Dodaj do ulubionych

III LICEUM

IP: *.szpital-bielany.torun.pl 30.06.02, 17:03
Czy macie jakies wieści o tym liceum?
Obserwuj wątek
    • Gość: snoop Re: III LICEUM IP: *.wmpnet.pl 01.07.02, 19:06
      Gość portalu: pawel napisał(a):

> Czy macie jakies wieści o tym liceum?

Calkiem mile i przyjemne chodzilem 4 lata :)

• Gość: uczen Re: III LICEUM IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 23:26
      Ja jeszcze ucze sie w III Lo i cóż mmogę CI powiedziec całkiem fajna szkoła ja
      trafiłąm na spoko nauczycieli przynajmniej większośc sa wyjątki jak wszędzie.
      Jednak gdybym mogła wybietrac jeszcze raz nie wybrałabym "trójki" poszłabym do
      5 lub 4. Troche mało życia w szkole chyba ze nowi coś zmienią i ożywią trochę
      ten budynek. Mało aktywności uczniowskiej ale mimo to zapraszam
      • Gość: paweł Re: III LICEUM IP: *.szpital-bielany.torun.pl 04.07.02, 13:41
        Dzięki za informację .Będę w klasie mat -informat. z angielskim
        JAK OCENISZ MATEMATYKĘ ,ANGIELSKI I INFORMATYKĘ? Ja nie jestem kujonem ,ale
        mówią mi koledzy /dostali się do V-tki że matma jest do tyłu-tylko straszna
        kosa.
        A co z zajęciami pozalekcyjnymi ?Pisz,pisz, pisz,może być na priva:slakoc@wp.pl
        POZDROWIENIA.Paweł
        • Gość: snoop Re: III LICEUM IP: *.wmpnet.pl 04.07.02, 20:51
          Gość portalu: paweł napisał(a):

> Dzięki za informację .Będę w klasie mat -informat. z angielskim
          > JAK OCENISZ MATEMATYKĘ ,ANGIELSKI I INFORMATYKĘ? Ja nie jestem kujonem ,ale
          > mówią mi koledzy /dostali się do V-tki że matma jest do tyłu-tylko straszna
          > kosa.
          > A co z zajęciami pozalekcyjnymi ?Pisz,pisz, pisz,może być na priva:slakoc@wp.pl
          > POZDROWIENIA.Paweł

Speirdzielaj z tej klasy jeslimozesz bo jesli nie to bedziesz mial przejebane
          przez 4 lata chodzilem na mat fiz i cos o tym wiem
          • Gość: paweł Re: III LICEUM IP: *.szpital-bielany.torun.pl 04.07.02, 21:05
            A co proponujesz?.Czy widzisz jakieś możliwości
          • Gość: Lukash Re: III LICEUM IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 22:53
            Hahaha:) 4 lata na mat-fiz to jest to! Dobrze ze ja nie trafilem do tej klasy
            tylko skonczylem LO w ogolnej
            • Gość: pawel Re: III LICEUM IP: *.szpital-bielany.torun.pl 05.07.02, 10:09
              Strasznie mnie wszyscy straszycie -aż nie do wiary że jest tak strasznie- a jak
              matura po takiej nauce?-napiszczie.Gdzieś przecież musi być trochę pozytywów.
              Tym razem trochę jestem porażony wiadomościami.Paweł
              • Gość: snoop Re: III LICEUM IP: *.wmpnet.pl 05.07.02, 20:13
                Gość portalu: pawel napisał(a):

> Strasznie mnie wszyscy straszycie -aż nie do wiary że jest tak strasznie- a jak
                >
                > matura po takiej nauce?-napiszczie.Gdzieś przecież musi być trochę pozytywów.
                > Tym razem trochę jestem porażony wiadomościami.Paweł

Wszyscy mnie przed tym profilem przestrzegali a ja im nie wierzylem i zaluje ze
                poszedlem do tej klasy za wzgledu na nauczycieli
                tak ludzie sa zajebisci

• Gość: pawel Re: III LICEUM IP: *.szpital-bielany.torun.pl 06.07.02, 09:15
                  Nie wiem co zrobić ale chyba snoop tak jak ty nie mam teraz żdnych szans na
                  inny profil,czy też szkołę/jestem kolejnym królikiem doświadczalnym/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka