Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub_lauder Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? 17.06.05, 22:18 Balcerowicz i Smendzianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.05, 23:10 BMO :) a ciekawe, czy miasto odpowiednio królewsko podejmie jaśniewielkiego pana b. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? 18.06.05, 08:48 I kto to bedzie w przyszlym roku? Bo lista kandydatow cos krotka sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:02 tak tez sie tego obawiam mój pewniak Kruszkowski nie załapał się na medal w Atenach.........Może dziś wygra idola Uniatowski i jedno miejsce w przyszłym roku zaklepane............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.06.05, 11:32 Nawet jak wygra Idola to co? Moim zdaniem to za malo i by sie Szmak osmieszyl. Jak nie bedzie G. Ciechowskiego to dla mnie ta aleja Gwiazd to lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:37 zgadzam się ale niestety do tego trzeba żyć ,,,,,,,,a Uniatowski zyje obecnie jest o nim głosniej niz o wielu innych kandydatach,a za kilka lat ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.06.05, 17:38 Wymóg życia jest niezbędny do udzielenia wywiadu. Katarzynka należy się Grzegorzowi jak mało komu, a to że ktos wymysla bzdurne regulaminy to na to bata nie ma. Szmak wymyslil ze trzeba żyć. Bociek w sprawie rzeźby Rejsu tłumaczy sie ze w statucie jest ze ma byc na bulwarze. Ciekawe czy tak naprawde jest. Takie tlumaczenia ja mam gleboko w d.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:44 Masz rację ale ktoś ten regulamin układał.........walcz ,lobbuj jak CI się to uda jesteś WIELKA I MASZ U MNIE KOLACJĘ............POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.petrus.com.pl 18.06.05, 19:14 zgodzę się z Tobą w połowie: - Ciechowski powinien mieć swoją katarzynkę (a może raczej CAŁA pierwsza Republika?!) ale Rejs na bulwarze musi być i nie dam się przekonać do łódki na szosie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki moje propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:13 Podbno tylko żyjący? Osobiscie rekomenduje na stronę "artystow": - Slawek Wierzcholski - Mariusz Lubomski - Bogdan Holownia - Malgorzata Żak - Katarzyna Dowbor - Atrakcyjny Kazimierz - inni 3 z Rebubliki (+żona Ciechowskiego) - w 1 roku zbiorczo Osobiscie rekomenduje na stronę "osobistosci": - Leszek Balcerowicz - Lech Walesa (tu sie uczyl) - Tadeusz Rydzyk - Aleksander Woszczyk (astronom) - Wiesław Domaslowski (słynny konserwator Unesco) - Marian Filar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: moje propozycje IP: *.torun.mm.pl 18.06.05, 12:30 - Katarzyna Dowbor hmmm a jakie są jej dokonania poza reklamowaniem mielonych?? Czy to wypada by obok gwiazdy prof. Wolszczana był symbol takiej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: moje propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 12:40 Aleje sa mieszanka roznych rzeczy - trudno porownywac kulture do nauki i kto wazniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroll Re: moje propozycje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.06.05, 14:26 A Zydowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: moje propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:12 Gość portalu: kroll napisał(a): > A Zydowicz? Dlaczego nie, jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: moje propozycje 18.06.05, 18:23 Walesa to sie uczyl w Papowie pod Lipnem... bez przesady nie robmy z Alei posmiewiska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: moje propozycje IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.06.05, 23:26 No dobry pomysl z calym zespolem Republika Jestem calkowicie przeciwny pani Dowbor pani Żak, p. Filarowu i p. Walesie 1 - spikierka, zawod podrzedny 2 - nikt jej nie zna 3 - gada glupoty, 4 - nie ma zwiazku z miastem Odpowiedz Link Zgłoś
babbik zrobic wreczenie 4 gwiazd dla 4 czlonkow Republiki 18.06.05, 19:18 A moze w jednym roku zrobic wreczenie 4 gwiazd dla 4 czlonkow Republiki? Za meza odsłoni żona. To zbyt ważne postacie dla Torunia, by je pomijać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: zrobic wreczenie 4 gwiazd dla 4 czlonkow Repu IP: *.petrus.com.pl 19.06.05, 16:31 jakich gwiazd? toż to są katarzynki, o ile mnie pamięć nie myli, oczywiście. A katarzynka Republiki, jako zespołowa mogłaby być po prostu nieco większa z nazwiskiem Grzegorza Ciechowskiego w środku, i nazwiskami muzyków zespołu na obrzeżach. Może zmieśliby się wtedy wszyscy i pierwsi i ostatni? A katarzynka nieartystyczna to oczywiście dla Balcerowicza być powinna, bo żadnego uczonego sławniejszego chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: zrobic wreczenie 4 gwiazd dla 4 czlonkow Repu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.06.05, 16:38 Jestem za Markiem Zydowiczem, zwlaszcza teraz kiedy dzieki niemu doszlo do tego ze Torun jako pierwsze po kilkudziesieciu latach miasto w polsce rozpoczyna budowe Muzeu Sztuki Wspolczesnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: zrobic wreczenie 4 gwiazd dla 4 czlonkow Repu IP: *.petrus.com.pl 19.06.05, 16:42 Żydowiczowi też się należy, ale chyba Republika powinna być przed nim. Wcześniej zaczynali, ich lider odszedł. Czas najwyższy na . A Żydowicz na drugi rok za Camerimage głównie. Muzeum to zaledwie podpis ministra, jak na razie. Niech ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: zrobic wreczenie 4 gwiazd dla 4 czlonkow Repu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.06.05, 17:48 Moze masz racje ze Grzegorz Ciechowski powinien byc w tym roku.Pozwol jednak ze wyjasnie sprawe muzeum. Too nie tylko podpis ministra. Sa pieniadze, jest projekt teraz powstaja projekty techniczne i za pol roku ruszy budowa. Tylko wojna mogla by to powstrzymac.sama slyszalam jak minister, prezydent i marszalek to potwierdzili.Zydowicz to wydreptal w tych urzedach.A teraz przygotowuje wystawe na otwarcie muzeum . Ciekawa jestem co to bedzie ? Znajac goscia mysle ze cos czego w Polsce nie bylo. Festiwl rosnie z roku na rok . szkoda ze nie w Toruniu. Grzegortz ciechowski tez rosl poza toruniem. A podobno Zydowicz przygotowuje swoj film i Lyncha.Ktos cos wie wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: zrobic wreczenie 4 gwiazd dla 4 czlonkow Repu IP: *.petrus.com.pl 19.06.05, 18:05 dzięki za przyznanie racji. Obywatel GC i Republika teraz, dopóki nie jest za późno. A Żydowicz za Camerimage nie za Muzeum, które jeszcze nie istnieje. A za dreptanie w sprawie pieniędzy to gwiazd się nie przyznaje. Wiesz ile ludzi w słusznych sprawach drepcze?! I niektórym nawet udaje się coś wydreptać. A takie nagrody to za genius loci, który Żydowicz niewątpliwie ma. A przyszłym roku jak Muzeum może będzie to byłyby i dwa powody do katarzynki:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.06.05, 17:01 Dobra, rozmawiajmy rzeczowo Andrzeju Szmaku wygrales!!! To przede wszystkim Tobie nalezy sie Katarzynka Taka wielka nawet ze sie na Starym Rynku nie zmiesci i trzeba bedzie ja ustawic pionowo, tak jak te korytarze w sejmie. Dopiero potem jakis tam obrzempala grajek Ciechowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Piernikowa Aleja Gwiazd kto w tym roku ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:40 Nie smiej sie ze Szmaka, bo cie wytropi i zniszczy! A aleja gwiazd to akurat fajny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś