Dodaj do ulubionych

Blog forumowiczów

05.04.04, 08:32
Jako, że jest to bardzo popularna i atrakcyjna forma przekazywania informacji
rozpoczynam ten wątek. Może to rozrusza trochę to forum.

Godz. 6 dzwoni budzik w komórze, lekki kacyk, ale bez szaleństw. W autobusie
kerowca beton dzień dobry, dziękuję - nic niewzruszony, jak głaz. Po chwili
esesman od operatora, że niezapłacony racunek i odcinają rozmowy wychodzące.
Ciągle mam katar, nie wiem czy to alergiczne czy jakiś wirus, trza wziąć
alerteca. Zaczął się nowy tydzień...
Obserwuj wątek
    • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 08:40
      Jestem jak zwylke pozytywnie nastawiony do życia - tak zawsze bywa w
      poniedziałki. Mówię wszytkim z ochote dzień dobry w drodze do pracy. W kiosku
      kupując gazetę mówię Pani jaki ładny dzisiaj dzień będzie.
      W pracy robię wszystkim kawę i tak mija poniedziałek.
      • nin15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 08:51
        budzę się. obok jakiś osobnik płci odmiennej. przygladam się. żona. lekki kacyk (jak zwykle zreszta z rana). toaletka itp. otwieram lodówke. fetor przeterminowanych wędlin przekonuje mnie, aby dac sobie z wystawnym śniadankiem. więc tylko 2 tosty (trzy ziarna) z margaryna olivia. dwie kawy (trzy w jednym), aspirynka i myk do roboty.
        • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 09:09
          he he he he he
          • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 09:36
            godz. 9 poczta...
            miłe zaskoczenie tylko 20 minut w kolejce - informatyzacja, panie już dwoma
            paluszkami stukają ino, że jedna miała problemy z zalogowaniem i sobie poszła,
            komóra zapłacona nie odetną, w pracy niemiła niespodzianka nie ma kawy...
            • nin15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 09:49
              za kwadrans 10. znudziło mi się podziwianie krajobrazu za oknem. idę zrobic cherbatę.
              • nin15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 09:53
                o w mordę! HERBATĘ oczywiście. chociaż zmioty które piję można rzeczywiście określi wyrazem na ch..
                • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 09:58
                  za 5 dziesiąta nadal mam katar...
                • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 10:02
                  godzina 9 z minutami - coś tam zrobiłem w pracy, jednak mi to kulawo dzisiaj
                  idzie. Kataru pozbyłem się wczoraj.
                • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 10:03
                  godzina 10.00 drugi sik był juz dzisiaj - obowiązkowo po wypitej kawce.
                  • nin15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 10:09
                    10.11 guzik mi się urwał
                    • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 11:04
                      11 chmurzy się za oknem kurde chyba będzie padać...
                      • nin15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 11:34
                        11.34 zajrzałem do biurka, a tam 3 cukierki: michałek, terravita i truskawkowy mister. teraz sobie siedzę i zastanawiam się którego zjeśc.
    • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 12:15
      Ja nadal pracuję. W międzyczasie zjadłem kanapkę na sucho, więc idę zrobić
      sobie herbatę.
    • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 12:17
      12.18 myślę już o obiedzie. W międzyczasie wygrałem aukcję na allegro.
      • lynch1 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 12:23
        Ogladałem aerobik w TV popijajac rumowe capucino. Właśnie spiłowałem pilniczkiem paznokcie u rak a obecnie obcinam sobie skórki wokół paznokci.
        • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 12:42
          rumowe capuccino a co to za wymysł chemii? Włosi to ze śmiechu kładą się jak
          słysza o capuccino smakowym!!!! Capuccino to kawa mocca z pianką ubitą z mleka.
          Reasumując wypiłeś więc rozpuszczony proszek o smaku rumowym i nazwie
          capuccino, co z tym prawdz8iwym capuccino nie ma nic wspólnego.

12.42 W głowach chyba troche dostawcy ciepła sie pomieszało. Przestali grzać.
          Czyżby sezon grzewczy już był za nami? hmmmm.....?
          • lynch1 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 13:25
            13.23 Zgłodniałem, więc zamówiłem pizzę, na widok której zapewne włosi pokładliby się ze śmiechu. Bo w żeczywistości to co mi przywieźli to było ciasto z kawałkami szynki, sera i pieczarek, nie majace z prawdziwa pizza nic wspólnego.
            • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 14:37
              14:30 przestało padać ale cały czas się chmurzy a kawy jak nie było tak nie
              ma...
              z katarem lepiej, chociaż nos wciąż zawalony...
            • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 14:58
              Kończę pracę - myślę już tylko o jedzeniu. Postaram się dzisiaj zastosować
              przepis figo. Zawsze tak było, więc jest niechaj i teraz.
              godz. 14.58 jestem głodny coraz bardziej

cio zas sie pizzy tyczy to makaroniarze byliby raczej zdumieni bogatą
              zawartością naszej pizzy. U nich niestety biedniej się te placki jada.
              • nin15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 15:05
                15.05 jestem głodny. przestancie na litośc boska gadac o żarciu. zgubiłem guzik, który urwał mi się o 10.11.
                • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 16:40
                  16:34 pracujący przez cały dzień w pocie czoła forumowicze pewnie już kończą
                  obiad, eh zasłużyli sobie...
                  właśnie wzeszło słońce w praktyce i w przenośni (ktoś kupił kawę- wspomnianą w
                  postach z godzin: 9 i 14:37) eh życie...
                  • pegas15 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 17:02
                    17.01 - niestety jeszcze przed obiadem, ale już za chwilkę będe po.
                    • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 05.04.04, 17:08
                      od 17 leci z głośników Ścianka "Białe wakacje", za oknem wciąż słoneczko no i
                      kawka (na stole) nawet katar już znośniejszy, ale konsystencja nadal wodnista...
                      • figo15 Re: Blog forumowiczów 06.04.04, 09:55
                        Wtorek. Po raz kolejny wstałem z myślą, że muszę udać się do tej przeklętej
                        pracy, której cholernie nienawidzę. Nie wiem jak się z tego wyrwać. Zjadłem
                        śniadanko - bułka z serem z REALA (wczoraj byłem). Tak się styrałem jazdą do
                        Grudziądza, że ledwo wyjechałem z Wąbrzeźna już spałem.
                        Siedzę i przewalam papierki, sfrustrowany i zniechęcony.
                        W radiu kawałek (nie wiem kto to śpiewa), który leci mniej więcej tak : Ile
                        dałbym by zapomnieć Cię. Te wszystkie chwile... coś tam, coś tam. To
                        też "optymistycznie" mnie nastraja.
                        • nin15 Re: Blog forumowiczów 06.04.04, 10:35
                          10.33 zjadłem bułkę z kiełbasa (swojska!) z prosiaczka, który jeszcze niecały tydzien temu biegał radośnie po podwórzu jednego z podwabrzeskich gospodarstw. miły był, tak mu z oczu dobrze patrzyło. szkoda go, ale coś w kocu jeśc muszę.
                          • lynch1 Re: Blog forumowiczów 06.04.04, 10:40
                            Właśnie zaplanowałem dzisiejszy dzien. Jestem już po śniadaniu i porannym spacerze. Czeka mnie jeszcze wizyta w drogerii i aptece, a po południu w solarium. Mam tylko nadzieję, że zdażę to wszystko zrobic.
                        • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 06.04.04, 11:00
                          budzik 7:50, pierwszy szok tego dnia na dwójce o ósmej powtarzają od
                          początku "na dobre i na złe" wcześniej leciał klos, przed nim czterej pancerni
                          to było coś a tak...
                          doktor Burski dowiedział się, że ma syna...
                          mam przez to doła jak Figo, trzeba się będzie umówić z lynchem do kosmetyczki
                          co nie Figo no i koniecznie rumowe kapuczino tylko Figo tak zaparza...
                          • pegas15 Re: Blog forumowiczów 06.04.04, 15:11
                            Panowie i Panie- śniadania, bułeczki, serek kiełbaska, a kupki to nikt z was
                            nie robi..? co...?
                            • lynch1 Re: Blog forumowiczów 06.04.04, 15:23
                              Jakiś czas temu wróciłem z zakupów z nowa prostownica do włosów. Byłem również w aptece i drogerii. Teraz obiadek i lecę na solarium.
                              • figo15 Re: Blog forumowiczów 07.04.04, 08:08
                                Kupka zaraz po porannym śniadanku.
                                • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 07.04.04, 12:24
                                  12:20 katar mi przechodzi, już tylko sporadycznie zielone wydmuchuje o nader
                                  gęstej konsystencji, znaczy końcówka...
                                  Zastanawiam się, czy lynch zdążył wczoraj na solarium i czemu tu się o kupie
                                  pisze, czyżby wyjaśniła się tajemnica ksywy Pegasa wszak wiadomo, że końska
                                  największa (żeby się tylko Kangoor nie przyczepił, że krowia...), eh życie
                                  • nin15 Re: Blog forumowiczów 07.04.04, 13:11
                                    13:11 rwie mnie nera. nie piję do świat, a przynajmniej do wielkiego piatku. w radio po kolei Patrycja Markowska, Kasia Kowalska i Edyta Bartosiewicz ... teraz na dodatek jeszcze mnie mdli.
    • pegas15 Re: Blog forumowiczów 08.04.04, 07:34
      Niby sie obudziłem a jeszcze śpię. godz.7.35
      • nin15 Re: Blog forumowiczów 08.04.04, 08:32
        8:31 jadłem wczoraj ryby na kolację. w myśl nieśmiertelnego przysłowia, że rybka lubi pływac .... popływała .... tak że mało się nie utopiła. dziś leczy mnie aspiryna i nestea.
        • figo15 Re: Blog forumowiczów 08.04.04, 11:53
          Ciągle leje, w dodatku zimno, chyba złapię deprechę.

Zimo i pada, zimno i pada,
          Na to miejsce w śroku Europy,
          Gdzie samochody są kradzione,
          A waluta to polski złoty.
          • nin15 Re: Blog forumowiczów 08.04.04, 13:52
            13.53 puściłem posta na forum
            • pegas15 Re: Blog forumowiczów 08.04.04, 17:51
              i co z tego wynika?
              • figo15 Re: Blog forumowiczów 09.04.04, 09:07
                Dziewiąta pięć puściłem bąka w biurze. Muszę otworzyć okno zanim wróci
                koleżanka.
                • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 09.04.04, 09:17
                  9:15 Wielki Piątek... To mi przypomina, że za tydzień trzeba szczepić psa na
                  nosówkę...
                  Ciekawe czy gdzieś dzisiaj puszczą Dekalog Kieślowskiego - tradycja (a co to
                  jest tradycja?
                  - On ciągle mówi, że to imie jakiejś dziewczynki.
                  - Debil... Tradycja to jest coś ekstra...
                  - Ekstradycja.
                  - To jest przy porwaniach samolotów............
    • pegas15 Re: Blog forumowiczów 13.04.04, 21:16
      21.15 - jakby mi było mało internetu i komputera. Ale siedzę.
      • figo15 Re: Blog forumowiczów 14.04.04, 08:58
        Środa, 14 dzień kwietnia Roku Pańskiego 2004. Nic mi się nie chce, ciepło się
        robi, chętnie poszedłbym na browarka na Podzamek posiedzieć na słoneczku.
    • pegas15 Re: Blog forumowiczów 14.04.04, 08:57
      godzina 8.58 - pierwszy poranny łyk kawy.
      • figo15 Re: Blog forumowiczów 19.04.04, 10:47
        Godz. 10.45 jem Jogobellę o smaku truskawkowym, wiosenna promocja, 25% gratis.
    • pegas15 Re: Blog forumowiczów 23.05.04, 14:03
      Zacząlem być już głodny - wczoraj na slubie. (nie swoim, kolegi)
      • figo15 Re: Blog forumowiczów 28.05.04, 15:03
        Żona obiadu nie zrobiła, czy książka kucharska ci się zgubiła?
        • nin15 Re: Blog forumowiczów 31.05.04, 07:11
          w drodze "do roboty" zakupiłem paczkę herbaty SAGA. kuźba! 100 torebek za 2.50 zł plus kupon na samochód. a mówia buraki że wszystko drożeje. fundnę dziś rano herbatkę koleżankom i kolegom z pracy. prawdziwa uczta dla podniebienia.
          • figo15 Re: Blog forumowiczów 31.05.04, 09:03
            Jakoś nie dotarłeś z herbatą do mnie samolubie. ;-)))))))
            • nin15 Re: Blog forumowiczów 31.05.04, 09:35
              figo15 napisał:

> Jakoś nie dotarłeś z herbatą do mnie samolubie. ;-)))))))

ej gościu! 100 torebek to w koncu nie tak dużo! pewnie za dwa miesiace znowu będę zmuszony dokonac zakupu.
              jeśli jednak tak bardzo ci zależy, to zawołam cię kolo 13.00 jak będę robił sobie kolejna cherbatę. może coś uda ci się cos jeszcze wycicnac. a warto!
              • nin15 Re: Blog forumowiczów 31.05.04, 09:40
                nin15 napisał:

>jeśli jednak tak bardzo ci zależy, to zawołam cię kolo 13.00 jak będę robił >sobie kolejna cherbatę.

"cherbatę" ... he, he. dobrze, ze kiedyś matura była tansza.
                • pegas15 Re: Blog forumowiczów 31.05.04, 10:04
                  "cherbatę", czy "herbatę" czy to ważne - kiedyś był taki nurt w literaturze
                  chyba turpiści (ale mogę się mylić), że specjalnie olewali ortografię. Ich
                  flagowym dziełm był chyba "Nurz w bżóh"
                  Własnie dokończyłem kawę poranną i sie przeciągnąłem ziewając leniwie.
                  • nin15 Re: Blog forumowiczów 31.05.04, 10:33
                    ściemniacze.
                    gdyby olewali zasady napisali by "nuż w brzóch". bo "nurz w bżuh" to już jest zasada pisania niezgodnie z zasadami ortografii.
                    w każdym razie moga sobie przybic piatkę z gostkiem, który dostał w ostatnim czasie główna nagrodę na festiwalu sztuki współczesnej w NYC za pracę "właczanie i wyłaczanie światła w pustym pokoju".
                    • grizelda66 Re: Blog forumowiczów 04.06.04, 10:43
                      4.06.2004 godz. 10:41 gołombek ósiadł na parapecie ale jórz pofrónoł...

turpiści dobre a może gerontolodzy co? kącik dobrego humoru ciąg dalszy...
                      • ifinity Re: Blog forumowiczów 05.06.05, 06:40
                        Tez tak myslalem kiedys aby gramatyke uproscic, jednak wychodzi z tego maslo
                        maslane jak i chec do zminimalizowania myslenia na okreslonych zasadach.
                        Probowali juz ten pragmatyzm i Amerykanie ale dawno, dawno temu obudzili sie
                        przez to z reka w nocniku. Drogo ich to kosztowalo, ale czy nas na teraz
                        stac????
                        • figo15 Re: Blog forumowiczów 05.07.05, 13:47
                          13.47 Podrapałem się po lewym jajku i uwolniłem kozę z nosa. Mówią, że trzeba
                          się myć a nie wietrzyć, ale ja włączyłem wiatraczek.
                          • figo15 Re: Blog forumowiczów 04.08.05, 08:29
                            08:28. Czuję nadchodzący urlop i nic nie chce mi się robić. Wku.... mnie tu
                            wszystko. Jakby głupota miała skrzydła wielu by fruwało pod sufitem....
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka