Gość: kasia IP: *.torun.mm.pl 28.01.05, 16:10 Szukam ortodonty w Toruniu dla dziecka czy mozecie mi poradziś, bo na Przedzamczu juz nie ma> Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: Gdzie do ortodonty?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:18 Szukasz prywatnie czy z NFZ? Bo z NFZ pewnie do konca roku nie zalatwisz, pretensje musisz kierowac do Ministerstwa Zdrowia, takie niestety sa fundusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Gdzie do ortodonty?????????? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.01.05, 09:12 Niestety w Toruniu trudno o fachowca. Moja córka od 10 lat jest pod opieka ortodontów. Niestety zgryz jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie do ortodonty?????????? IP: *.torun.mm.pl 29.01.05, 12:47 Obojetnie moze byc prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Gdzie do ortodonty?????????? IP: *.238.124.200.adsl.inetia.pl 29.01.05, 16:57 Spróbuj w Przychodni Kolejowej koło Dworca Miasto. Mają tam podpisaną umowę z funduszem zdrowia.Byłam z córką i bez problemów zostałam przyjęta.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Gdzie do ortodonty?????????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 08:00 Nie prawda! W Kolejówce nie przyjmują pacjentów spoza obwodu. Najpierw każą podpisać deklarację do lekarza POZ, a potem ewentualnie do ortodonty. W ogóle przychodnia mało przyjazna pacjentowi. Skandal, że "coś takiego" jeszcze nie padło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Gdzie do ortodonty?????????? IP: *.238.127.189.adsl.inetia.pl 31.01.05, 17:40 To nie wiem. Moje dzieci chodzą tam do ortodonty od dawna i nigdy nie miałam problemów - nie należę do kasy branżowej.Poprostu spróbuj, może i Twoje dziecko będzie przyjęte.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: kolejowka to kolesie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 08:56 Ja chodzilam do dr. Budnej na Lyskowskiego z dwojka moich dzieci, bylam bardzo zadowolona. Dobra jest podobno tez dr. Lysiak, ale nie wiem gdzie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zochna Re: Gdzie do ortodonty?????????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 13:00 Dr Łysiak przyjmuje prywatnie na ul. Matejki, obok przystanku autobusowego. A Kolejówka przyjmuje tylko swoich "starych" Pacjentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Dziękuję wszystkim IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 14:01 Dziekuje za okazana chęć pomocy, na pewno bede tu wracać i szukać odpowiedniego ortodonty dla mojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś