Dodaj do ulubionych

Kompromitacja Rickardssona!!!

IP: 10.10.73.* 16.09.01, 18:53
Co sądzicie o postawie Tony Rickardssona w meczu z Pergo Gorzów?
Obserwuj wątek
    • Gość: michu Re: Kompromitacja Rickardssona!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 19:22
      Po tym co zrobił w Gorzowie, coraz częściej zastanawiam się, czy warto zostawić
      go w Toruniu na przyszły rok. Nie jest już młody i trzeba pomyśleć, czy nie
      lepiej zakontraktować kogoś młodszego(Crump, Adams, Sullivan).
      • Gość: szycz Re: Kompromitacja Rickardssona!!! IP: 217.96.43.* 16.09.01, 21:57
        Gość portalu: michu napisał(a):
        > Po tym co zrobił w Gorzowie, coraz częściej zastanawiam się, czy warto zostawić
        > go w Toruniu na przyszły rok. Nie jest już młody i trzeba pomyśleć, czy nie
        > lepiej zakontraktować kogoś młodszego(Crump, Adams, Sullivan).

Już to zrobiliśmy, tzn mamy Jonssona- chłopaka który ma ambicje i wole walki a
        nie Rickardssona który ma wszystko w dupie
    • Gość: voytas Re: Kompromitacja Rickardssona!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 19:24
      Rzeczywiście, Tony dzisiaj zaprezentowaj się dużo poniżej swoich możliwości. Co
      tu dużo mówić - po prostu zawiódł. 7 pkt. z czego lwia część zdobyta na swych
      kolegach z drużyny to jak na tej klasy zawodnika naprawdę słaby występ. Może
      Szwed jeszcze nie wyleczył się ze świętowania czwartego w karierze tytułu
      mistrza świata (bo praktycznie już ma go w kieszeni). Rickardsson Rickardssonem
      ale należałoby wspomnieć także o postawie kilku krajowych jeźdźców. Wg mnie
      Chrzanowskiemu przydał by się mecz odpoczynku, a Kościecha chyba poczuł się za
      pewnie jeśli chodzi o miejsce w składzie (po jednym z meczów - chyba derbowym -
      przyznał że ma nadzieję że utrzyma miejsce do końca w składzie. Niestety zanosi
      się na to iż w Bydgoszczy jako najsłabszy w Gorzowie nie pojedzie). No i to
      tyle dywagacji po przegranym meczu w Gorzowie. Panowie - teraz liczymy na
      zwycięstwo w Bydgoszczy! Bo jeśli nie, to o mistrzostwo może być niezwykle
      trudno.
      • Gość: axon Re: Kompromitacja Rickardssona!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 20:09
        Coś mi się wydaje, że Rickardsson systematycznie i celowo zbija sobie KSM. Nie
        podoba mi się jego jazda, olewa chyba także kibiców. Nie postawa Rickardssona
        mnie martwi najbardziej, nie dziwi postawa Chrzanowskiego, ale obawiam się o
        stan zdrowia Jonssona. Bez niego będzie bardzo trudno wywalczyć złoto. Jeżeli
        stan zdrowia Jonssona jest poważny, to w Bydgoszczy pojadą wszyscy nasi krajowi
        zawodnicy i Rickardsson. To będzie ciężki mecz.
    • Gość: szycz Obnizanie KSMu? IP: 217.96.43.* 16.09.01, 19:40
      Tak to wyglada, tylko nie wiem czemu stosuje to tak wielu zawodnikow robiac
      swojej druzynie na zlosc (moze dojdzie do wymiany Sawina<->Rickardsson w
      przyszlym sezonie)
      • Gość: lutek Re: Obnizanie KSMu? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 20:39
        Nie wiem, jak pojechał w nominowanych, bo przed tymi biegami wyłączyłem radio,
        ale rzeczywiście na swoim dawnym torze się skompromitował.
    • Gość: SDB Re: Oj zbijamy KSM''ki, zbijamy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 22:40
      Zbijamy, zbijamy, ale czy w zamiarach zarzadu czy trenera nie bylo tez
      obnizenie KSM Jonssona? Jezeli tak, to nie wyszlo i bedzie ciezko. Ostatnio
      Tony plynnie obnizal loty, w meczu z Pergo w Toruniu takze Jonsson. Zobaczymy
      co z tego wyjdzie. Jestem za tym zeby w Bydzi za Koscieche jechal Kowalik.
    • Gość: Multi Re: Kompromitacja Rickardssona ? - Czy sprzedał nas Atlasowi ?! IP: 217.97.134.* 17.09.01, 15:32
      Ostanio Ricki nieźle cieniuje ? A jak było we Wrocławiu w 15 biegu ?
      To jest dla mnie podejrzane, że teraz w końcówce daje takie plamy.
      Może Rusko już załatwił mu kontrakt na przyszły rok ?!
      • Gość: debet Re: Kompromitacja Rickardssona ? - Czy sprzedał nas Atlasowi ?! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 16:29
        O jakieś niesportowe układy bym go nie podejrzewał. Jego wytęp z Pergo można
        nazwać tylko kompromitacją. 6 pkt., z czego połowa zdobyta na kolegach z
        zespołu, to wynik ośmieszający Rickardssona. Ciekawe, czy Grand Prix Szwecji
        potraktuje poważniej niż polską ligę. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to,
        że nawet Przemek Kłos pozostawił po tym meczu lepsze wrażenie od Rickardssona.
        • Gość: damcio Re: Kompromitacja Rickardssona ? - Czy sprzedał nas Atlasowi ?! IP: 213.17.208.* 18.09.01, 07:57
          Rickardsson rzeczywiście od ostatniego biegu meczu we Wrocławiu jakoś nie
          sprawia dobrego wrażenia. To nie jest poziom czterokrotnego już mistrza świata.
          Ja również nie podejrzewam go o jakieś niesportowe układy z rywalami, ale jego
          słaba postawa jest mocno niepokojąca. Co zaś siętyczy zijania KSM, to o ile mi
          wiadomo, dwa ostatnie mecze sezonu nie liczą się do jej wyliczenia. Tak więc
          jeśli to było przyczyną takiej a nie innej postawy Szweda, to w Bydzi i u nas z
          Wrockiem będzie już mógł pojechać na miarę swoich możliwości.
          • Gość: robrod Nie martwcie sie, Apator i tak bedzie mistrzem, Pergo forever IP: *.sfa.se 20.09.01, 11:16
            Nie wiem panowie czemu tyle paniki. Apator ma najlepszy sklad w lidze, a Atlas w Gorzowie w poniedzialek
            dostanie baty. Poza tym we wroclawie tez nie odpuscimy. Pergo ma teraz bardzo wyrownany sklad i jest w
            stanie z kazdym zespolem wygrac wszedzie. Ciekawe czy Wizja pokaze w poniedzialek mecz z Gorzowa ?
            • Gość: Wromario Re: Nie martwcie sie, Apator i tak bedzie mistrzem, Pergo forever IP: *.magit.com.pl 20.09.01, 16:27
              Już raz dostawał, ale deszcz przeszkodzil... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka