Gość: romero IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 12:00 Co myslicie o Song of Songs Festival ? Czyz nie jest to najwieksza impreza muzyczna w Toruniu i w dodoatku pokazuje to telewizja. Ja odbieram to pozytywnie. A jak wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wamal Re: SOS 05.07.02, 12:40 Telewizja pokazuje różne dziwne rzeczy, jak np. WWNP (czyli Wspaniały Występ Naszych Piłkarzy), a festiwal Song of Songs trzeba oceniać również przez pryzmat korków ulicznych wywołanych przez *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: SOS IP: 212.160.129.* 05.07.02, 13:36 wamal napisał(a): > Telewizja pokazuje różne dziwne rzeczy, jak np. WWNP (czyli Wspaniały Występ > Naszych Piłkarzy), a festiwal Song of Songs trzeba oceniać również przez > pryzmat korków ulicznych wywołanych przez *** Wynalezienie samochodu też można ocenić poprzez pryzmat korków ulicznych.Zresztą gdyby nie budowane ulice to korków też by na nich nie było. O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: SOS IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 15:30 Nie jestem specjalnym entuzjasta muzyki chrzescijanskiej a wlasciwie w ogole mnie ona nie interesuje. Ponadto jak slysze jęki Tomka Kaminskiego to dostaje wysypki. Mialem przyjemnosc pracowac tam w roli wolontariusza rok temu. Wspominajac to ogarniaja mnie mieszane uczucia. Doswiadczenia tam zdobyte sa dla mnie dosc cenne. Ciesze sie ze mialem okazje poznac tak duze wydarzenie muzyczne od strony organizatora. Dodam ze na moje oko rok temu SOS odbywal sie z wiekszym rozmachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: SOS IP: 217.97.134.* 05.07.02, 17:07 Ja drugi dzień festiwalu wspominam bardzo miło. Wprawdzie spędziłem go w 'Jadwisi', a potem w 'Zezowatym' i o bulwarach nie powiem zbyt wiele, ale generalnie - dzionek był przedni! ;) Odpowiedz Link Zgłoś