^-alex-^ 06.08.02, 16:02 Tak z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć ile osób odwiedza forum więc niech każdy kto czyta ten teks coś wklepie na znak swojej obecności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaskółka Re: Lista obecności IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 16:34 pa pa przed urlopem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Lista obecności 06.08.02, 19:14 ja odwiedzam Torun codziennie na forum. pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Lista obecności IP: 213.76.129.* 07.08.02, 13:57 Przychodzę prawie codziennie. Chyba, że idę ze stadkiem do wodopoju ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaczek Re: Lista obecności IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 19:27 Ja zaglądam codziennie lecz niestety, rzadko kiedy mogę coś dopisać od siebie :- (( (rachunki za telefon:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Lista obecności IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:24 Czy to nowy spis powszechny? A uprawnienia do zliczania kolega ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: Lista obecności IP: TORINT* / 212.244.62.* 07.08.02, 08:39 No właśnie Kolego Żeromski, może jeszcze płeć i obwód w biodrach Kolega zyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika# Re: Lista obecności IP: 195.117.138.* 07.08.02, 08:50 Jestem tu często,ale rzadko cos piszę... Pozdrawiam Torunian ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Lista obecności IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 09:52 Również jestem raczej "czytelniczką" niż "pisarką".Staram sie jednak być tutaj kilka razy dziennie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Lista obecności IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 14:37 tu bylem po miesiecznej przerwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Lista obecności IP: *.malpa.komp.pl 07.08.02, 15:11 hmm czasem coś napisz czasem Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Lista obecności 07.08.02, 15:16 Ten wątek jest nielegalny. Żądam zaprzestania jego aktywności. Wszyscy uczestnicy będą pociągnięci do odpowiedzialności dyscyplinarnej w przypadku zignorowania mojego polecanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Lista obecności IP: 217.97.134.* 07.08.02, 15:50 b3ut napisał: > Ten wątek jest nielegalny. Żądam zaprzestania jego > aktywności. Wszyscy uczestnicy będą pociągnięci do > odpowiedzialności dyscyplinarnej w przypadku zignorowania > mojego polecanie braking the law, braking the law!!!!!! to luuuubię!... :)))) Ps. drodzy 'bywacze' - forum to nie powieść do poczytania jeno, skoro dorabiacie TęPsę (tfu, psia mać!) wizytami na portalu 'Wybiórczej', to spędzajcie ten czas bardziej aktywnie, pażałsta... Szczegóły w wątku partyzanckim o cichociemnych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Lista obecności IP: 213.76.129.* 08.08.02, 13:48 b3ut napisał: > Ten wątek jest nielegalny. Żądam zaprzestania jego > aktywności. Wszyscy uczestnicy będą pociągnięci do > odpowiedzialności dyscyplinarnej w przypadku zignorowania > mojego polecanie PUNX NOT DEAD BUT NOONE CARES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Lista obecności IP: 217.97.134.* 08.08.02, 14:01 Gość portalu: Sarenka napisał(a): > > PUNX NOT DEAD BUT NOONE CARES swego czasu slogan funkcjonował też w formie: "punk's not death", co nadawało zupełnie nową jakość, a i treść, i owszem, tysz... :)) ps. oczywiście wyłącznie na czarnych skórach i gadżetach najbardziej punkowych irokezów w okolycy... z takich fajniejszych sloganów spominkowych (na dziecku-kwiecie sprzed kilku lat): 'make to love, not to war!' :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Wiech-kwiat IP: 213.76.129.* 09.08.02, 14:04 Wiechu, nie mówiłeś nigdy, że byłeś dziecko-kwiat! Ja kiedyś byłam dziecko-cure, a potem punx not dead...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Wiech-kwiat IP: 217.97.134.* 09.08.02, 14:10 Gość portalu: Sarenka napisał(a): > Wiechu, nie mówiłeś nigdy, że byłeś dziecko-kwiat! > Ja kiedyś byłam dziecko-cure, a potem punx not dead...;) jedyny kwiat, jakim byłem, to kwiat młodzieży... Prosze nie nadinterpretowac wypowiedzi przedmówcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Wiech-kwiat IP: 213.76.129.* 09.08.02, 14:15 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > jedyny kwiat, jakim byłem, to kwiat młodzieży... > Musiało ci być prześlicznie z koralikami w zabójczo długich włosach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Wiech-kwiat IP: 217.97.134.* 09.08.02, 14:20 Gość portalu: Sarenka napisał(a): > > > Musiało ci być prześlicznie z koralikami w zabójczo długich włosach... > tylko, jakem wpadał po pijaku w jarzębinę... ;)))))) tak poza tym, to zdziwiłabyś się, jakie kiedys miałem 'pióra' (jak na metalowca przystało!). Jak wiesz, potem mi przeszło, a nawet wyszło... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Wiech-kwiat IP: 213.76.129.* 09.08.02, 14:25 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Gość portalu: Sarenka napisał(a): > > > > > > Musiało ci być prześlicznie z koralikami w zabójczo długich włosach... > > > > tylko, jakem wpadał po pijaku w jarzębinę... > ;)))))) > > > > tak poza tym, to zdziwiłabyś się, jakie kiedys miałem 'pióra' (jak na metalowca > > przystało!). > Jak wiesz, potem mi przeszło, a nawet wyszło... > ;) ..po czym postanowiłeś przystąpić do forum, tak na wszelki wypadek. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Wiech-kwiat IP: 213.76.129.* 09.08.02, 14:15 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > jedyny kwiat, jakim byłem, to kwiat młodzieży... > Musiało ci być prześlicznie z koralikami w zabójczo długich włosach... Odpowiedz Link Zgłoś
antek1 Re: Lista obecności 09.08.02, 13:59 Raz na 2/3 tygodnie wpadam zobaczyć czy macie jakiś ciekawy wątek i ew. poczytać. Ale czy mnie jeszcze ktoś tu pamięta ? Odpowiedz Link Zgłoś
natas_ Re: Lista obecności 09.08.02, 14:08 ^-alex-^ napisał: > Tak z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć ile osób odwiedza forum > więc niech każdy kto czyta ten teks coś wklepie na znak swojej obecności. no i po co to komu jak taki jestes ciekawy to popros admina zeby ci statystyki pokazal a nie zawalasz serwer jakimis debilizmami bardzo minie sie to nie podoba $%^*$(^%(&*^ Odpowiedz Link Zgłoś
^-alex-^ Re: Lista obecności 09.08.02, 16:21 natas_ napisał: > ^-alex-^ napisał: > > > Tak z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć ile > osób odwiedza forum > > więc niech każdy kto czyta ten teks coś wklepie na znak > swojej obecności. > > no i po co to komu jak taki jestes ciekawy to popros > admina zeby ci statystyki pokazal a nie zawalasz serwer > jakimis debilizmami bardzo minie sie to nie podoba > $%^*$(^%(&*^ Jak ci się nie podoba to nie czytaj a już nie wspomnę o odpisywaniu i dalszym "zawalaniu serwera". Ty to informatyk chyba nie jesteś. Pewnie znajomym codziennie przesyłasz śmieszne filmiki przez maila i myślisz że jesteś netman Odpowiedz Link Zgłoś
malroy Re: Lista obecności 27.08.02, 02:13 pernamentna inwigilacja. Nie wiecie, ze alex to agent al-kaidy. Piszac to podpisuje na siebie kontrakt - ale dla dobra ogolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telek Re: Lista obecności IP: TORINT* / 212.244.62.* 27.08.02, 09:29 Dobry agent nie jest zły, jak mawia beut. Odpowiedz Link Zgłoś