Gość: waldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:20 Najwiecej na krajowej jedynce, bo to najwazniejsza droga w Polsce! Tu od dawna widac koniecznosc budowy A1!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldek jak nie bedzie porzadnych drog w kraju.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:21 Dalej w takim tempie to sie Polacy powybijaja jak nie bedzie porzadnych drog w kraju.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat drogowy Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 13:49 Wczoraj pojechałem na impreze 300km od domu,wódka sie lała strumieniami,hotel zarezerwowany doniesli mnie do hotelu,2 h snu i telefon:(że mam natychmiast wracac-myslałem że zabije!!Ale cóz zycie,sam byłem to w samochód i se jade z dusza na ramieniu-zeby nikt we mnie nie puknał i zeby mnie nie skontrolowali,miałem ze 3 promile we krwi,teraz jeszcze mam z 1-2,pije piwko na kaca,sprawa okazała sie mniej poważna,ale fajno było!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:11 Jestes juz namierzany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgb Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:05 ty jestes juz dawno namierzony!Teraz przyszła pora na odstrzał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:59 Sprobuj szczescia. To nie ja jesterm debilem - potencjalnym zabojca, ktorą nachlany jexdzi po ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat drogowy Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:25 ja znam wielu debili co jak nie wypija to jezdza jak najgorsi wariaci,dopiero jak ma ''wziete''to jedzie spokojnie i rozwaznie(sa to ludzie z tzw.wyzszych sfer i mandat 1000zł za niebezpieczna jazde to pestka,ale jakby sie ktos dowiedział że stracili PL po pijaku to by mieli kłopoty)Jak ktoś ma głowe na karku i jest myslacy to nawet 5 promili mu niezaszkodzi,a idiota najbardziej trzezwy pozostanie idiotą!!!W usa dopoki nie spowoduje wypadku to niewiele grozi za sama jazde po kieliszku,jak juz sie to stanie to sa b.powazne konsekwencje i w tej poje.Polsce tez tak byc powinno! Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) 15.08.05, 17:31 MKam nadzieje, ze szybko wprowadzisz sobie do krwioobiegu te 5 promili, i przynajmniej ktos będzie miał z ciebie pozytek - firma pogrzebowa. Odpowiedz Link Zgłoś