Dodaj do ulubionych

Chlopcy z gim 1

IP: 81.210.32.* 10.12.04, 20:44
Napiszcie typy paru chlopakow ktorzy sa fajni.(i ładni oczywiscie)
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 10.12.04, 21:21
      w gim 1 wszyscy chłopacy sa zajebiści szczególnie w trzecich klasach choc
      młodszych też sie troszke by znalazło
      • Gość: rudolfi23 Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 05.01.05, 16:49
        no własnie klaudia n niepisz nic o pawle na forum momysl troche..??ty bys sie
        cieszyła jak by ktos cos napisał niemiłego..??kolega.
        • Gość: Klaudia Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:48
          Nie wiem Dawid czy ty potrafisz czytać,ale z tego co wiem ja i inni,którzy
          potrafią czytać nie napisałam na Pawła ani jednego złego słowa.Poczytaj sobie
          inne komantarze o nim i porównaj je z moimi.Na nikogo tym bardziej na Pawła nie
          napisałabym na forum złego słowa.Ty się zastanów.Pozdróffki dla Pawła...
      • Gość: dziewczyna z 2 f Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:33
        najładniejszym chłopakiem jest Patryk.G z 1e
        prosze niepiszcie na niego żadnej krytyki
        bo to jest x-lasek.
        bedziesz wiedział kto p.g
    • Gość: o Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 11.12.04, 10:00
      Czołówka to Kachelski, Jakubowski, Puczyński
      • Gość: Marta<3 Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:31
        jak dla mnie to Kachel nie wiem czy fajny bo go nie znam ,ale ładny z cala
        pewnością:)
        • Gość: słońce Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:25
          widziałaś go z bliska ,?chyba nie on jest okropny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          FUJ
      • Gość: hahaha Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:38
        moj Boze co za gusta kachelski jakubos ja dziekuje...z tego co wiem to kachel
        jest bardzo wstydliwy i nie smialy i w ogole a jakubos jak mu sie cos nie
        podoba to wyzywa nawet na dziewczyny i potrafi ja uderzyc to nie sa zadne
        plotki tylko cala prawda!!Pozdrowienka
        • Gość: do hahaha Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:49
          uderzyc dziewczyne?! buahahaha to najlepszy zart jaki kiedykolwiek slyszalem.
          stuknij sie w ten swoj zakuty leb, moze glupie ploty jakos same wyleca.
          najwidoczniej go nie znasz. wspolczucia dla ciebie. <kumpel>
          • Gość: hahaha Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:39
            tak tak znam go i to dobrze dla mnie ten chlopak jest zalosny uwaza sie za pana
            wielkiego_ ksiaza z bajki a tak naprawde jest nikim, jest taki sam jak inni! To
            wy chyba go nie znacie ten chlopak ma dwie twarze dla swoich moze i jest super,
            ale jak cos mu sie tylko nie spodoba to sama wiem co potrafi zrobic i jak mozna
            ludzi oczernic!!A jak nie znasz go w calosci to lepiej sie nie wypowiadaj na
            jego temat, ja na tym gosciu juz sie bardzo przejechalam!!!!!
            • Gość: !@!@! Chlopcy z gim 1 IP: 80.51.54.* 27.04.05, 18:56
              Nie wiem kto jest najladniejszy z gimnazjum numer 1. Ale wiem że chłopacy z 1a
              są okropni!Nitk nie jest ładny przynajmiej moim zdaniem, wiem bo chodze z nimi
              do klasy....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: SłoneczkO Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:21
        On jest okropny jak możecie o nim pisać ,że jest w czołówce -LUDZIE bez
        przesady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: żyleta Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:55
      Fajni są Kisiel, Rokita i Chester resci nie są warci
      zainteresowania!!!!!!!!!!! Pozdro dla was chłopaki!
      • Gość: pupcia Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 06.01.05, 14:28
        Kisiel, Rokita to znam. Ale kto to chester? Ile ma lat? Odpowiedz żyleta.
      • Gość: Ewelina Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 27.04.05, 19:52
        jak dla mnie to ladny jest Kachel i Puczyński ale nie wiem jacy są z charakteru
        z wygladu całkime spox pozdro dla nich papapapap
    • Gość: kolezanka [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: XXX Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:40
      a co sadziecie o Pawle Nowickim z gim1? Podoba mi sie tylko ze nigdy z nim nie
      gadalam i boje sie podejsc bo nie wiem czego moge sie spodziewac....
      • Gość: KOLEZANKA Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:51
        Wszyscy to paszczaki :)
    • Gość: dfg Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 22.12.04, 16:01
      KOLEŻANKO to moze podaj przykłady innych skoro nie odpowiadaja ci wyzej
      wymienione osoby a pozatym niewiem jak mozna oceniać ludzi tylko po
      wygladzie...
      • Gość: MANIA Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:17
        Masz racje jak mozna wogole oceniac po wygladzie!!!Trzeba kogos poznac żeby
        oceniac!!!
    • Gość: Ona Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.04, 16:20
      fajny jest Kobus ale bufa
      • Gość: ;; [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:16
        • Gość: znajoma Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:06
          u nas nie ma fajnych chlopakow!!!! kachel moze i jest ladny ale fajny to on nie
          jest napewno jak juz to tepy( a wiec nie warto sie nim zajmowac mowie
          powaznie)!! korszla (jesli ktos uwaza ze on jest ladny <lol>) ma kredki w
          glowie i jest ... brzydki ladnie mowiac ;] roki i ciesiel.... nie wypowiadam
          sie ( wiem ze kazdy ma swoj gust ) ale oni sa beznadziejni jesli chodzi o
          charakter... chester.. hmm jego to akurat nie znam ... puczynski czy jak mu
          tam... nie zrobil mi nic abym go nie lubila.. jak to woli.. nowis tyle na ile z
          nim gadalam byl bardzo sympatyczny... jakubos- fajny chlopak i z wygladu i z
          charakteru sa rozne opinie na jego temat ale ja go bardzo lubie!! nie chcialam
          tu nikogo obrazac to jest tylko moje zdanie... znam ich na tyle dobrze aby moc
          sie o nich wypowiedziec.. pisalam tu o charakterach a nie o wygladzie poniewaz
          kazdy ma sowj gust i na ten temat sie nie dyskutuje i ja to szanuje!!
          pozdrawiam ;]
      • Gość: hahahahahah [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 11:12
    • Gość: on Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 22.12.04, 21:32
      widze tylko dwa pozadne wpisy a to o facetach mówią ze patrza tylko na
      wyglad :) dobre sobie
      • Gość: dfdf Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:20
        na tyle co ja znam jakubosia to uwarzam że to jest bardzo w porządku facet
        słyszałam różne opinie na jego temat ale uwarzam ze naprawde jest w pporządku
        (mówie o harakterze)
        • Gość: :) [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:52
          • Gość: ktoś Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 11:16
            Puczyński sie wyrobił-niezły lasek z niego nononon;)i jest bardzo spoko.pozdro
            dla ciebie!! inni chlopacy w gim1 sa ładni ale to jeszce dzieciaki np
            Jakuboś.z kachela bedzie niezla dupa ale on z siebie robi nie wiadomo ci i wozi
            sie za bardzo.to wszystko Szymon góruje!! wezme sie za niego za kilka latek:D
      • Gość: przyjaciele [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:14
      • Gość: przyjaciele Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:17
        zdecydowanie najprzystojniejszy jest P.Brzdęk ale T rosołowski i zasadowski tez
        sa wporzo!!!
    • Gość: lol Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 25.12.04, 12:02
      Tez tak myślę.Pozdrawiam chlopcow
      • Gość: Sandra Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 26.12.04, 11:47
        nie chodze do tej budy!znam tych kolesiów co napisaliscie ale zwidzonka tylko!
        heh! a i co do wyglodu macie racje i co do charakteru!patrzy sie na charakter a
        nie po wyglocie sie ocenia!pozdroooo
        • Gość: cipek Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:25
          :))fajny wontek:P
    • Gość: kebap Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 28.12.04, 13:19
      no to co tam jest napisane to prawda ale ogolem malo ich jest
      • Gość: ziomalka Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:57
        Bary jest nawet spoko,tak słyszlam od jego kuzynki(mojejsuper qmpeli),kachel
        może ejst łądny,ale słyszałam że nie jest aż taki fajny z charaktery(ale nie
        wiem musialabym go poznać)a ja nie wiem wogole co moja koleżanka widziala w
        Baranie,a inna znajoma co widzi w swoim kuzynie SZCZYRBOLU <lol2><lol>haha
    • Gość: KOLEŻANKA Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:38
      Paweł Krajiński jest ładny i fajny!!!
      • Gość: ****************** Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:27
        Kraina moim zdaniem troche zachowuje sie jak dzieciak!!!Niewiem co laski w nim
        widza ładny to moze on jest ale zabardzo dziecinny!!!
    • Gość: Klaudia Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:56
      Pawełka znam i to bardzo dobrze.Jest spoko kolesiem.Lubię go bardzo.Fajnie się
      z nim gada.Pozdróffki dla Ciebie Kotku...
      • Gość: Sieee Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 02.01.05, 20:23
        Dziewczyny uwiezcie naładniejszy jest Kachel i do tego ma zajebisty
        charakter,nie znacie go dobrze i wypisujecie głupoty.Puczego nie znam nie moge
        nic o nim powiedziec a Barry to podobno pi.. na maxa razem z tym Jakubosiem
        ale on cos przynajmniej ma w sobie.siee
        • Gość: shdAHSF [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:03
          • Gość: wiel Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 02.01.05, 21:50
            Dziewczyno przesadzasz znam osobiscie Kachela i jest napradwe spoko a jesli
            chodzi o wyglad to mu chyba tego poprostu zazdroscisz.Pozdro
        • Gość: cool Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:58
          a co myslicie o Adrianie P. z kl IId
    • Gość: koleżanka Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:05
      Dzięki Klaudia że popierasz moje zdanie!!!!!!Paweł jest moim najlepszym kolegą
      i jak dla mnie jest super!Miły koleś!i jest on dziecinny tylko dla tych którzy
      go nieznają.pa pa DZIĘKI!!!
      • Gość: sdshgfg Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:03
        heh pewnie to pisala juri (tak sie domyslam) .. juri a jak myslisz dlaczego
        kazda laska zrywa z kachelem? a tak w ogole to ja jestem dziewczyna to dziwne
        jakbym zazdroscila kachelowi czegos... heh i nie myslcie ze chcialam z nim
        chodzic i nie wyszlo ... zalosc ;]
    • Gość: kama Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 03.01.05, 19:32
      Bez dwóch zdań - SZYMON P.
      • Gość: oluska lewamdpowsk Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:14
        • Gość: olina lewanowska Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:16
          DANIEL CHEŁMNISKI TO SUPER LASEK KIEDYS Z NIM CHODZIŁAM,!!!!!!!!!!!!! UI JEST
          NAPRADWE ZAJEBISTY TYYLKO ON NIECHCE;((((((((((((((((((((( CO JA MA ZROBIC
          DORADZCIE MI CZEKAM!!!!!!!!
          • Gość: ja Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:15
            olino jak ci pomóc :zmuś go!!!!!!!!!!!!
      • Gość: xxxxxxxx Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:22
        HeH puczek i bekerowa ?? chłopaku nie pakuj sę w to
    • kraina1 Re: Chlopcy z gim 1 04.01.05, 14:29
      Ura Moze Yestem troche dziecinny to moja sprawa i ze nosze Gwoździa w piórniko
      to świadczy ze jestemtylko troche walnięty Jak kto woli piszcze co chgcecie
      Tak Naprawde nik mniue jesszcze Dardzo niezna
      • Gość: Klaudia Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:00
        Hoho...Pawełku skoro sądzisz,że nikt Cie bardzo nie zna to się przypominam :)
        Pozdrawiam Cię...Muuuuuuuuuaaaaaaa
    • rudolfik23 Re: Chlopcy z gim 1 04.01.05, 14:40
      pomyscie udzie czy by wam było miło jak by ktos pisał owas w necie...??
      a wogule umicie myslec..........?kolega krainy..!!na jego temat jest mało ale
      za duzo..........
    • Gość: benia Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:41
      SZYMON!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: xxx Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:27
        popieram Szymon jest najlepszy!! a nie żadne jakieś jakubosie dzikie kachele
        blleeee!! znam szymona i tojest bardzoooo bardzooo w porzadku chłopak no a na
        dodatek wyrobił sie i każdy mi przyzna racje:S no szymon widzisz jakie masz
        powodzenie??nonono:)
        • Gość: laska Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 06.01.05, 14:50
          a co powiecie na Marjana ?? tzn. Mariusza Forsztka ??
          • Gość: ruptibumptigumpti [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:12
          • Gość: g Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 20.01.05, 19:32
    • Gość: kara [...] IP: 81.210.32.* 07.01.05, 20:27
      • braciaisiostry Re: Chlopcy z gim 1 07.01.05, 20:50
        ludzie i tak najładniejszy i oczywiście bardzo fajny jest Dominik z 2c. Jest
        bardzo przystojny i ma ładny uśmiech:D:D:D
        • Gość: dydek [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:05
          • rudolfik23 Re: Chlopcy z gim 1 08.01.05, 13:18
            ej dlaczego nik niepisze o Sylwku Cichoniu z watorowa...??przeciesz został
            misterem szkoły na dzien chłopaka..??
            • Gość: Jogobella Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:21
              To nie byly wybory na mistera tylko na NAJMILSZEGO CHŁOPCA, a niestety
              wszystkie dziewczyny sie przeslyszaly i glosowaly na NAJMNIEJSZEGO :-) PZDR dla
              Sylwka
              • Gość: dupczyk Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:33
                szymon jest najlepszy!! i koniec tematu!! nie musicie juz zakladac takich
                watkow i sie wpisywac bo wszystko jest jasne-szymon!! jestes super;)
    • Gość: a Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 23.01.05, 00:03
      a
    • Gość: lol Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 16.02.05, 17:44
      ci z 3 klasy sa :)
      • Gość: gimnazjalistka Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 06.03.05, 21:37
        narazie widzialam jedna notke na temat Kobusika:) moim zdaniem on jest calkiem
        niezly
        • Gość: KTOŚ Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 23.04.05, 14:53
          Moim zdanie najlepszy z tej walniętej szkoły to jest MARCIN
          DOMAGALSKI!!!!!!!!!!!!!(DOMAGAŚ)
    • Gość: girl;) Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:51
      jakuboski jest spoko!! no i puczynski:)oni sa i fajni i ladni
      • Gość: _Asia_ Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:46
        moim zdaniem "dziki"jest ladny i fajny
      • Gość: Do girl [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 22:16
    • Gość: plotkara Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:54
      saleta wyglada calkiem niezle odkad zapuscil wlosy i ma fajny charakter:) pozdr
      dla niego
      • Gość: ((((((((((((())))) Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 26.04.05, 11:54
        DOMAGALSKI GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Dermatolog;) Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:48
      Macie Kobus się fajnie ubiera i jestb nawet ładny. Kachel: ładnie się prezenyują
      z Juri (Pozdro), ale powinieneś wypróbować clean&clear-naprawdę działa! (jeśli
      wolisz maseczkę, to proszę bardzo: szklankę płatków owsianych zmiksuj z 1.
      obranym bananem oraz liśćmi zielonej herbaty. efekt murowany) Wojtek Korszla
      jest fajny i inteligentny. Fajnie się z nim gada. Ale nie noś tej opaski.
      Prosze!!! Sali jest słodki. W życiu nie widziałam takich oczu!!! Nogi mi się jak
      z waty zrobiły. Bary troszeczkę zbrzydł, ale i tak jest na poziomie. No i boski
      Patryk z IIIf. Jest jeszcze taki "boski obleśniak": ma piękną twarz i włosy, ale
      ubiera s9ię jak dziecko ulicy:(
      • Gość: :| Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:56
        puknij sie w łeb
        • Gość: rozdziewiczona [...] IP: 81.210.32.* 05.05.05, 19:45
          • Gość: :* [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:06
            • Gość: rozdziewiczona [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:05
              • Gość: rozdziewiczona 2 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:46
    • Gość: jaaaaaaaaaaaaa Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:15
      Kobus niezły jesteś!!!widze ze masz powodzenie!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka