Gość: ' IP: 81.210.32.* 10.12.04, 20:44 Napiszcie typy paru chlopakow ktorzy sa fajni.(i ładni oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 10.12.04, 21:21 w gim 1 wszyscy chłopacy sa zajebiści szczególnie w trzecich klasach choc młodszych też sie troszke by znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudolfi23 Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 05.01.05, 16:49 no własnie klaudia n niepisz nic o pawle na forum momysl troche..??ty bys sie cieszyła jak by ktos cos napisał niemiłego..??kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:48 Nie wiem Dawid czy ty potrafisz czytać,ale z tego co wiem ja i inni,którzy potrafią czytać nie napisałam na Pawła ani jednego złego słowa.Poczytaj sobie inne komantarze o nim i porównaj je z moimi.Na nikogo tym bardziej na Pawła nie napisałabym na forum złego słowa.Ty się zastanów.Pozdróffki dla Pawła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna z 2 f Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:33 najładniejszym chłopakiem jest Patryk.G z 1e prosze niepiszcie na niego żadnej krytyki bo to jest x-lasek. bedziesz wiedział kto p.g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 11.12.04, 10:00 Czołówka to Kachelski, Jakubowski, Puczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta<3 Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:31 jak dla mnie to Kachel nie wiem czy fajny bo go nie znam ,ale ładny z cala pewnością:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:25 widziałaś go z bliska ,?chyba nie on jest okropny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:38 moj Boze co za gusta kachelski jakubos ja dziekuje...z tego co wiem to kachel jest bardzo wstydliwy i nie smialy i w ogole a jakubos jak mu sie cos nie podoba to wyzywa nawet na dziewczyny i potrafi ja uderzyc to nie sa zadne plotki tylko cala prawda!!Pozdrowienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hahaha Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:49 uderzyc dziewczyne?! buahahaha to najlepszy zart jaki kiedykolwiek slyszalem. stuknij sie w ten swoj zakuty leb, moze glupie ploty jakos same wyleca. najwidoczniej go nie znasz. wspolczucia dla ciebie. <kumpel> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:39 tak tak znam go i to dobrze dla mnie ten chlopak jest zalosny uwaza sie za pana wielkiego_ ksiaza z bajki a tak naprawde jest nikim, jest taki sam jak inni! To wy chyba go nie znacie ten chlopak ma dwie twarze dla swoich moze i jest super, ale jak cos mu sie tylko nie spodoba to sama wiem co potrafi zrobic i jak mozna ludzi oczernic!!A jak nie znasz go w calosci to lepiej sie nie wypowiadaj na jego temat, ja na tym gosciu juz sie bardzo przejechalam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@!@! Chlopcy z gim 1 IP: 80.51.54.* 27.04.05, 18:56 Nie wiem kto jest najladniejszy z gimnazjum numer 1. Ale wiem że chłopacy z 1a są okropni!Nitk nie jest ładny przynajmiej moim zdaniem, wiem bo chodze z nimi do klasy....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SłoneczkO Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:21 On jest okropny jak możecie o nim pisać ,że jest w czołówce -LUDZIE bez przesady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyleta Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:55 Fajni są Kisiel, Rokita i Chester resci nie są warci zainteresowania!!!!!!!!!!! Pozdro dla was chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupcia Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 06.01.05, 14:28 Kisiel, Rokita to znam. Ale kto to chester? Ile ma lat? Odpowiedz żyleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 27.04.05, 19:52 jak dla mnie to ladny jest Kachel i Puczyński ale nie wiem jacy są z charakteru z wygladu całkime spox pozdro dla nich papapapap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:40 a co sadziecie o Pawle Nowickim z gim1? Podoba mi sie tylko ze nigdy z nim nie gadalam i boje sie podejsc bo nie wiem czego moge sie spodziewac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEZANKA Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:51 Wszyscy to paszczaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 22.12.04, 16:01 KOLEŻANKO to moze podaj przykłady innych skoro nie odpowiadaja ci wyzej wymienione osoby a pozatym niewiem jak mozna oceniać ludzi tylko po wygladzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIA Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:17 Masz racje jak mozna wogole oceniac po wygladzie!!!Trzeba kogos poznac żeby oceniac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.04, 16:20 fajny jest Kobus ale bufa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;; [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:06 u nas nie ma fajnych chlopakow!!!! kachel moze i jest ladny ale fajny to on nie jest napewno jak juz to tepy( a wiec nie warto sie nim zajmowac mowie powaznie)!! korszla (jesli ktos uwaza ze on jest ladny <lol>) ma kredki w glowie i jest ... brzydki ladnie mowiac ;] roki i ciesiel.... nie wypowiadam sie ( wiem ze kazdy ma swoj gust ) ale oni sa beznadziejni jesli chodzi o charakter... chester.. hmm jego to akurat nie znam ... puczynski czy jak mu tam... nie zrobil mi nic abym go nie lubila.. jak to woli.. nowis tyle na ile z nim gadalam byl bardzo sympatyczny... jakubos- fajny chlopak i z wygladu i z charakteru sa rozne opinie na jego temat ale ja go bardzo lubie!! nie chcialam tu nikogo obrazac to jest tylko moje zdanie... znam ich na tyle dobrze aby moc sie o nich wypowiedziec.. pisalam tu o charakterach a nie o wygladzie poniewaz kazdy ma sowj gust i na ten temat sie nie dyskutuje i ja to szanuje!! pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahah [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 22.12.04, 21:32 widze tylko dwa pozadne wpisy a to o facetach mówią ze patrza tylko na wyglad :) dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdf Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 10:20 na tyle co ja znam jakubosia to uwarzam że to jest bardzo w porządku facet słyszałam różne opinie na jego temat ale uwarzam ze naprawde jest w pporządku (mówie o harakterze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 11:16 Puczyński sie wyrobił-niezły lasek z niego nononon;)i jest bardzo spoko.pozdro dla ciebie!! inni chlopacy w gim1 sa ładni ale to jeszce dzieciaki np Jakuboś.z kachela bedzie niezla dupa ale on z siebie robi nie wiadomo ci i wozi sie za bardzo.to wszystko Szymon góruje!! wezme sie za niego za kilka latek:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciele [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciele Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:17 zdecydowanie najprzystojniejszy jest P.Brzdęk ale T rosołowski i zasadowski tez sa wporzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 25.12.04, 12:02 Tez tak myślę.Pozdrawiam chlopcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 26.12.04, 11:47 nie chodze do tej budy!znam tych kolesiów co napisaliscie ale zwidzonka tylko! heh! a i co do wyglodu macie racje i co do charakteru!patrzy sie na charakter a nie po wyglocie sie ocenia!pozdroooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipek Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:25 :))fajny wontek:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebap Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 28.12.04, 13:19 no to co tam jest napisane to prawda ale ogolem malo ich jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalka Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:57 Bary jest nawet spoko,tak słyszlam od jego kuzynki(mojejsuper qmpeli),kachel może ejst łądny,ale słyszałam że nie jest aż taki fajny z charaktery(ale nie wiem musialabym go poznać)a ja nie wiem wogole co moja koleżanka widziala w Baranie,a inna znajoma co widzi w swoim kuzynie SZCZYRBOLU <lol2><lol>haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKA Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:38 Paweł Krajiński jest ładny i fajny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****************** Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:27 Kraina moim zdaniem troche zachowuje sie jak dzieciak!!!Niewiem co laski w nim widza ładny to moze on jest ale zabardzo dziecinny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:56 Pawełka znam i to bardzo dobrze.Jest spoko kolesiem.Lubię go bardzo.Fajnie się z nim gada.Pozdróffki dla Ciebie Kotku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieee Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 02.01.05, 20:23 Dziewczyny uwiezcie naładniejszy jest Kachel i do tego ma zajebisty charakter,nie znacie go dobrze i wypisujecie głupoty.Puczego nie znam nie moge nic o nim powiedziec a Barry to podobno pi.. na maxa razem z tym Jakubosiem ale on cos przynajmniej ma w sobie.siee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shdAHSF [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiel Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 02.01.05, 21:50 Dziewczyno przesadzasz znam osobiscie Kachela i jest napradwe spoko a jesli chodzi o wyglad to mu chyba tego poprostu zazdroscisz.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:58 a co myslicie o Adrianie P. z kl IId Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:05 Dzięki Klaudia że popierasz moje zdanie!!!!!!Paweł jest moim najlepszym kolegą i jak dla mnie jest super!Miły koleś!i jest on dziecinny tylko dla tych którzy go nieznają.pa pa DZIĘKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdshgfg Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:03 heh pewnie to pisala juri (tak sie domyslam) .. juri a jak myslisz dlaczego kazda laska zrywa z kachelem? a tak w ogole to ja jestem dziewczyna to dziwne jakbym zazdroscila kachelowi czegos... heh i nie myslcie ze chcialam z nim chodzic i nie wyszlo ... zalosc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 03.01.05, 19:32 Bez dwóch zdań - SZYMON P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oluska lewamdpowsk Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olina lewanowska Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:16 DANIEL CHEŁMNISKI TO SUPER LASEK KIEDYS Z NIM CHODZIŁAM,!!!!!!!!!!!!! UI JEST NAPRADWE ZAJEBISTY TYYLKO ON NIECHCE;((((((((((((((((((((( CO JA MA ZROBIC DORADZCIE MI CZEKAM!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:15 olino jak ci pomóc :zmuś go!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:22 HeH puczek i bekerowa ?? chłopaku nie pakuj sę w to Odpowiedz Link Zgłoś
kraina1 Re: Chlopcy z gim 1 04.01.05, 14:29 Ura Moze Yestem troche dziecinny to moja sprawa i ze nosze Gwoździa w piórniko to świadczy ze jestemtylko troche walnięty Jak kto woli piszcze co chgcecie Tak Naprawde nik mniue jesszcze Dardzo niezna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:00 Hoho...Pawełku skoro sądzisz,że nikt Cie bardzo nie zna to się przypominam :) Pozdrawiam Cię...Muuuuuuuuuaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfik23 Re: Chlopcy z gim 1 04.01.05, 14:40 pomyscie udzie czy by wam było miło jak by ktos pisał owas w necie...?? a wogule umicie myslec..........?kolega krainy..!!na jego temat jest mało ale za duzo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:41 SZYMON!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:27 popieram Szymon jest najlepszy!! a nie żadne jakieś jakubosie dzikie kachele blleeee!! znam szymona i tojest bardzoooo bardzooo w porzadku chłopak no a na dodatek wyrobił sie i każdy mi przyzna racje:S no szymon widzisz jakie masz powodzenie??nonono:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 06.01.05, 14:50 a co powiecie na Marjana ?? tzn. Mariusza Forsztka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruptibumptigumpti [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara [...] IP: 81.210.32.* 07.01.05, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
braciaisiostry Re: Chlopcy z gim 1 07.01.05, 20:50 ludzie i tak najładniejszy i oczywiście bardzo fajny jest Dominik z 2c. Jest bardzo przystojny i ma ładny uśmiech:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydek [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfik23 Re: Chlopcy z gim 1 08.01.05, 13:18 ej dlaczego nik niepisze o Sylwku Cichoniu z watorowa...??przeciesz został misterem szkoły na dzien chłopaka..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogobella Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 15:21 To nie byly wybory na mistera tylko na NAJMILSZEGO CHŁOPCA, a niestety wszystkie dziewczyny sie przeslyszaly i glosowaly na NAJMNIEJSZEGO :-) PZDR dla Sylwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupczyk Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:33 szymon jest najlepszy!! i koniec tematu!! nie musicie juz zakladac takich watkow i sie wpisywac bo wszystko jest jasne-szymon!! jestes super;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 16.02.05, 17:44 ci z 3 klasy sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalistka Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 06.03.05, 21:37 narazie widzialam jedna notke na temat Kobusika:) moim zdaniem on jest calkiem niezly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 23.04.05, 14:53 Moim zdanie najlepszy z tej walniętej szkoły to jest MARCIN DOMAGALSKI!!!!!!!!!!!!!(DOMAGAŚ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl;) Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:51 jakuboski jest spoko!! no i puczynski:)oni sa i fajni i ladni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Asia_ Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:46 moim zdaniem "dziki"jest ladny i fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do girl [...] IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 22:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkara Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 17:54 saleta wyglada calkiem niezle odkad zapuscil wlosy i ma fajny charakter:) pozdr dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ((((((((((((())))) Re: Chlopcy z gim 1 IP: 81.210.32.* 26.04.05, 11:54 DOMAGALSKI GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermatolog;) Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:48 Macie Kobus się fajnie ubiera i jestb nawet ładny. Kachel: ładnie się prezenyują z Juri (Pozdro), ale powinieneś wypróbować clean&clear-naprawdę działa! (jeśli wolisz maseczkę, to proszę bardzo: szklankę płatków owsianych zmiksuj z 1. obranym bananem oraz liśćmi zielonej herbaty. efekt murowany) Wojtek Korszla jest fajny i inteligentny. Fajnie się z nim gada. Ale nie noś tej opaski. Prosze!!! Sali jest słodki. W życiu nie widziałam takich oczu!!! Nogi mi się jak z waty zrobiły. Bary troszeczkę zbrzydł, ale i tak jest na poziomie. No i boski Patryk z IIIf. Jest jeszcze taki "boski obleśniak": ma piękną twarz i włosy, ale ubiera s9ię jak dziecko ulicy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:56 puknij sie w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozdziewiczona [...] IP: 81.210.32.* 05.05.05, 19:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozdziewiczona [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozdziewiczona 2 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaa Re: Chlopcy z gim 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:15 Kobus niezły jesteś!!!widze ze masz powodzenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś