j24 02.08.02, 17:24 Mandat za wchodzenie do tramwaju w stringach! Po opaloniu na czekoladkę nie wolno ubierać białych cieńkich spodni jak już się musiało ubrać stringi. Tak wnioskuję (i jednocześnie proszę o jeszcze!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEGAS Re: Mandat IP: *.Wabrzezno.com.pl 02.08.02, 17:59 j24 napisał: > Mandat za wchodzenie do tramwaju w stringach! mam tylko taką nadzieję, że ten mandat to nie jest z autopsji??? co j24!!!!! Też jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Mandat 02.08.02, 18:10 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Też jestem za. Zaczjem? Baby to ale są. Szczuć umią. Suchy2 pisał, że (cytat: "przez jedną taką przypierdolił głową w słup" - koniec cytatu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Mandat IP: *.Wabrzezno.com.pl 02.08.02, 18:12 Ja znam takiego co jechał na rowerze i tak sie zapatrzył, że walnał w słup. U nas teraz okropna burza i pioruny na to wszystko lecą, ale dech jest już odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Borys pisał, że mu tu jakiś wątek spierniczyłem... 02.08.02, 18:12 Nie wiecie który? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Borys pisał, że mu tu jakiś wątek spierniczył IP: *.Wabrzezno.com.pl 02.08.02, 18:13 Nie przejmuj się takimi pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 No więc... 02.08.02, 18:16 ... deszcz pada? Byle tylko w temacie żeńskim zbytnio się nie ochłodziło. Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Nie przejmuj się takimi pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: No więc... 02.08.02, 18:20 Wątek o smętach. Na końcu wpisał się koleś, że nic nie rozumie z Twoich tekstów o Gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 eBorys 02.08.02, 18:25 aborys napisał: > Wątek o smętach. Na końcu wpisał się koleś, że nic nie rozumie z Twoich > tekstów o Gorzowie. Chyba masz rację! Może spróbujemy reanimować wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: eBorys 02.08.02, 18:26 j24 napisał: > aborys napisał: >> Wątek o smętach. Na końcu wpisał się koleś, że nic nie rozumie z Twoich >> tekstów o Gorzowie. ... to tak jak ja. Ja też czasem nie rozumię swoich tekstów o Gorzowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: No więc... 02.08.02, 18:21 j24 napisał: > ... deszcz pada? > Byle tylko w temacie żeńskim zbytnio się nie ochłodziło. Kiedyś na zakupy bez żony się wybrałem, wytłumaczyłem ekspedjence co tam chciałem kupić, poszła mi pokazać, czy o to chodziło. Kurde, przeszedłem się za nią 15 metrów i już zapomniałem co tam miałem kupić, ale kupiłem coś tam kupiłem (potem się okazało, że w sklepie obok było 40% taniej :). Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: No więc... 02.08.02, 18:22 j24 napisał: > ale kupiłem coś tam kupiłem (potem się okazało, że w sklepie obok było 40% > taniej :). Kurde, żeby nie było - takie działania uważam za NIEUCZCIWĄ KONKURENCJĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: No więc... IP: *.Wabrzezno.com.pl 02.08.02, 18:50 To zacznij j24 po naszemu myśleć i pisać ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: No więc... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.08.02, 08:14 Agent, mandaty chcesz rozdawac, za stringi w prześwitujacych spodniach ;-)))) Bo zacznę Cię podejrzewac, że jesteś nie w ta strona. Przecież to sam miodzik, nie można podotykac to sobie chociaż człowiek popatrzy. Chociaż w tramwaju można złapac taka za tyłek i zwalic na tłok, albo ostre hamowanie (tudzież przyspieszenie), a po 30 sekunach masz już jej telefon :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: No więc... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.08.02, 08:21 Gość portalu: Figo napisał(a): Chociaż w tramwaju możn > a złapac taka za tyłek i zwalic na tłok, albo ostre hamowanie (tudzież przyspie > szenie), a po 30 sekunach masz już jej telefon :-))))))))))))) ..... albo dostajesz w ryło i zostajesz oskarżony o molestowanie seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: No więc... IP: *.Wabrzezno.com.pl 05.08.02, 16:30 Albo wyzwię ciebie taka panienak od zboczeńców i na tym sie cała przyjemność skończy Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: No więc... 06.08.02, 07:24 Gość portalu: PEGAS napisaý(a): > Albo wyzwię ciebie taka panienak od zboczeńców i na tym sie cała przyjemność > skończy Ale co podotykał, to jego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: No więc... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.08.02, 08:51 No właśnie, co złapię to moje, przynajmniej mogę sprwdzic czy to zjawisko jest prawdziwe czy to tylko fatamorgana ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: No więc... IP: *.Wabrzezno.com.pl 06.08.02, 08:59 Raczej figo czy to zjawisko jest pozytywne lub czy to są silikony - a wtedy będziesz wiedział, że nie masz do czynienia z fatamorganą. Pozdrawiam z urlopu - właśnie wstałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: No więc... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.08.02, 08:58 Czy to będzie zjawisko pozytywne można już ocenic na pierwszy rzut oka. Na byle kogo przecież nie będziemy się rzucac ;-)))))). Później to już sam miodek:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: No więc... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.09.02, 12:11 Cholerka zimno się zrobiło i teraz nie uświadczysz kobiety w prześwitujacych spodniach i widocznymi pod nimi stringami. Trzeba będzie znów czekac do wiosny. Szkoda ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: No więc... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 19.09.02, 19:35 Gość portalu: Figo napisał(a): "Cholerka zimno się zrobiło i teraz nie uświadczysz kobiety w prześwitujacych spodniach i widocznymi pod nimi stringami. Trzeba będzie znów czekac do wiosny. Szkoda ;-))))))))" U nas wciaz jeszcze cieplo; dzis 27 stopni. Wyszedlem na lunch do przyulicznego ogrodka; fajnie popatrzec w srodku dnia na te tysiace ludzi obsiadajacych kawiarenki, fontanny a nawet ogromniaste schody przed gmachem opery. Tyle ze akurat u nas tutaj nie ma tramwajow; gdzie wiec waszym zdaniem najlepiej rozgladac sie za stringami :))) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: No więc... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 11:22 Wszędzie. Trzeba byc czujnym. Nie wmowisz mi, że laski u ciebie chodza zapięte pod szyję? ;-)))). Na pewno jest na czym zawiesic oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: No więc... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.09.02, 11:32 Do stringów zniechęciłem się latem, widzac na plaży w Krynicy M. odzianego w nie faceta. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Tak więc... 07.10.02, 11:53 Gość portalu: NIN napisał(a): > Do stringów zniechęciłem się latem, widzac na plaży w Krynicy M. odzianego > w nie faceta. Fuj. ... ale zboczyliscie z tematu. Zimno się zrobiło, żeby nie było, że do wiosny czekać trzeba, to proponuję okoliczne aquaparki. U nas "Słowianka" - miejscowe dziouchy (też zwykle pochodzenia słowiańskiego) zjeżdżają na tych, co pod stringami :) zieloną, żółtą i jeszcze jakąśtam rurą: www.lubuskie.republika.pl/zainwestuj/baseny.htmhttp://www.slowianka.pl/aktualnosci.html Zabierzcie swoje słowianki i zapraszam do "Słowianki" :) - cicho bo gdzieś w necie widziałem wybory Miss Słowianki, znajdę to zlinkuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Mandat IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 08.10.02, 17:54 Czy ktos wie ( ale napewno ) czy cudzoziemcy prowadzacy auto na terenie Polski maja prawo do mandatu kredytowego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 09.10.02, 08:26 I to podwójny ;-)))) Tylko słowianskie niewiasty w stringach moga liczyc na łaskawośc policji ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.10.02, 07:59 Wczoraj dowiedziałem się, że w sobotę w Nautiliusie była impreza, na której odbył się striptiz(!??). Aż jestem w szoku. HUBEEEEEEERT byłeś, widziałeś? Opowiedz coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.10.02, 08:52 Gość portalu: Figo napisał(a): > Wczoraj dowiedziałem się, że w sobotę w Nautiliusie była impreza, na której odb > ył się striptiz(!??). Aż jestem w szoku. HUBEEEEEEERT byłeś, widziałeś? Opowied > z coś o tym. Zawsze uważałem, że ta knajpa jest co najmniej dziwna. Kiedy by nie wejść sami faceci. Do tego jeden się teraz publicznie obnaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.10.02, 14:36 A tego mi nie powiedzieli. HHHHUUUUBBBBBEEEEEERRRRT rozbierałeś się publicznie? Za darmochę czy za kasę? :-DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.10.02, 14:54 albo za piwko lub dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Mandat IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 13.10.02, 21:59 A Hubert milczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.10.02, 09:38 Hubercik-Żigolo ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Mandat 15.10.02, 10:47 Gość portalu: Figo napisał(a): > Hubercik-Żigolo ;-))))))))) Ale zboczyliście (z tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.10.02, 11:48 j24 napisał: > Ale zboczyliście (z tematu:) Eeee nie bardzo. Od lasek w ćwierć-majtochach po obnażających się w knajpie facetów. Wsdzystko zostało w okolicach d..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 15.10.02, 13:32 Faktycznei trochę zboczyliśmy. Ja nie chcę ogladac Huberta w cwierc-majtochach. Wolę płec przeciwna. Błeeeeeee. Właśnie sobie wyobraziłem Hubcia przy drażku. To straszne. Idę walnac pawia do łazienki. ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasylij Re: Mandat 15.10.02, 15:43 Ale nie lubicie tego Hubercika co? Czy on naprawdę tańczy przy drążku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Mandat IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 16.10.02, 22:59 W dzisiejszej prasie znalazłem artykuł o mandatach i okazuje się, ze od 28 września policja, straż pożarna, straż miejska (Figo coś dla Ciebie) wypisuje mandaty na starych drukach. Niektórzy twierdzą, że te mandaty nie mogą byc egzekwowane. Tak więc czy można przekraczać granice prawa, skoro nie ma mozliwości ukarania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Mandat IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.10.02, 13:01 A (pewien narzad meskiego ciała) im w dupę. ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś