anaiss 25.06.04, 19:24 już na wakacjach? proszę o znak życia. Pozdrawiam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrissimus1 Re: A gdzie carr? 25.06.04, 20:19 ooo, jeszcze nie na wakacjach. Dzięki za zainteresowanie moją skromną osobą :-)) Całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 25.06.04, 20:53 Muszę przecież od czasu do czasu sprawdzać stan osobowy forum :-) Miło, że tak szybko się odezwałeś. Serdeczności anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 26.06.04, 15:32 nasz car!;-) się znalazł..szuper...ciekaw jestem jaki ma rocznik?;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 26.06.04, 20:02 soter, sam tajemniczy, a innych do zwierzeń nakłania :-) car, chyba możemy skracać tak Twój nick? Nie masz nic przeciwko? anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: A gdzie carr? 26.06.04, 21:54 anaiss - masz rację z soterem. Dowiedzieliśmy się niedawno, że nasz pan admin zajmuje się czymś waznym ale nawet małego obłoczka pary nie puścił. Co do mojego nicka a właściwie Waszego skrótu - podoba mi się bardzo. Przy wymyślaniu nicka na użytek Forum Brodnica nie mogłem wpaść na jakiś sensowny przydomek. Czy soter jest jeszcze adminem naszego forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 27.06.04, 09:48 adminem to może car1! za mocno powiedziane...myślę, że na początku byłem tylko i wyłącznie kołem zamachowym FB...jakoś tak mi to na sercu leżało;-)... a co do rocznika to po prostu "car" to łangielsku znaczy podajże samochód więc idąc tym tropem spytałem o rocznik, miałem na końcu języka spytać się o tankowane paliwo, ale pewnie rozszyfrowano by to zaraz:-))) jakoś tak pary puszczac nie umiem;-(...zresztą może bym zapeszył!;-) serdecznie cały sztab FB!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 28.06.04, 19:20 carrissimus1 napisał: Dowiedzieliśmy się niedawno [...] kto się dowiedział? > zajmuje się czymś waznym ale nawet małego obłoczka pary nie puścił. a czym? bo ja jakoś nie kojarzę, żebym się czegoś dowiedziała. Czy coś mi umyka? > Przy wymyślaniu nicka na użytek Forum Brodnica [...] czy mam przez to rozumieć, że możemy się spotkać na innych forach, a ja nic o tym nie będę wiedziała? > Czy soter jest jeszcze adminem naszego forum ? raczej duchowym opiekunem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 29.06.04, 16:09 an!;-) prócz tego, iż jestem brodniczaninem od urdzenia nic nie zostało do tej pory ujawnione z mojego życiorysu!;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: A gdzie carr? 29.06.04, 16:35 anaiss napisała: > carrissimus1 napisał: > > Dowiedzieliśmy się niedawno [...] > > kto się dowiedział? > > > > zajmuje się czymś waznym ale nawet małego obłoczka pary nie puścił. > > a czym? bo ja jakoś nie kojarzę, żebym się czegoś dowiedziała. Czy coś mi umyka > ? oj, umyka, umyka ... wszyscy zainteresowani brali udział w "razgaworze" w wątku "Kto do Parlamentu Europejskiego ???", gdzie soter tajemniczo stwierdził: "...zresztą realizuję projekt mego życia, ogromną szansę !..."(post z dnia 08.06.04, godz.21.07.) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 29.06.04, 18:24 aaaa, już mi się przypomniało. Soter pisze książkę!! Prosimy o zdradzenie problematyki owej. Pozdrówka dla moich forumków :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 04.07.04, 15:48 ...pisze, pisze ma wstęp i kawałek środkowego rozdziału, brak mu veny w postaci jakiejś nimfy!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 05.07.04, 11:59 o, a kiedy premiera ? a jaki to gatunek? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 05.07.04, 14:37 pewnie jak dobrze pojdzie to w 2005;-) zreszta kamerlanie zaistnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 05.07.04, 19:35 soter, ale chyba będziemy mogli się z tym dziełem zapoznać? ja nie przyjmuję do wiadomości innego rozwiązania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 05.07.04, 19:39 aha, a zgodnie z tytułem wątku - to gdzie jest carr? Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: A gdzie carr? 05.07.04, 22:42 ...carr ciężko pracuje w domu - przed komputerem. Praca koncepcyjna związana z realizacją dużych projektów inwestycyjnych. Co ciekawe, obecna działalność carra ma się nijak do działalności zawodowej, której to, mam już serdecznie dość. soter - życzę wytrwałości w realizacji zaplanowanego zamierzenia. I ja swego czasu popełniłem dość dużo tekstów drukowanych (różnej proweniencji) i jakkolwiek satysfakcja finansowa była dość mizerna, to zadowolenie z dokonanych zamierzeń - spore. Być może nadejdzie dzień, kiedy będziemy odz\czuwali potrzebę bliższego poznania się. Wyjście z cienia... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 06.07.04, 11:39 powiem Wam, tak...że zdradziłbym co to jest, ale mam tego narazie bardzo niewiele...gdyby było tego z 75%, a tak na razie leży odłogiem, boję się tego, iż wydawaca tego nie wytrzyma i przerwie umowę, a projektem zajmie się ktoś inny...muszę co jakiś czas chyba mu coś posłać...!;-))) a car1!;-) mi się podoba, nie ogranicza się do swojej specjalności tylko idzie dalej, Tobie też powodzenie... wiem, że z pisania są marne grosze, choć powiem Ci, ze za 3 strony mego tekstu w tamtym roku zaplacili sporo!;-)... pewnie, że wyjdziemy z cienia dla wspólnego, współistnienia!;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 06.07.04, 22:29 pięknie! Wszyscy pracują z zapałem dla swojego dobra i kraju :-))))))) A ja już mam dosyć siedzenia przed kompem! Kręgosłup mi wysiada i jakieś ogólnej głupawki już dostaję... cmoki anaiss p.s. carr, miło Cię widzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 07.07.04, 16:27 dlatego, też wyjedź na urocze Pojezierze Brodnickie;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: A gdzie carr? 07.07.04, 18:43 ...anaiss - 3maj się mocno. Kiedy będziesz miała wolne ? U mnie (niestety) zanosi się na bardzo pracowite lato. Więcej swobody będzie dopiero po pierwszej dekadzie września. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 08.07.04, 16:23 ...no,no widzę, iż kolega bardzo zapracowany...proszę w chwilach relaksu, zaznajomić Nas ze swą myślą refleksyjną na forum!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: A gdzie carr? 08.07.04, 23:50 ...chętnie, chetnie ...zagladam dla relaksu. Zdziwiłbyś się soterze, gdybyś dowiedział się kim jest carr :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: A gdzie carr? 09.07.04, 18:04 ...wiesz, mam swój typ! ową propozycję wyślę Ci na pocztę;-))) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 10.07.04, 20:31 więc ja mam zostać niewtajemniczona ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: A gdzie carr? 15.07.04, 19:13 hrabia_potocki napisał: > zapytuję??? patrz wątek "Zostałem zdemaskowany". Odpowiedz Link Zgłoś