Gość: torunianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:38 Trzeba coś z tym zrobić, tam na przeciwko jest szkoła!! Tam młodzi od kołyski patrzą na patologie w rodzinie, zabójstwa i kradzieże!! Tak, tylko jak?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: Samobójstwo 13-latka IP: *.petrus.com.pl 28.05.05, 09:13 Jednego degenerata mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: To nie tylko wina matki... IP: *.wlan.pl 28.05.05, 09:31 Czy za ten wypadek odpowiada tylko samotna matka z gromadą dzieci? A co na to instytucje, które mają w swoich statutach zapisy na temat walki z patologią społeczną i za to biorą duże pieniądze. Przecież o problemach słynnej już "Czeczenii" mówi się od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: To nie tylko wina matki... IP: *.petrus.com.pl 28.05.05, 10:31 Masz całkowitą rację "tylko sie mówi" bo jak zwykle wladze o czeczeni wola nie wspominac bo jest to temat wstydliwy dla nich. Tak jest i teraz -tylko notatki w prasie i za kilka dni nastapi cisza, az do nastepnej tragedii. Przeciez po ostatnim zabójstwie nic się dobrego nie stało, władze w tym policja całłkowicie zapomniały o problemach z tym blokiem na terenie Rubinkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza Re: Samobójstwo 13-latka IP: *.torun.mm.pl 28.05.05, 18:05 Ludzie czy wy sadzice ze to prawda bo ja nie!! Ja go zanalam i nie sadze zeby sie sam cial i gadal ze to ktos inmny bo co nie zyje to znaczy ze moze mowic ze nja gorszy.Czecznia byla ghorsza bez niego a tam kobiety gadaja ze bedzie chwila spokoju przeciz tam sa chlopaki starze od niego i np ci co zanbili policjanta ja znalam cala wersej wydarzen a tu takie klamstwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Samobójstwo 13-latka IP: 212.244.122.* 03.06.05, 21:06 no tez tak mysle jak ludzie moga tak na niego mowic !! ja go znalam bardzo dobrze i nigdy nic mi nie zrobil nie przezwal nic!!! byl bardzo fajny i nie sodze aby sie cial poprostu byl wkurzony albo naje..y i dlatego skoczyl to przeciez nie jego wina ze urodzil sie w patologicznej rodzinie ja wiem ze w glebi duszy bylk dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciolki rub3 Re: Samobójstwo 13-latka IP: *.torun.mm.pl 28.05.05, 18:11 Co wy ludzie mowice.Pawal byl i bedzie zawsze w naszych sercach.Dla nas jest to duzo tragedia poniewaz zginol nasz kumpel i te plotki co gadaja ludzie ze pawel byl nie dobrym chlopakiem sa nieprawdziwe poniewaz on zawsze byl usmiechniety szczery i poprostu zajebisty. Zelak bo tak na niego mowilismy byl zajebisty i tak zawsze pozostanie.Boze mniej go w opiece!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Samobójstwo 13-latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:42 Nie znalam tego chlopca, ale zal mi was, jak mozna wypisywac takie bzdury. To dziecko nie zyje, popelnilo samobojstwo, przeciez to tragedia, a wy tu wypisujecie ze jednego degenerata mniej. Ten kto to pisze sam jest absolutnym dnem. Jest mi okropnie przykro z powodu smierci tego chlopca, i lacze sie w zalobie z rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiFi Re: Samobójstwo 13-latka IP: *.petrus.com.pl 31.05.05, 20:35 On był łobuzem, więc nie rozpaczaj nad nim! I co?? Całe szczęście, że popełnił samobójstwo! żwgnam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiFi Re: Samobójstwo 13-latka IP: *.petrus.com.pl 31.05.05, 20:29 zwariowałyście?? chodziłem z nim przez 2 lata do klasy - nikt go nie lubił, wszyscy się z niego nabijali, bo był zawsze nieukiem i typowym wandalem, huliganem . Nikt nie chciał mieć z nim do czynienia, bo był on żałosny. nie ma co rozpaczać. żegnam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUMPELKA ZE SZKOLY Re: Samobójstwo 13-latka IP: 212.244.122.* 03.06.05, 21:19 noooooo chyba wiem jakie przyjeciolki ja tez go znalam bo chodzilk do mojej szkoly i podzielam wasze zdanie : buyl wesoly mily nigdy nie przywal ani nic byl super bardzo mi go zal a wszyscy ktorzy mowia o nim zle so idiotami ni maja serca ani nie dostrzegli jego prawdziwego "ja" ja wiem ze bys super bardzo bardzo bardzo go lubilam mam nadzieje ze trafi do nieba choc wiem ze wieu ludzi nie powdziela tego zdania ZELAK BYL ODLOTOWY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PQ35 Re: Samobójstwo 13-latka IP: *.petrus.com.pl 29.05.05, 11:47 Taka następna banda bezmozgowych blokersow istnieje w bloku przy ul,Dziewulskiego 15, dali popis swej agresywnej dzialalnosci w piatek wieczorem, do dzisiaj jeszcze leżą wywrocone przez nich pojemniki na butelki.Agresywność tych mlodzych ludzi byla szokująca, czy moze mi ktos wyjasni dlaczego tak się dzieje, oni maja rodzicow !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Samobójstwo 13-latka IP: *.petrus.com.pl 29.05.05, 15:27 Widziałam i słyszałam tych z 15 , całe noce wyja pod swoim blokiem, policjo do dzieła bo to w twoim sasiedzctwie?. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Samobójstwo 13-latka 29.05.05, 12:17 Powinni takim typkom ułatwiać wchodzenie na dach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Rozprawianie o tym to... rzucanie grochem o ścianę IP: *.wlan.pl 29.05.05, 13:30 Miejsca patologiczne wskaże policja, ma ona jednak inne zadania. Za sprawy wychowania dzieci i młodzieży odpowiadają rodzice, a jeżeli sobie nie radzą, pomagają im w tym instytucje do tego powołane. Wymienie kilka: spółdzielnie mieszkaniowe, samorządy mieszkańców, kluby sportowe, domy kultury, Wydział Oświaty UM (zajęcia poza lekcyjne), Kuratorium Oświaty (nazdzór). Każda, podkreślam, każda z tych instytucji ma w statucie zapis opieki nad dziećmi i młodzieżą i na to otrzymuje nasze, podatników pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś