Dodaj do ulubionych

Słówko na ucho do przyjaciół

06.09.02, 16:43
Coraz bardziej martwi mnie to wszystko. Wiecie co.
Żle sie tu dzieje.
Doka, Robert, SDB, Radca, Wiech, Beut, Jaskółka (przepraszam jeśli kogoś nie
wymieniłam, ale jestem trochę zdezorientowana tym wszystkim) czy macie jakąś
alternatywę?
sar
Obserwuj wątek
    • Gość: koziołek_forum Re: Słówko na ucho do przyjaciół IP: *.fe.uni-lj.si 08.09.02, 17:05
      sarenka_forum napisała:

> Coraz bardziej martwi mnie to wszystko. Wiecie co.
      > Żle sie tu dzieje.
      > Doka, Robert, SDB, Radca, Wiech, Beut, Jaskółka (przepraszam jeśli kogoś nie
      > wymieniłam, ale jestem trochę zdezorientowana tym wszystkim) czy macie jakąś
      > alternatywę?
      > sar
      Tak.Alternatywy 13. Zgłoś sie do Anioła.
    • radca Re: Słówko na ucho do przyjaciół 08.09.02, 17:17
      sarenka_forum napisała:

> Coraz bardziej martwi mnie to wszystko. Wiecie co.
      > Żle sie tu dzieje.
      > Doka, Robert, SDB, Radca, Wiech, Beut, Jaskółka (przepraszam jeśli kogoś nie
      > wymieniłam, ale jestem trochę zdezorientowana tym wszystkim) czy macie jakąś
      > alternatywę?
      > sar

Mam alternatywe,ale czy komus to bedzie odpowiadalo ?
      Stare przyslowie ( lub powiedzenie ) mowi : " ZYJ I DAJ ZYC ".

Gdybysmy sie wzajemnie tolerowali i nie dopatrywali " zlej woli " u innych ?
      Nie kazdy,kto tu pisze- musi byc madry.Nie kazdy musi byc "piekny i bogaty ".
      Nie kazdy musi byc tutaj "katolikiem ".Nie kazdy musi podzielac zdanie,ktore my
      ukazujemy.

"JESTESMY TACY - JACY JESTESMY " . ( cytaz z piosenki )

Nie musimy sobie prawic "komplementow",ale napewno mozemy sie nie wyzywac lub
      byc atakiem zlosliwosci i zawisci ludzkiej.

Ten "POLSKI KOCIOL " - mozna starac sie " wyrzucic na zlom ".
      Czyzby ten "polski kociol " byl nierdzewny ???

pozdrawiam serdecznie
      radca
      • hiro Re: Słówko na ucho do przyjaciół 08.09.02, 18:29
        mądrze prawisz ale to jest forum toruń........

pozdro hiro
        • Gość: grosz Re: Słówko na ucho do przyjaciół IP: *.proxy.aol.com 30.09.02, 05:03
          milo i interesujaco to wszystko wyglada jak sie tak to wszystko czyta.
          a czy to forum torun czy bielsko biala to nie wazne.
          liczy sie tylko serce i niezaleznie od wyznania czy posiadanych dobr milosc
          do blizniego.nie denerwojmy sie na kogos kto pisze tak a nie jak bysmy chcieli
          bo moze jego praca jest taka na jaka kogos tylko stac.po dluzszym pobycie na
          forum i czytaniu innych sie duzo nauczy a moze jeszcze innych przerosnie.
          milojmy kazdego bo jak chyba niktorzy sobie przypominaja Jezus za kazdego z nas
          poniosl smierc i dal okup.i nie zrobil zadnej roznicy.a swietym to itak nikt z
          nas nie jest.
    • Gość: Wiech Re: Słówko na ucho do przyjaciół IP: *.e-nterart.pl 30.09.02, 10:28

Wybaczcie, ale nie lubię krągłych słów, ani nadinterpretacji (cokolwiek to
      znaczy).

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka