Dodaj do ulubionych

JAKIE DOKUMENTY TRZEBA NA UMCS?

03.06.05, 15:47
KOnkretnie prosze...Wydaje mi sie,że nie potrzebne im jest świadectwo ukończenia szkoły średnie,świadectwo dojrzałości trzeba dostarczyć do 8 lipca...a jeszcze jedno pytanie...Kiedy należy dostarczyć ksero dowodu osobistego?Chyba w momencie dostania sie na studia(?!).Pozdrawiam:)Buziaczki:*:*
Obserwuj wątek
    • Gość: don kamillo Re: JAKIE DOKUMENTY TRZEBA NA UMCS? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:56
      wszystko tak jak napisalas tak ma byc. Na jaki kierunek sie wybierasz??????????
      • Gość: dooris19 Re: JAKIE DOKUMENTY TRZEBA NA UMCS? IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:40
        myśle o filologii romańskie,a Ty don kamillo??
        • Gość: gabi Re: JAKIE DOKUMENTY TRZEBA NA UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:34
          dooris19 a jakie bedziesz miala przyblizone wyniki z francuza?
          • Gość: don kamillo Re: JAKIE DOKUMENTY TRZEBA NA UMCS? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:15
            ja ide na stosunki miedzynarodowe i poliotlogie. Ale watpie ze sie dostane
    • buuuka Re: JAKIE DOKUMENTY TRZEBA NA UMCS? 04.06.05, 17:44
      Czyli nie wysyłamy żadnego świadectwa ukończenia szkoły średniej tylko to z
      matury tak?
      • Gość: dooris19 Re: JAKIE DOKUMENTY TRZEBA NA UMCS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:02
        Oczywiscie buuuka,ze tylko swiadectwo maturalne...Pozdrawiam:)
        • Gość: mtv DON KAMILLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:23
          no to widze że podażamy w jednym kierunku :) a jak sie czujesz po maturze? co
          zdawałeś? ja wos..... no i nagielski ...ale czujesieśrednio...a Ty jak tam? ja
          keszce skladma na socjologie... a ktos sie tam wybiera?
          • Gość: Ewe Re: DON KAMILLO IP: 212.182.95.* 08.06.05, 00:37
            owszem, ja :) na socjologię. Choć to awaryjne, bo pierwsza jest jednak
            psychologia.
          • Gość: jaks Re: DON KAMILLO IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 06:07
            ja skladam na socjologie na UMCS rowniez:):):):)
            • Gość: Piotrek Re: DON KAMILLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 06:10
              a i ja też składam i to nawet dzisiaj wiozę papierki :)
    • Gość: maturzystka123 Pilne!!!!!!!!! IP: *.bpl.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.06.05, 07:41
      Oni tam chcą oryginał świadectwa albo odpis wydany przez szkołę(szkoła nie robi
      odpisów!). Czy to znaczy, że nie można im dostarczyć odpisu notarialnego? Czy
      trzeba dawać zdjęcia i orzeczenie lekarskie? Bo tam jest to jakoś dziwnie
      napisane. Czym np. różnią się te dwa punkty ze strony umcs-u:
      1.Na kierunki, na które kandydaci przyjmowani są na podstawie wyników
      egzaminów „nowej” lub „starej” matury kanydaci składają:
      2.Na kierunki, na które postępowanie kwalifikacyjne przeprowadzane jest na
      podstawie złożonych dokumentów:
      W tych punktach zamieścili różne dokumenty.
      • chicchita Re: Pilne!!!!!!!!! 08.06.05, 15:50
        ehh to dziwne ze w Twojej szkole nie daj odpisow, w mojej chyba daja:)
        'Przy składaniu dokumentów na studia można dołączać kopię świadectwa
        maturalnego potwierdzoną notarialnie.'- to zdanie ze stony UMCSu, wiec spkojnie
        mozesz dac xero potwierdzone notarialnie
        zdjecie i orzecznie lekarskie dasz dopiero wtedy kiedy zostaniesz przyjeta na
        studia
        nie zabradzo potrafie Ci wytlumaczyc na czym polega roznic o ktora pytasz ale
        jestem pewna ze jesli jestes normalnym kandydatem na studia (zdnyc jtam
        olimpiad i te sprawy)to obowiazuje Cie pkt1 :) jakbys chciala cos wiecej
        wiedziec duza.buzka@poczta.fm
        ja skladam papiery na UMCS na psychologie w piatek:)
        pozdrowionka
        • Gość: janyt Re: Pilne!!!!!!!!! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 08:29
          Hej ludziska!!!!Wszystko będzie dobrze...Zobaczycie:)3mam za wszystkich all my kcikas,hihi:):)
      • Gość: Anka Re: Pilne!!!!!!!!! IP: *.bpl.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 10.06.05, 10:20
        Jeżeli na filologię rosyjską jest napisane tak w sprawie składania dokumentów:
        od 1 do 8 czerwca – dziekanat Wydziału Humanistycznego (Nowy Gmach Humanistyki,
        pok. 031); od 9 do 17 czerwca 2005 r. – sekretarz Komisji, (Nowy Gmach
        Humanistyki, sala 402), to jeśli chcę dzisiaj wysłać dokumenty, to na jaki
        adres mam to zrobić? Proszę o podpowiedź!!
        • Gość: polaa Re: Pilne!!!!!!!!! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:38
          juz na ten drugi:):)
        • Gość: koraa Re: Pilne!!!!!!!!! IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:39
          juz na ten drugi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka