Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog poszukiwany!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:53
Szukam dobrego ginekologa, tzn. profesjonalny, zanjący się na rzeczy a nie
jakis bezduszny doktorzyna
Obserwuj wątek
    • annukka Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! 04.10.05, 19:13
      Ze spokojnym sumieniem polecam dr Palacz- Marchwińską- gabinet ul. Szczytna
      • Gość: Kama Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.10.05, 20:33
        polecam gorąco dr.n.med.Piotr Wojtynek,super lekarz,przyjmuje w Matopacie
        • pier_niczek Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! 06.10.05, 18:12
          a ja wojtynka nie polecam!!
          • Gość: XYZ Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.petrus.com.pl 07.10.05, 12:12
            Polecam dr Jackowskiego, rewelacja!!!!!! Warto tez udac sie do mało znanego ,
            ale bardzo rzetelnego dr Gbiorczyka. Natomiast nie polecam : Marchwińskiej,
            Wojtynka, Gawińskiego ( przereklamowany do kwadratu!!!!), Modrzewskiej.
            Powodzenia!!!
            • gosia305 Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! 07.10.05, 12:43
              Ja również polecam dr Jackowskiego, nie poleecam dr Wojtynka i dr Stankiewicza.
              Niezły jest też dr Paluszyński.
              • Gość: gość Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:48
                polecam dr migdę. jest trochę "lodowaty":-), ale jest to naprawdę fachowiec.
                Przed nim w swoim zyciu byłam u kilkunastu ginów, tylko on (i to w ramach NFZ!)
                rozpoznał właściwie moje schorzenie, no i zastosował właściwe leczenie. W
                ramach wizyty jest zwykłe badanie "dowcipne", USG też "dowcipne", cytologia,
                badanie piersi (niby norma, ale niestety nie u wszystkich). Przyjmuje w ramach
                NFZ (niestety czeka się dość długo na wizytę, chyba ze są jakieś problemy) i
                prywatnie (jedno i drugie w "Naszym Lekarzu")
              • Gość: krysia wojtynek, stankiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:54
                nie polecam ani wojtynka, ani stankiewicza. Choć ten pierwszy jest zdecydowanie
                gorszy, niz drugi. jak juz jesteś w ciąży to stankiewicz się przejmuje,
                wojtynek widzi tylko własny nos:-) a tak na serio-brak kompetencji pana w. bedę
                odczuwać całe zycie... teraz moge tylko żałować, że uległam reklamie...
            • Gość: czy Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.astri.uni.torun.pl 07.10.05, 13:23
              czy dr Jackowsi pracuje w Torunskim szpitalu? Gdzie przyjmuje? (telefon?)
              Ile kosztuje wizyta?
              Dlaczego nie poecasz Marchwinskiej? - ja slyszalam o niej same dobre rzeczy, ze
              przyjezdza do swoich porodow...(jesli sie u niej prowadzilo ciaze prywatnie)
              • Gość: XYZ Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.petrus.com.pl 07.10.05, 16:18
                Dr Jackowski przyjmuje w szpitalu i na Chełmińskiej w takim nowym bloku na
                przeciwko Dyskontu Plus. Bierze bodajże 70 zł za wizytę a z USG 100 zł.
                Marchwińskiej nie polecam bo przy sprawach, które daja sie jeszcze leczyc
                farmakologicznie , ona wysyła od razu pod nóz. Ponadto przy porodach czeka do
                ostatniej chwili,nawet po terminie bo....ona tez tak rodziła . Poza tym taka
                słodka trucizna .Ale to tylko moje wrażenia....
                • Gość: XYZ Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.petrus.com.pl 07.10.05, 16:19
                  Sorry, dr Jackoweski oczywiście NIE przyjmuje w szpitalu, tylko miało być
                  PRACUJE w szpitalu na patologii ciązy.
                • Gość: czy do XYZ IP: *.astri.uni.torun.pl 07.10.05, 21:11
                  a co to znaczy ze czeka do ostatniej chwili?
                  Czy to ze jest ewidentnie zle z dzieckiem a ona zwleka z cesarka bo woli
                  natoralnie, czy nie wywoluje sztucznie porodu jak pare dni minelo i z dzieckiem ok?
                • jaonna Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! 10.10.05, 17:12

Mam prosbe: czy ktos moglby podac nr telefonu do Dr Jackowskiego?
                  szukalam w ksiazce telefonicznej (pkt) ale nie udalo mi sie znalezc

z gory dziekuje
                  • Gość: aga Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 01:15
                    A może któraś zna dobrego lekarza, który przyjmuje na NFZ?
    • Gość: as Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:35
      ?
      • Gość: Polecam Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.05, 09:05
        Polecam Mariana Drożdżala. Niezwykły lekarz i wspaniały człowiek. Był przy
        narodzinach mojej Basi. Przy nim czułam się pewnie i bezpiecznie.
    • Gość: Gosia Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.05, 09:03
      Polecam gorąco doktora Mariana Drożdżala
      • Gość: A Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:07
    • Gość: aga Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:31
      A gdzie przyjmuje? Może macie numer telefonu?
      • Gość: Ash Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:23
        HEEEEJ, a wie ktos cos o dr. Ewie Becel-Firczuk ?????????????? przyjmuje na
        Fredry, prywatnie.....??
    • Gość: aga Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.petrus.com.pl 23.10.05, 20:48
      kiedys tam przyjmowała na NFZa
      • Gość: Ash Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:04
        Nadal przyjmuje, bo bylam u niej w poniedziałek (wprawdzie prywatnie ale
        widzialam rozpiske); pytalam bo chcialam sie dowiedziec jakie sa o niej opinie
        przed pojsciem...Po wizycie stwierdzam ze zla nie jest ale tez wielka sympatia
        do niej nie zapalalam...Na pewno ciezko sie z nia rozmawia.
        • Gość: Ash Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:10
          proponuje tym ktorzy o tym forum nie wiedza wejsc na nie...jest tam rowniez
          sporo opinii...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12196115
    • Gość: a;l Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:31
      w matopacie m. szymański
    • Gość: misia Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:32
      a slyszal ktos cos o dr danninger? przyjmuje na fatala
      • izu7 Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! 03.12.05, 18:39
        SUPER KOBIETA!!!! ZAANGAŻOWANA W PROBLEMY PACJENTKI! ZAWSZE UDZIELA RADY PRZEZ
        TELEFON! SZKODA, ZE NIE PRACUJE NA BIELANACH!!!! UFAM W 100%!!
        • Gość: magdziolek81@o2.pl Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.torun.mm.pl 11.12.05, 17:05
          a jak ta pani sie nazywa??
          • Gość: :) Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.torun.mm.pl 11.12.05, 17:14
            Witam ja rownież sukam dobrego ginekologa... ja kiedy bylam w ciąży byłam pare
            razy u dr stankiewicza i wydał mi sie bardzo sympatyczny dość profesjonalnie
            podchodzi do problemu.. Teraz szukam wlasnie kontaktu do niego, chciałabym
            pojsc prywatnie ale nie moge znależć może ktoś ma nr telefonu i inne namiary...
            bede bardzo wdzieczna
            • Gość: marek Re: Dobry ginekolog poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 18:08
              Stankiewicz przyjmuje w Matopacie. Nr tel. do jego gabinetu to: 056 659 48 34.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka