hlrussia 15.09.05, 18:37 Czytalem, ze go zatrzymano. Czy postawiono mu zarzuty? No no. Facet zawsze byl kontrowersyjny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rezolutny Ludwik Re: Wachowski IP: 193.0.117.* 15.09.05, 18:42 to skocz na glowna gazety i zobacz chyba pierwszego newsa mila. duzo tam poczytasz, chociaz nie wiem czy wyjdziesz z tej lektury madrzejsza. niektorzy mieli lepszy styl, ale gorszy material. trzeba docenic. co do Wachowskiego, to on taki raczej niesympatyczny mi sie zawsze wydawal. no i ten zarost! ..........GRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Wachowski IP: *.petrus.com.pl 15.09.05, 20:40 co tam Wachowski, a słyszałeś o dezercji Cimoszewicza? ps. widzę, że za kobietę Cię biorą:) Pozdrawiam hlrussia:) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 21:08 Cztalem, cztalem. Niestey nie moge sie w pelni cieszyc gdz zbyt dobrze znam postepowanie ludzi pokroju homo sowieticus...z pewnoscia maja cosc w odwecie. A ze za kobiete mnie biora... moze dlatego, ze ladny jestem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Wachowski IP: *.petrus.com.pl 15.09.05, 21:31 2 godzina o 21! Czyś Ty do Chin zawędrował aż? Uważaj na siebie, piękny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Urodzil sie w Bydgoszczy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 07:30 Urodzil sie w Bydgoszczy.... dlaczego to pisze? Otóż maciej z B-czy zawsze twierdszil, ze Kulczyk, choc po urodzeniu w B-czy uczyl sie studiowal i pracowal w Poznaniu i nic nie mial w swym zyciu pozniejszym wspolnego z B-cza, nawet zadnego interesu nie prowadzil -jest bydgoszczaniniem! Wiec Wachowski aferzysta oskazony o malwersacje - na identycznej zasadzie - jest bydgoszczaninem? Odpowiedz Link Zgłoś
antysalon najslynniejszy obecnie polski archiwista, po UMK? 17.09.05, 17:01 hlrussia napisał: > Czytalem, ze go zatrzymano. Czy postawiono mu zarzuty? No no. Facet zawsze > byl kontrowersyjny. > Odpowiedz Link Zgłoś