Gość: Rock - nie Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:19 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość1 Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.petrus.com.pl 22.01.05, 14:49 Nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiolo Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: 158.75.34.* 22.01.05, 16:13 no cool przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganz Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.torun.mm.pl 22.01.05, 20:25 do bani!!!!!!!! a jakze!!!!!!! co za sciema!!! mam nadzieje ze nikt ich nigdy nie wyda!!!A ten caly Organek to niby kulal a teraz bez kuli po miescie biega!!! A o Staszku, tym gnojku na bezrobociu nie wspomne. Peace. One Love Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co? Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:45 ganz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gana Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.torun.mm.pl 22.01.05, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganz Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.torun.mm.pl 22.01.05, 21:15 tak..to ja, tu mnie nikt nie zna i moge napisac prawde, niech zyje wolnosc slowa:) czuje sie taka wolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bees Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:31 Ponieważ przyzwyczaiłem się na tym forum do tego, że każdy może powiedzieć wszystko anonimowo, więc korzysta się z tego do bólu pisząc różne rzeczy, nie będę się szczególnie przejmować ;) Powiem tyle - nikt nie próbuje zrobić zespołu "cool", tylko dobrą muzykę. Rozwój to proces, poszukiwanie swojego stylu i podnoszenie umiejętności wymaga czasu. Z pewnością to, co robimy nie jest jeszcze satysfakcjonujące - przede wszystkim nas; dlatego pracujemy nad Sofą, a efekty tej pracy są widoczne dla tych, którzy są z zespołem od początku. I dlatego postawienie pytania: "cool czy do bani" uważam za nieporozumienie. Można dyskutować najwyżej, czy już zasługujemy na jakieś uznanie, czy jeszcze musimy na nie pracować, a nie wartościować opcją 0- 1 "cool" albo "do bani". Dyskusję o gustach darujmy sobie z definicji. Pozdrawiam Bartek/Sofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GANZ (Ania) Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:17 Wolność słowa, którą w pełni można wydobyć tak naprawdę tylko w internecie powinna znać swoje miejsce i czas, kiedy może się ujawnić. Komentarze na temat poszczególnych członków zespołu są w ogóle bez sensu... wyczuwam zawiść, złość.. głupotę? A co do określenia COOL i DO BANI. Tak naprawdę cool może być każdy, jak i każdy może być do bani. Ale te dwa określenia nic nie dają, guzik tłumaczą i bezpodstawnie szufladkują. COOL można mieć fryzurę. Do Bani jest ona po ulewie deszczowej. A muzyka? Czy muzyka to wytwór jednorazowy? Epizod jednej nocy? Nie sądzę. I właśnie teraz przypomina mi się temat mojej próbnej matury z języka polskiego "CZYTSKA ETNICZNA" - wniosek: ludzie używają zapożyczeń, słow obcych nie znając często nie tylko ich znaczenia, ale i kontekstu w którym mogą je wykorzystać. COOL / DO BANI - SOFA -> nieciekawe połączenie. Trudno się mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: 80.55.64.* 10.03.05, 14:31 Mialam przyjemnosc posluchac raz muzyki tego zespolu i bardzo odpowiada mi ich klimat pomimo, ze raczej sceptycznie podchodze do tego rodzaju muzyki. Pozdrawiam i zycze sukcesow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.rect.uni.torun.pl / *.rect.uni.torun.pl 24.01.05, 10:17 hmmm... sofa jest jednym z najciekawszych zjawisk muzycznych w Toruniu, może nie tylko tutaj. mam nadzieję, że za jakieś pół roku nikt na forum nie napisze "Sofa? nie znam". a niech Wam się nie podoba! o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanja Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:33 mi się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: SOFA - zespół cool czy do bani? 25.01.05, 06:56 jezeli sofa zalicza sie do hiphopu to dla mnie jest to pierwszy polski hh od ktorego mi sie noz w kieszeni nie otwiera. PS. Czy Liroy byl hh czy raperem? niektore jego kawalki byly spoko chociaz to co wyczynia teraz jest zenujace. dosc ze polska scena nie jest juz skazana na niego i blokersow Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: SOFA - zespół cool czy do bani? 06.03.05, 10:26 sdb napisał: > jezeli sofa zalicza sie do hiphopu to dla mnie jest to pierwszy polski hh od > ktorego mi sie noz w kieszeni nie otwiera. > >Mnie sie wielce podoba o! pozdrawiam, Wielka duma sie oblalam wiedziawszy ze dzieciaki z torunia siom o!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ======= Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.01.05, 19:32 posłuchamy usłyszymy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś