Gość: pomek IP: *.brda.net 24.08.05, 20:59 port lotniczy w toruniu im. psa filutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: port lotniczy w toruniu im. psa filutka IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.08.05, 21:04 wiemy ze macie kompleksy nawet w stosunku do tego pieska. Ale z tymi problemami to do psychploga Odpowiedz Link Zgłoś
staszekk1 Re: port lotniczy w toruniu im. psa filutka 24.08.05, 21:09 Co za problem by w Bydgoszczy zbudowano sobie 4 pomniki pieskow, kotkow i wróbelkow? Nie rozumiem zazdrosci drogi bydgoski pomku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem pewien Re: port lotniczy w toruniu im. psa filutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:57 Profesor Filutek byłby bardzo zadowolony z nazwy portu lotniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy dobrze to brzmi! IP: *.brda.net 24.08.05, 22:06 wyladowalem dzisiaj na filutku...psie filutku... Ps. podobno sa juz pierwsi chetni na polaczenia z torunskiego lotniska...lufthansa i dell juz walcza o pierwsze polaczenie - z poczatku pasa na sam koniec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibek Re: dobrze to brzmi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:33 rzeczywiscie niezle!! tak powinno byc! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: dobrze to brzmi! 25.08.05, 15:50 Zacznijmy od tego, ze pies Filutka to chyba Fafik? Czyli im. psa Fafika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny_krzyzak Re: ciekawy wiesniak lotniskowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:22 dell to jest firma produkujaca komputery a nie linie lotnicze..no, chyba, ze lataja tylko na szwederowo, a swiat o tym nie wie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: ciekawy wiesniak lotniskowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:45 koledze z bydgoszczy dell zapewne z delta sie pomylil. trudno jednak sie dziwic, jesli komputerow pierwszego, a samolotow drugiego na oczy zapewne nie widzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fisuś i Fafik Re: port lotniczy im.psa Filusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:29 Prof.Filutek miał psa Filusia ito jego imię ma nosić port lotniczy.Fafik to piesak z Zielonej gęsi Gałczyńskiego.Obydwa imiona piesków są ładne i podobne,można się łatwo pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny_komunista Re: ciekawy wiesniak lotniskowy ? IP: *.brda.net 25.08.05, 21:31 ale dopiekles bydgoszczakowi...chyba po lekturze tego posta lezy pod kocykim ze lzami na obliczu...POJECHALES STARY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: ciekawy wiesniak lotniskowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:13 no ale widze, ze sie 'brda.net' spod kocyka juz wydostal. i nie chodzilo o 'dopieczenie bydgoszczakowi', misku, tylko o 'dopieczenie' tobie. To znaczace rozroznienie, ktorego mozesz nie zakapowac, na sile szukajac wytlumaczenia dla swojej fatalnej ignorancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin hlip hlip IP: *.brda.net 25.08.05, 23:20 jestem z torunia czlecze a to ze pisze teraz z bydy to juz nie twoj biznes panie kompleksik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: hlip hlip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:46 hmmm, a ty na sile swoje, zgodnie z przewidywaniami. rybka mi skad piszesz. 'brda.net' przytaczam jako rozroznienie jednej i tej samej w tym watku OSOBY czyli ciebie, nie MIASTA- z bydgoszcza wiec nic to wspolnego nie ma, poza tym, ze zaistniales jako 'kolega z bydgoszczy', gdyz stamtad nadajesz, ot co,,, zapewne wakacje u cioci spedzajac, choc i to mi rybka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiiluś hau,hau Re:więcej filusia w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:35 man pomnik, port lotniczy też nosi moje imię,może jeszcze restauracja pod psem....filusiem Odpowiedz Link Zgłoś