Gość: Feno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 08:32 Do nauczycieli: Oświećcie mnie, bom ciemna. Czemu jeszcze niektórzy uczniowie zdają starą maturę? I jak później z egzaminami na studia? Połowa kandydatów ze starej, połowa z nowej matury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maturzysta technik Re: Matura po staremu IP: 213.199.214.* 12.05.05, 18:59 Mature na starych zasadzach zdają uczniowie technikow, ktorzy jako ostatni rocznik rozpoczeli nauke w nich po ukonczeniu osmioletniej podstawowki. Jako, ze program w tych podstawowkach i technikach nie byl zmodernizowany pod kątem nowej matury nie bylo innego wyjscia jak zrobic kilka lat przejsciowych. Innymi zdajacymi na starych zasadach są osoby uczace sie w liceach zbiorczych, ktorym nie powiodlo sie w pierwszej klasie rocznika '85 i nie mieli za soba innych klas... zostaly wtedy utworzone tzw. klasy zbiorcze. Mam nadziej, ze rozjasnilem sytuacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feno Dzięki:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:24 Jestem juz parę lat po maturze,więc nie wiedziałam. Dziękuję i trzymam kciuki:- )!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.lo Re: Matura po staremu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:10 a ja wybralam temat 3 i zdalam na4 z czego jestem bardzo z siebie dumna!!! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś