Dodaj do ulubionych

Co myslicie o Amazonkach?

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 12:51
Przyznam że zasady programu brzmią dość chamsko. Ale myślę że jeszcze pożyjemy
i zobaczymy. BB też zapowiadał się skandalicznie i okazało się że był w miarę
przyzwoity i ciekawy. Aktualnie ogladajac Amazonki zauwazyłem ze wybrano do
programu same lale, które nie wypiora skarpetek bo zniszcza sobie paznokcie i
cudownych chłopaczków prosto z wybiegu dla modeli albo dyskotek. To sztuczne.
Duży minus, myśle że w ciągu kilku najbliższych dni bede mógł ocenić czy to
chała i gówno czy może cos wartego uwagi. Jak na razie jestem za tym pierwszym.
Pozdrawiam. Piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: remix Re: Co myslicie o Amazonkach? IP: 10.10.73.* 12.07.01, 13:02
      Widziałem kawałek i chyba były to właśnie Amazonki - faceci ubrani w jakieś firany trzęśli półdupami
      w rytmie techno chodząc po wybiegu, podczas gdy lale strzelały podnieconymi gałkami ocznymi w
      okolice męskiego krocza, bynajmniej w stanie spoczynku. Tego się nie da oglądać!!! Kupa g... Żeby
      nie puścić pawia, zmieniłem natychmiast kanał.
      • Gość: Anioł Re: Co myslicie o Amazonkach? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 17:04
        A czego panowie się spodziewaliście po telewizji Polsat? BB oglądałem tylko
        wtedy, kiedy były nominacje i ogłoszenie wyników głosowania telewidzów -
        jeszcze wtedy były jakieś emocje. W tygodniu zaś wiało nudą, że historia. Co do
        2 światów, to wolałbym się nie wypowiadać, bo poleciałyby same bluzgi. Z resztą
        sr.ć mi się chce na widok Ibisza. Program był beznadziejny. Amazonki, to
        kolejny "rewelacyjny" zakup Polsatu. Staram się być wyrozumiały, ale na prawdę
        nie wiem co atrakcyjnego widzą niektórzy w tych programach. W BB, jak już
        wspomniałem, były chociaż nominacje, które trochę trzymały w napięciu, a w
        pozostałych...?
      • Gość: eee Re: Co myslicie o Amazonkach? IP: *.audax.pl 18.07.01, 22:32
        Widziałem tylko trochę. Kobiety są w stylu barbie, a faceci w stylu Kena.
    • Gość: Pedziu Re: Co myslicie o Amazonkach? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 17:16
      KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Maxen Re: Co myslicie o Amazonkach? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.07.01, 11:24
        Amazonki? jakie z nich amazonki, paniusie uważane za ładne i mądre - tfu,
        tfu ,tfu - a niech je - teraz po tygodniu jak sie sparowały z wygłodniałymi
        facetami to pewnie dopadną ich i będą tylko bzykać się ciągle, mało tego jak
        im partner nie przypasuje to sobie go jeszcze zmienią, dobrze że tylko mogą raz
        to zrobić - bo zaliczyłyby chyba wszystkich !!! Zdecydowanie odradzam
        marnowanie czasu na ten program.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka