Dodaj do ulubionych

SDtudniówka w Auli Dla III LO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:01
Bawiłam się znakomicie. A wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kolabor Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.torun.mm.pl 31.01.05, 10:38
      Znakomicie to mało powiedziane ! Było extra ! To teraz plan jest taki: trzeba
      zostać w III LO rok dłużej i za rok przeżywać "powtórkę z rozrywki" :P
      pozdrawiam...
      • Gość: Monia Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:15
        Co ja mam napisać. wszystko już zostało powiedziane...Było tak zarąbiście, że
        szkoda słów... Ja chce jeszcze raz!!!:D
    • maciej-d Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO 31.01.05, 21:16
      ja rok temu tez miałem studniówke na umk i byłem bardzo zadowolony. zrobiłem
      nawet trochę fotek www.1lo.torun.pl/html/szkola/album/studniowka.htm
    • Gość: apsolfent Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:57
      A z nauczycieli i tak pewnie najlepiej bawił sie pan Szeliski jesli jeszcze uczy. Skąd ten człowiek bierze siły ??
      • Gość: Szu Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 09:18
        O! Najlepsza szkoła w Toruniu to 3 LO :) Jak sie powodzi panu Szczocie? A
        profesor Modrak nadal uczy?
        • Gość: kolabor Re: SDtudniówka w Auli Dla III LO IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 21:48
          Panu Szczocie powodzi się bardzo dobrze (i oby tak dalej !)i oczywiście właśnie
          On dostał największą owację z nauczycieli na studniówce :)... i chyba
          rzeczywiście najlepiej się też Bawił z nauczycieli, chociaż całe grono
          pedagogiczne bardzo licznie można było dostrzec na parkiecie :) ... no było
          super ! :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka