Gość: pawel IP: *.szpital-bielany.torun.pl 30.06.02, 17:03 Czy macie jakies wieści o tym liceum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snoop Re: III LICEUM IP: *.wmpnet.pl 01.07.02, 19:06 Gość portalu: pawel napisał(a): > Czy macie jakies wieści o tym liceum? Calkiem mile i przyjemne chodzilem 4 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: III LICEUM IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 23:26 Ja jeszcze ucze sie w III Lo i cóż mmogę CI powiedziec całkiem fajna szkoła ja trafiłąm na spoko nauczycieli przynajmniej większośc sa wyjątki jak wszędzie. Jednak gdybym mogła wybietrac jeszcze raz nie wybrałabym "trójki" poszłabym do 5 lub 4. Troche mało życia w szkole chyba ze nowi coś zmienią i ożywią trochę ten budynek. Mało aktywności uczniowskiej ale mimo to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: III LICEUM IP: *.szpital-bielany.torun.pl 04.07.02, 13:41 Dzięki za informację .Będę w klasie mat -informat. z angielskim JAK OCENISZ MATEMATYKĘ ,ANGIELSKI I INFORMATYKĘ? Ja nie jestem kujonem ,ale mówią mi koledzy /dostali się do V-tki że matma jest do tyłu-tylko straszna kosa. A co z zajęciami pozalekcyjnymi ?Pisz,pisz, pisz,może być na priva:slakoc@wp.pl POZDROWIENIA.Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: III LICEUM IP: *.wmpnet.pl 04.07.02, 20:51 Gość portalu: paweł napisał(a): > Dzięki za informację .Będę w klasie mat -informat. z angielskim > JAK OCENISZ MATEMATYKĘ ,ANGIELSKI I INFORMATYKĘ? Ja nie jestem kujonem ,ale > mówią mi koledzy /dostali się do V-tki że matma jest do tyłu-tylko straszna > kosa. > A co z zajęciami pozalekcyjnymi ?Pisz,pisz, pisz,może być na priva:slakoc@wp.pl > POZDROWIENIA.Paweł Speirdzielaj z tej klasy jeslimozesz bo jesli nie to bedziesz mial przejebane przez 4 lata chodzilem na mat fiz i cos o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: III LICEUM IP: *.szpital-bielany.torun.pl 04.07.02, 21:05 A co proponujesz?.Czy widzisz jakieś możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukash Re: III LICEUM IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 22:53 Hahaha:) 4 lata na mat-fiz to jest to! Dobrze ze ja nie trafilem do tej klasy tylko skonczylem LO w ogolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: III LICEUM IP: *.szpital-bielany.torun.pl 05.07.02, 10:09 Strasznie mnie wszyscy straszycie -aż nie do wiary że jest tak strasznie- a jak matura po takiej nauce?-napiszczie.Gdzieś przecież musi być trochę pozytywów. Tym razem trochę jestem porażony wiadomościami.Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: III LICEUM IP: *.wmpnet.pl 05.07.02, 20:13 Gość portalu: pawel napisał(a): > Strasznie mnie wszyscy straszycie -aż nie do wiary że jest tak strasznie- a jak > > matura po takiej nauce?-napiszczie.Gdzieś przecież musi być trochę pozytywów. > Tym razem trochę jestem porażony wiadomościami.Paweł Wszyscy mnie przed tym profilem przestrzegali a ja im nie wierzylem i zaluje ze poszedlem do tej klasy za wzgledu na nauczycieli tak ludzie sa zajebisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: III LICEUM IP: *.szpital-bielany.torun.pl 06.07.02, 09:15 Nie wiem co zrobić ale chyba snoop tak jak ty nie mam teraz żdnych szans na inny profil,czy też szkołę/jestem kolejnym królikiem doświadczalnym/ Odpowiedz Link Zgłoś