Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:01 Bawiłam się znakomicie. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolabor Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.torun.mm.pl 31.01.05, 10:38 Znakomicie to mało powiedziane ! Było extra ! To teraz plan jest taki: trzeba zostać w III LO rok dłużej i za rok przeżywać "powtórkę z rozrywki" :P pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:15 Co ja mam napisać. wszystko już zostało powiedziane...Było tak zarąbiście, że szkoda słów... Ja chce jeszcze raz!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-d Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO 31.01.05, 21:16 ja rok temu tez miałem studniówke na umk i byłem bardzo zadowolony. zrobiłem nawet trochę fotek www.1lo.torun.pl/html/szkola/album/studniowka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsolfent Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:57 A z nauczycieli i tak pewnie najlepiej bawił sie pan Szeliski jesli jeszcze uczy. Skąd ten człowiek bierze siły ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szu Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 09:18 O! Najlepsza szkoła w Toruniu to 3 LO :) Jak sie powodzi panu Szczocie? A profesor Modrak nadal uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 21:48 Panu Szczocie powodzi się bardzo dobrze (i oby tak dalej !)i oczywiście właśnie On dostał największą owację z nauczycieli na studniówce :)... i chyba rzeczywiście najlepiej się też Bawił z nauczycieli, chociaż całe grono pedagogiczne bardzo licznie można było dostrzec na parkiecie :) ... no było super ! :P Odpowiedz Link Zgłoś