Dodaj do ulubionych

SOFA - zespół cool czy do bani?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:19
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość1 Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.petrus.com.pl 22.01.05, 14:49
      Nie znam
      • Gość: kiolo Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: 158.75.34.* 22.01.05, 16:13
        no cool przecież :)
        • Gość: ganz Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.torun.mm.pl 22.01.05, 20:25
          do bani!!!!!!!! a jakze!!!!!!! co za sciema!!! mam nadzieje ze nikt ich nigdy
          nie wyda!!!A ten caly Organek to niby kulal a teraz bez kuli po miescie biega!!!
          A o Staszku, tym gnojku na bezrobociu nie wspomne. Peace. One Love
          • Gość: co? Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:45
            ganz?
            • Gość: gana Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.torun.mm.pl 22.01.05, 21:15
            • Gość: ganz Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.torun.mm.pl 22.01.05, 21:15
              tak..to ja, tu mnie nikt nie zna i moge napisac prawde, niech zyje wolnosc
              slowa:) czuje sie taka wolna
              • Gość: bees Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:31
                Ponieważ przyzwyczaiłem się na tym forum do tego, że każdy może powiedzieć
                wszystko anonimowo, więc korzysta się z tego do bólu pisząc różne rzeczy, nie
                będę się szczególnie przejmować ;) Powiem tyle - nikt nie próbuje zrobić
                zespołu "cool", tylko dobrą muzykę. Rozwój to proces, poszukiwanie swojego
                stylu i podnoszenie umiejętności wymaga czasu. Z pewnością to, co robimy nie
                jest jeszcze satysfakcjonujące - przede wszystkim nas; dlatego pracujemy nad
                Sofą, a efekty tej pracy są widoczne dla tych, którzy są z zespołem od
                początku. I dlatego postawienie pytania: "cool czy do bani" uważam za
                nieporozumienie. Można dyskutować najwyżej, czy już zasługujemy na jakieś
                uznanie, czy jeszcze musimy na nie pracować, a nie wartościować opcją 0-
                1 "cool" albo "do bani".

Dyskusję o gustach darujmy sobie z definicji.

Pozdrawiam
                Bartek/Sofa
          • Gość: GANZ (Ania) Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:17
            Wolność słowa, którą w pełni można wydobyć tak naprawdę tylko w internecie
            powinna znać swoje miejsce i czas, kiedy może się ujawnić. Komentarze na temat
            poszczególnych członków zespołu są w ogóle bez sensu... wyczuwam zawiść,
            złość.. głupotę? A co do określenia COOL i DO BANI. Tak naprawdę cool może być
            każdy, jak i każdy może być do bani. Ale te dwa określenia nic nie dają, guzik
            tłumaczą i bezpodstawnie szufladkują. COOL można mieć fryzurę. Do Bani jest ona
            po ulewie deszczowej. A muzyka? Czy muzyka to wytwór jednorazowy? Epizod jednej
            nocy? Nie sądzę. I właśnie teraz przypomina mi się temat mojej próbnej matury z
            języka polskiego "CZYTSKA ETNICZNA" - wniosek: ludzie używają zapożyczeń, słow
            obcych nie znając często nie tylko ich znaczenia, ale i kontekstu w którym mogą
            je wykorzystać.

COOL / DO BANI - SOFA -> nieciekawe połączenie.
            Trudno się mówi.
            • Gość: ania Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: 80.55.64.* 10.03.05, 14:31
              Mialam przyjemnosc posluchac raz muzyki tego zespolu i bardzo odpowiada mi ich
              klimat pomimo, ze raczej sceptycznie podchodze do tego rodzaju muzyki.
              Pozdrawiam i zycze sukcesow !
    • Gość: domi Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.rect.uni.torun.pl / *.rect.uni.torun.pl 24.01.05, 10:17
      hmmm... sofa jest jednym z najciekawszych zjawisk muzycznych w Toruniu, może
      nie tylko tutaj. mam nadzieję, że za jakieś pół roku nikt na forum nie
      napisze "Sofa? nie znam". a niech Wam się nie podoba! o gustach się nie
      dyskutuje.
      • Gość: vanja Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:33
        mi się bardzo podoba
        • sdb Re: SOFA - zespół cool czy do bani? 25.01.05, 06:56
          jezeli sofa zalicza sie do hiphopu to dla mnie jest to pierwszy polski hh od
          ktorego mi sie noz w kieszeni nie otwiera.

PS. Czy Liroy byl hh czy raperem? niektore jego kawalki byly spoko chociaz to
          co wyczynia teraz jest zenujace. dosc ze polska scena nie jest juz skazana na
          niego i blokersow
          • doka1 Re: SOFA - zespół cool czy do bani? 06.03.05, 10:26
            sdb napisał:

> jezeli sofa zalicza sie do hiphopu to dla mnie jest to pierwszy polski hh od
            > ktorego mi sie noz w kieszeni nie otwiera.
            >
            >Mnie sie wielce podoba o!
            pozdrawiam,
            Wielka duma sie oblalam wiedziawszy ze dzieciaki z torunia siom o!!!!
    • Gość: ======= Re: SOFA - zespół cool czy do bani? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.01.05, 19:32
      posłuchamy usłyszymy zobaczymy
    • Gość: są fajni są fajni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:17
      są fajni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka