Dodaj do ulubionych

A gdzie carr?

25.06.04, 19:24
już na wakacjach?
proszę o znak życia.
Pozdrawiam
anaiss
Obserwuj wątek
    • carrissimus1 Re: A gdzie carr? 25.06.04, 20:19
      ooo, jeszcze nie na wakacjach. Dzięki za zainteresowanie moją skromną osobą :-))
      Całuski.
      • anaiss Re: A gdzie carr? 25.06.04, 20:53
        Muszę przecież od czasu do czasu sprawdzać stan osobowy forum :-)
        Miło, że tak szybko się odezwałeś.
        Serdeczności
        anaiss
        • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 26.06.04, 15:32
          nasz car!;-) się znalazł..szuper...ciekaw jestem jaki ma rocznik?;-)

serdecznie
          • carrissimus1 Re: A gdzie carr? 26.06.04, 17:38
            ...czy chodzi o rok urodzenia ?
            • anaiss Re: A gdzie carr? 26.06.04, 20:02
              soter, sam tajemniczy, a innych do zwierzeń nakłania :-)
              car, chyba możemy skracać tak Twój nick? Nie masz nic przeciwko?

anaiss
              • carrissimus1 Re: A gdzie carr? 26.06.04, 21:54
                anaiss - masz rację z soterem. Dowiedzieliśmy się niedawno, że nasz pan admin
                zajmuje się czymś waznym ale nawet małego obłoczka pary nie puścił.
                Co do mojego nicka a właściwie Waszego skrótu - podoba mi się bardzo.
                Przy wymyślaniu nicka na użytek Forum Brodnica nie mogłem wpaść na jakiś
                sensowny przydomek.
                Czy soter jest jeszcze adminem naszego forum ?
                • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 27.06.04, 09:48
                  adminem to może car1! za mocno powiedziane...myślę, że na początku byłem tylko
                  i wyłącznie kołem zamachowym FB...jakoś tak mi to na sercu leżało;-)...

a co do rocznika to po prostu "car" to łangielsku znaczy podajże samochód więc
                  idąc tym tropem spytałem o rocznik, miałem na końcu języka spytać się o
                  tankowane paliwo, ale pewnie rozszyfrowano by to zaraz:-)))

jakoś tak pary puszczac nie umiem;-(...zresztą może bym zapeszył!;-)

serdecznie
                  cały sztab FB!;-)
                • anaiss Re: A gdzie carr? 28.06.04, 19:20
                  carrissimus1 napisał:

Dowiedzieliśmy się niedawno [...]

kto się dowiedział?

> zajmuje się czymś waznym ale nawet małego obłoczka pary nie puścił.

a czym? bo ja jakoś nie kojarzę, żebym się czegoś dowiedziała. Czy coś mi umyka?

> Przy wymyślaniu nicka na użytek Forum Brodnica [...]

czy mam przez to rozumieć, że możemy się spotkać na innych forach, a ja nic o
                  tym nie będę wiedziała?

> Czy soter jest jeszcze adminem naszego forum ?

raczej duchowym opiekunem :-))
                  • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 29.06.04, 16:09
                    an!;-) prócz tego, iż jestem brodniczaninem od urdzenia nic nie zostało do tej
                    pory ujawnione z mojego życiorysu!;-)))

serdecznie
                  • carrissimus1 Re: A gdzie carr? 29.06.04, 16:35
                    anaiss napisała:

> carrissimus1 napisał:
                    >
                    > Dowiedzieliśmy się niedawno [...]
                    >
                    > kto się dowiedział?
                    >
                    >
                    > > zajmuje się czymś waznym ale nawet małego obłoczka pary nie puścił.
                    >
                    > a czym? bo ja jakoś nie kojarzę, żebym się czegoś dowiedziała. Czy coś mi
                    umyka
                    > ?

oj, umyka, umyka ... wszyscy zainteresowani brali udział w "razgaworze" w
                    wątku "Kto do Parlamentu Europejskiego ???", gdzie soter tajemniczo
                    stwierdził: "...zresztą realizuję projekt mego życia, ogromną szansę !..."(post
                    z dnia 08.06.04, godz.21.07.)

• anaiss Re: A gdzie carr? 29.06.04, 18:24
                      aaaa, już mi się przypomniało. Soter pisze książkę!! Prosimy o zdradzenie
                      problematyki owej.
                      Pozdrówka dla moich forumków :-)
                      anaiss
                      • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 04.07.04, 15:48
                        ...pisze, pisze ma wstęp i kawałek środkowego rozdziału, brak mu veny w postaci
                        jakiejś nimfy!;-)))
                        • anaiss Re: A gdzie carr? 05.07.04, 11:59
                          o, a kiedy premiera ?
                          a jaki to gatunek?
                          • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 05.07.04, 14:37
                            pewnie jak dobrze pojdzie to w 2005;-)
                            zreszta kamerlanie zaistnieje!
                            • anaiss Re: A gdzie carr? 05.07.04, 19:35
                              soter, ale chyba będziemy mogli się z tym dziełem zapoznać?
                              ja nie przyjmuję do wiadomości innego rozwiązania :-)
                              • anaiss Re: A gdzie carr? 05.07.04, 19:39
                                aha, a zgodnie z tytułem wątku - to gdzie jest carr?
                                • carrissimus1 Re: A gdzie carr? 05.07.04, 22:42
                                  ...carr ciężko pracuje w domu - przed komputerem. Praca koncepcyjna związana z
                                  realizacją dużych projektów inwestycyjnych. Co ciekawe, obecna działalność
                                  carra ma się nijak do działalności zawodowej, której to, mam już serdecznie
                                  dość.
                                  soter - życzę wytrwałości w realizacji zaplanowanego zamierzenia. I ja swego
                                  czasu popełniłem dość dużo tekstów drukowanych (różnej proweniencji) i
                                  jakkolwiek satysfakcja finansowa była dość mizerna, to zadowolenie z dokonanych
                                  zamierzeń - spore.
                                  Być może nadejdzie dzień, kiedy będziemy odz\czuwali potrzebę bliższego
                                  poznania się. Wyjście z cienia...
                                  • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 06.07.04, 11:39
                                    powiem Wam, tak...że zdradziłbym co to jest, ale mam tego narazie bardzo
                                    niewiele...gdyby było tego z 75%, a tak na razie leży odłogiem, boję się tego,
                                    iż wydawaca tego nie wytrzyma i przerwie umowę, a projektem zajmie się ktoś
                                    inny...muszę co jakiś czas chyba mu coś posłać...!;-)))

a car1!;-) mi się podoba, nie ogranicza się do swojej specjalności tylko idzie
                                    dalej, Tobie też powodzenie...

wiem, że z pisania są marne grosze, choć powiem Ci, ze za 3 strony mego tekstu
                                    w tamtym roku zaplacili sporo!;-)...

pewnie, że wyjdziemy z cienia dla wspólnego, współistnienia!;-)))

serdecznie
                                    • anaiss Re: A gdzie carr? 06.07.04, 22:29
                                      pięknie! Wszyscy pracują z zapałem dla swojego dobra i kraju :-)))))))
                                      A ja już mam dosyć siedzenia przed kompem! Kręgosłup mi wysiada i jakieś
                                      ogólnej głupawki już dostaję...
                                      cmoki
                                      anaiss

p.s. carr, miło Cię widzieć :-)
                                      • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 07.07.04, 16:27
                                        dlatego, też wyjedź na urocze Pojezierze Brodnickie;-)

serdecznie
                                        • carrissimus1 Re: A gdzie carr? 07.07.04, 18:43
                                          ...anaiss - 3maj się mocno. Kiedy będziesz miała wolne ?
                                          U mnie (niestety) zanosi się na bardzo pracowite lato. Więcej swobody będzie
                                          dopiero po pierwszej dekadzie września.
                                          • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 08.07.04, 16:23
                                            ...no,no widzę, iż kolega bardzo zapracowany...proszę w chwilach relaksu,
                                            zaznajomić Nas ze swą myślą refleksyjną na forum!;-)))
                                            • carrissimus1 Re: A gdzie carr? 08.07.04, 23:50
                                              ...chętnie, chetnie ...zagladam dla relaksu. Zdziwiłbyś się soterze, gdybyś
                                              dowiedział się kim jest carr :-)))
                                              • soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 09.07.04, 18:04
                                                ...wiesz, mam swój typ!
                                                ową propozycję wyślę Ci na pocztę;-)))

serdecznie
                                                • anaiss Re: A gdzie carr? 10.07.04, 20:31
                                                  więc ja mam zostać niewtajemniczona ;-(
                                                  • hrabia_potocki Re: A gdzie carr? 15.07.04, 13:31
                                                    zapytuję???
                                                  • anaiss Re: A gdzie carr? 15.07.04, 19:13
                                                    hrabia_potocki napisał:

> zapytuję???

patrz wątek "Zostałem zdemaskowany".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka