Dodaj do ulubionych

port lotniczy w toruniu im. psa filutka

IP: *.brda.net 24.08.05, 20:59
port lotniczy w toruniu im. psa filutka
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: port lotniczy w toruniu im. psa filutka IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.08.05, 21:04
      wiemy ze macie kompleksy nawet w stosunku do tego pieska.
      Ale z tymi problemami to do psychploga
      • staszekk1 Re: port lotniczy w toruniu im. psa filutka 24.08.05, 21:09
        Co za problem by w Bydgoszczy zbudowano sobie 4 pomniki pieskow, kotkow i
        wróbelkow? Nie rozumiem zazdrosci drogi bydgoski pomku.
        • Gość: jestem pewien Re: port lotniczy w toruniu im. psa filutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:57
          Profesor Filutek byłby bardzo zadowolony z nazwy portu lotniczego.
    • Gość: ciekawy dobrze to brzmi! IP: *.brda.net 24.08.05, 22:06
      wyladowalem dzisiaj na filutku...psie filutku...
      Ps. podobno sa juz pierwsi chetni na polaczenia z torunskiego lotniska...lufthansa i dell juz walcza o pierwsze polaczenie - z poczatku pasa na sam koniec!!!
      • Gość: bibek Re: dobrze to brzmi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:33
        rzeczywiscie niezle!! tak powinno byc!
        • jakub_lauder Re: dobrze to brzmi! 25.08.05, 15:50
          Zacznijmy od tego, ze pies Filutka to chyba Fafik? Czyli im. psa Fafika.
      • Gość: wredny_krzyzak Re: ciekawy wiesniak lotniskowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:22
        dell to jest firma produkujaca komputery a nie linie lotnicze..no, chyba, ze
        lataja tylko na szwederowo, a swiat o tym nie wie ..
        • Gość: davoo Re: ciekawy wiesniak lotniskowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:45
          koledze z bydgoszczy dell zapewne z delta sie pomylil.
          trudno jednak sie dziwic, jesli komputerow pierwszego, a samolotow drugiego na
          oczy zapewne nie widzial:)
          • Gość: Fisuś i Fafik Re: port lotniczy im.psa Filusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:29
            Prof.Filutek miał psa Filusia ito jego imię ma nosić port lotniczy.Fafik to
            piesak z Zielonej gęsi Gałczyńskiego.Obydwa imiona piesków są ładne i
            podobne,można się łatwo pomylić.
          • Gość: wredny_komunista Re: ciekawy wiesniak lotniskowy ? IP: *.brda.net 25.08.05, 21:31
            ale dopiekles bydgoszczakowi...chyba po lekturze tego posta lezy pod kocykim ze lzami na obliczu...POJECHALES STARY
            • Gość: davoo Re: ciekawy wiesniak lotniskowy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:13
              no ale widze, ze sie 'brda.net' spod kocyka juz wydostal.
              i nie chodzilo o 'dopieczenie bydgoszczakowi', misku, tylko o 'dopieczenie'
              tobie. To znaczace rozroznienie, ktorego mozesz nie zakapowac, na sile szukajac
              wytlumaczenia dla swojej fatalnej ignorancji
              • Gość: torunianin hlip hlip IP: *.brda.net 25.08.05, 23:20
                jestem z torunia czlecze a to ze pisze teraz z bydy to juz nie twoj biznes panie kompleksik
                • Gość: davoo Re: hlip hlip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:46
                  hmmm, a ty na sile swoje, zgodnie z przewidywaniami.
                  rybka mi skad piszesz. 'brda.net' przytaczam jako rozroznienie jednej i tej
                  samej w tym watku OSOBY czyli ciebie, nie MIASTA- z bydgoszcza wiec nic to
                  wspolnego nie ma, poza tym, ze zaistniales jako 'kolega z bydgoszczy', gdyz
                  stamtad nadajesz, ot co,,, zapewne wakacje u cioci spedzajac, choc i to mi rybka
                  • Gość: fiiluś hau,hau Re:więcej filusia w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:35
                    man pomnik, port lotniczy też nosi moje imię,może jeszcze restauracja pod
                    psem....filusiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka