Dodaj do ulubionych

Policyjny weekend na drogach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:20
Najwiecej na krajowej jedynce, bo to najwazniejsza droga w Polsce! Tu od
dawna widac koniecznosc budowy A1!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek jak nie bedzie porzadnych drog w kraju.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:21
      Dalej w takim tempie to sie Polacy powybijaja jak nie bedzie porzadnych drog w
      kraju....
    • Gość: wariat drogowy Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 13:49
      Wczoraj pojechałem na impreze 300km od domu,wódka sie lała strumieniami,hotel
      zarezerwowany doniesli mnie do hotelu,2 h snu i telefon:(że mam natychmiast
      wracac-myslałem że zabije!!Ale cóz zycie,sam byłem to w samochód i se jade z
      dusza na ramieniu-zeby nikt we mnie nie puknał i zeby mnie nie
      skontrolowali,miałem ze 3 promile we krwi,teraz jeszcze mam z 1-2,pije piwko na
      kaca,sprawa okazała sie mniej poważna,ale fajno było!!
      • Gość: jb Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:11
        Jestes juz namierzany.
        • Gość: kgb Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:05
          ty jestes juz dawno namierzony!Teraz przyszła pora na odstrzał!
          • Gość: jb Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:59
            Sprobuj szczescia.
            To nie ja jesterm debilem - potencjalnym zabojca, ktorą nachlany jexdzi po ulicach.
            • Gość: wariat drogowy Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:25
              ja znam wielu debili co jak nie wypija to jezdza jak najgorsi wariaci,dopiero
              jak ma ''wziete''to jedzie spokojnie i rozwaznie(sa to ludzie z tzw.wyzszych
              sfer i mandat 1000zł za niebezpieczna jazde to pestka,ale jakby sie ktos
              dowiedział że stracili PL po pijaku to by mieli kłopoty)Jak ktoś ma głowe na
              karku i jest myslacy to nawet 5 promili mu niezaszkodzi,a idiota najbardziej
              trzezwy pozostanie idiotą!!!W usa dopoki nie spowoduje wypadku to niewiele
              grozi za sama jazde po kieliszku,jak juz sie to stanie to sa b.powazne
              konsekwencje i w tej poje.Polsce tez tak byc powinno!
              • james_bond007 Re: Udało sie przejechac ''na cyku'':) 15.08.05, 17:31
                MKam nadzieje, ze szybko wprowadzisz sobie do krwioobiegu te 5 promili, i
                przynajmniej ktos będzie miał z ciebie pozytek - firma pogrzebowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka