to ma znaczenie? Dokładnie, żadne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Pozdro 16.04.07, 06:37 sauber1 napisał: > szarotka72 napisała: > > > Pozdrowienia dla gości. > > Ja też każdego pozdrawiam, ale to nie jest przypadkowy gość, gdzieś napisałem > coś na temat braku poszanowania starszych niepełnosprawnych osób , a on ten > "zauber07", cynicznie wyśmiał mnie, podlizywał sie jakiejś biurwie, ugryzłem go > pieszczotliwie w ucho i teraz lata za mną (może z urzędu)i co ja mam zrobić, > grzecznością nie grzeszyć ??? Spoko sauber,jesteś w porzo gość,naprawdę przypadkiem tu trafiłem i jak zwykle zainteresowały mnie Twoje posty,czytam je z zapartym tchem,tyle w nich jest zawartej życiowej mądrości.Jednak nie zawsze muszę się z Tobą zgadzać,mogę chyba mieć odmienne zdanie?Ale jak uważasz że jestem tu natrętem,to w tri miga się wymiksuje z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 11:16 zauber07 napisał: > > Spoko sauber, A jasne że spoko, czy ja tyle aż musiałem napisać, byś w końcu powiedział to czego nie wiem? Zostań, pobaw z nami tu, dla wszystkich jest miejsce. Przepraszam jeżeli użyłem zbyt mocnych słów. Myślę że już Cię tu lubią :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 16.04.07, 00:36 Rzeczywiście, co za przypadkowe spotkanie,ale sie zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 00:43 szarotka72 napisała: > Rzeczywiście, co za przypadkowe spotkanie,ale sie zdarza... Co do przypadkowości mam swoje zdanie , może niepotrzebnie tak napisałem , gdzie moja tolerancja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 16.04.07, 00:57 Gdyby l-6 przeczytał to wszystko co dzisiaj napisaliśmy, ciekawa jestem co by powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 01:00 szarotka72 napisała: > Gdyby l-6 przeczytał to wszystko co dzisiaj napisaliśmy, > ciekawa jestem co by powiedział? Zapewne by się bardzo ucieszył, że zawsze pamiętamy o nim i go lubimy. ale jak późno , a może wcześnie się już zrobiło , a rano do przedszkola nam trzeba ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 01:02 szarotka72 napisała: > To na razie,już mnie nie ma. OOOO, a skąd ja znam te słowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 16.04.07, 17:23 Jak to skąd ? z jakiegoś serialu ,na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 17:55 szarotka72 napisała: > Jak to skąd ? z jakiegoś serialu ,na pewno. Sztuką czytać jest w czyich myślach, a właśnie odnośnie tematu, ja lubię "Rodzinę Zastępczą" za powagę i kiepskiego za durnowatość ale znaną z życia i te kryminały nasze. Przypomniałem sobie jak kiedyś dawno byłem u ciotki na elzadupiu, leciały "Alternatywy 4", mówiła że takie głupoty , a ja innego byłem zdania, wtedy takie było nasze życie i otaczająca nas rzeczywistość, dziś już śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Pozdro 16.04.07, 18:15 sauber1 napisał: > leciały "Alternatywy 4", mówiła że takie głupoty , a ja innego byłem > zdania, wtedy takie było nasze życie i otaczająca nas rzeczywistość, dziś już > śmieszna Żyło się wtedy w oparach absurdu,ale ludzie byli inni,bardziej przyjażni w stosunku jeden do drugiego.Ja wole "M jak miłość" i "Na Wspólnej" Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 18:30 zauber07 napisał: > > Żyło się wtedy w oparach absurdu,ale ludzie byli inni,bardziej przyjażni w > stosunku jeden do drugiego.Ja wole "M jak miłość" i "Na Wspólnej" Ale my byliśmy młodzi i weseli (kwiat młodzieży), teraz jesteśmy trochę bardziej doświadczeni i radośni, żyje mam się łatwiej niż wtedy. Tej twórczości nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Pozdro 16.04.07, 18:44 sauber1 napisał: > > Ale my byliśmy młodzi i weseli (kwiat młodzieży) > Tak,tak....."ta nasza młodość".... Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 16.04.07, 20:06 Ale sobie ładnie rozmawiacie,jakbyście czytali w swoich myślach. A co młodość Wam przeminęła z wiatrem? Powspominajcie,nie będę przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 20:59 szarotka72 napisała: > A co młodość Wam przeminęła z wiatrem? czas przemija, młodość nigdy, chętnie bym Was na osiemnastkę zaprosił ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 16.04.07, 21:10 sauber1 napisał: >Sztuką czytać jest w czyich myślach Jasne,że sztuką jest, to powiedz o czym ja w tej chwili myślę? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 21:29 szarotka72 napisała: > > Jasne,że sztuką jest, to powiedz o czym ja w tej chwili myślę? Nie ma nic prostszego, myślisz co byś sobie kupiła jak wygrasz w środę w totolotka, tylko nie zapomnij wysłać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 16.04.07, 21:31 sauber1 napisał: tylko nie zapomnij wysłać ;))) Zapomniałem dodać, a to ważne, Jaką byś mi postawiła kawę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 23.04.07, 11:38 sauber1 napisał: > tylko nie zapomnij wysłać ;))) > > Zapomniałem dodać, a to ważne, Jaką byś mi postawiła kawę :))) Jak wygram to... zaproszę Cię na kawę do Wiednia albo do Paryża. Wybór będzie należał do Ciebie :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Pozdro 23.04.07, 11:53 szarotka72 napisała: > sauber1 napisał: > > > tylko nie zapomnij wysłać ;))) > > > > Zapomniałem dodać, a to ważne, Jaką byś mi postawiła kawę :))) > > Jak wygram to... zaproszę Cię na kawę do Wiednia albo do Paryża. > Wybór będzie należał do Ciebie :-))))))))))))) Tylko tak mówisz,jak wygrasz to napewno nikomu się to tego nie przyznasz:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 23.04.07, 12:08 szarotka72 napisała: > Jak wygram to... zaproszę Cię na kawę do Wiednia albo do Paryża. > Wybór będzie należał do Ciebie :-))))))))))))) No nie, już cieszę się, zdecydowanie do Wiednia, ale pod warunkiem że wskoczymy do Budapesztu, Jesteś Niesamowita, dziękuję :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 23.04.07, 12:15 Nie uwierzysz, nie wiedząc co dopowiesz właśnie pomyślałam o Wiedniu. Czy to siła sugestii??? Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Pozdro 23.04.07, 12:32 szarotka72 napisała: > Nie uwierzysz, nie wiedząc co dopowiesz właśnie pomyślałam o Wiedniu. > Czy to siła sugestii??? Przepraszam że się wtrące-ale osobiście wolę Prage(te stare uliczki) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 23.04.07, 12:49 Praga jest pięknym miastem. Jest tylko jeden problem: skreślić właściwą 6-kę ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 23.04.07, 12:56 szarotka72 napisała: > Jest tylko jeden problem: skreślić właściwą 6-kę ;)))))) Tym to się nie przejmuj, przyjdzie czas będzie rada ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 23.04.07, 12:46 szarotka72 napisała: > Nie uwierzysz, nie wiedząc co dopowiesz właśnie pomyślałam o Wiedniu. > Czy to siła sugestii??? Zdecydowanie tak :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Pozdro 18.04.07, 08:37 sauber1 napisał: > Nie ma nic prostszego, myślisz co byś sobie kupiła jak wygrasz w środę w > totolotka, tylko nie zapomnij wysłać ;))) Kupić sobie mogę bez wygranej w totka. Nie wysłałam i nie będę rozczarowana. A gdyby kiedyś tak się stało,pojechałabym w podróż dookoła świata. Nie myślałam o toto-lotku,myślałam o czymś innym. Jeżeli wysłałeś,to życzę najwyższe wygranej,powodzenia. Zastanawiam się skąd wiedziałam,że grasz w totka? a może... chyba już wiem skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 23.04.07, 12:44 > Przepraszam że się wtrące-ale osobiście wolę Prage(te stare uliczki) Prahę mamy po drodze i jak by można nie wstąpić na chwilkę, ciekawe czy jeszcze wesołych cyganów można spotkać tak licznie? Czesi sami w sobie są muzykalnym narodem, fakt te uliczki też tworzą nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 23.04.07, 12:45 zauber07 napisał: > Ewentualnie-Kazimierz Dolny To Ty tam mieszkasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Pozdro 23.04.07, 15:53 sauber1 napisał: > zauber07 napisał: > > > Ewentualnie-Kazimierz Dolny > > To Ty tam mieszkasz??? Lubię to miasto za jego nastrój i urokliwy klimat(nie mylić z metereologią),nie mieszkam tam.Kilka razy odwiedziłem Kazimierz i mnie urzekl.Pewnie jakbym mieszkał,to nie lubiłbym tak tego miasta chociażby z powodu zwyklej szarości dnia codziennego jaka jest w każdym miejscu jak się człowiek zadomowi na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Pozdro 23.04.07, 12:58 zauber07 napisał: > Ewentualnie-Kazimierz Dolny A jak się czuje "ruda" ze Śląska??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Pozdro 23.04.07, 15:57 sauber1 napisał: > zauber07 napisał: > > > Ewentualnie-Kazimierz Dolny > > A jak się czuje "ruda" ze Śląska??? ;))) "ruda" ze Śląska??????:)))))miewa się dobrze,czego i Tobie życzy Odpowiedz Link Zgłoś