Dodaj do ulubionych

Pytanie do Davoo.

16.12.02, 15:00
Mistrzu, weź mi napisz jak mam trafić w W-wie z Centralnego na ul. Kopernika.
Nie mogę znaleźć mapy stolycy (schowałam ja w takim miejscu żeby łatwo
znaleźć i tradycyjnie nie wiem gdzie- zawsze tak robię). A środę alibo i w
czwartek muszę się tam znależć.

Do reszty: tylko se jaj nie robić z tego wątku!!! To poważna sprawa!
Pozdrawiam.
Aaaaa- wronia
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiech Re: Pytanie do Davoo. IP: 217.97.134.* 16.12.02, 15:04

taksą...
      ;-P
    • gallagher Re: Pytanie do Davoo. 16.12.02, 15:09
      wybierasz się do centrali BIG BG?
      • awronia Re: Pytanie do Davoo. 16.12.02, 15:16
        Wiechu, taksą nie, bo oszczędzam na Sylwestra :-)))) Studenci tak muszą

Nie do Big Banku, do Almaturu jadę.
        Miało, kurna, nie być jaj!
    • Gość: davoo do Wroni IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 15:41
      awronia napisała:

> Mistrzu, weź mi napisz jak mam trafić w W-wie z Centralnego na ul. Kopernika.
      > Nie mogę znaleźć mapy stolycy (schowałam ja w takim miejscu żeby łatwo
      > znaleźć i tradycyjnie nie wiem gdzie- zawsze tak robię). A środę alibo i w
      > czwartek muszę się tam znależć.
      >
      > Do reszty: tylko se jaj nie robić z tego wątku!!! To poważna sprawa!
      > Pozdrawiam.
      > Aaaaa- wronia

qrka, do Almaturu? to ci co to zalatwiaja wyjazdy do stanow a potem ludzie
      niehonorowo za kase kreff oddaja by przezyc? :))
      hehehe
      ;)

nie wiem dokladnie gdzie jest almatur
      na ile znasz wawke ?
      najlatwiejsza droga z centralnego to chiba w tramwaj na al jerozolimskich,
      dojechac do ronda de Gaullea(wysiadasz chyba na 3cim przystanku w strone mostu
      poniatowskiego)
      Kawaleczek przejdziesz Nowym swiatem, skrecisz w prawo (2ga uliczka????) na
      Foksal i zaraz , prostopadla do foksal-masz Kopernika. Kopernika jest
      rownolegla do ul Nowy Swiat

jesli masz ochotre na spacerek, to na skóśke z centralnego w strone domow
      centrum- pod nimi przejsciem na ul chmielna, dochodzisz az do nowego swiatu,
      przechodzisz na druga strone i dalej na foksal.

na herbatke na koncu kopernika harenda :)
      • gallagher Re: do Wroni 16.12.02, 16:01
        Gość portalu: davoo napisał(a):
        > na herbatke na koncu kopernika harenda :)

No, tam jest dobra herbatka.:)
    • Gość: ispan Re: Pytanie do Davoo. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.12.02, 20:46
      Wsiądź w autobus 175 pod Mariottem w stronę Nowego Światu. Wysiądź na przystanku Nowy Świat -
      ul. Ordynacka (mniej więcej przy przystanku, po tej samej stronie). Idź Ordynacką (na rogu jest jakaś
      lecznica), aż do końca. Dojdziesz do Kopernika, skręć w
      lewo i za rogiem zobaczysz po lewej stronie biuro Almatur.
      Jeszcze jedna rzecz. Zanim kupisz bilet przejdź się do Campusa na Krakowskim Przedmieściu
      (przedłużenie Nowego Świata na północ) w bramie Głównej Uniwersytetu (zaraz za wejściem po prawej
      stronie). tylko 10 minut piechtą od Almatura, a z doświadczenia wiem, że może być tańsza/droższa oferta
      nawet o ok. 60 dolcow.
      Powodzenia!!!
      • Gość: davoo Re: Pytanie do Davoo. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 16.12.02, 21:19
        ..i to sie nazywa rzeczowe info! :) Pan chyba te sciezke przemierzyl

aWrroniu, wiec jednak stany?
        B-throw-it znowu po torach bedzie chodzil,
        niedopsze

• Gość: ispan Re: Pytanie do Davoo. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.12.02, 23:58

> ..i to sie nazywa rzeczowe info! :) Pan chyba te sciezke przemierzyl

Jestem tam prawie stałym bywalcem:) mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę tam coś kupował...! Jak
          dobrze jest byc studentem....!!!
        • Gość: Bądź wolny Re: Pytanie do Davoo. IP: proxy / 217.96.43.* 17.12.02, 09:22

> B-throw-it znowu po torach bedzie chodzil,
          > niedopsze
          >
          Do mnie to alibi??
          - BeFri
          • Gość: davoo Re: Pytanie do Davoo. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 17.12.02, 12:42
            Ali Bi? aa, to nie znam ;)

jak kolo sie potoczylo lepiej powiedz?
      • gallagher Re: Pytanie do Davoo. 17.12.02, 09:05
        Szczerze odradzałbym autobusu 175. Jest to linia, która cieszy się najgorszą
        sławą ze względu na działalność kieszonkowców.
        • Gość: BB Re: Pytanie do Davoo. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 09:43
          O czym Wy prawicie!

Blondi
          • awronia Re: Pytanie do Davoo. 17.12.02, 12:44
            Wielkie spasiba! Przeczytałam, że obok Nowego Świata i wszystko stało się jasne.
            Davoo, odezwę sie do Ciebie. Jak będziesz miał chwilę wolną, to cie na meetinga
            wyciagnę, ok?
            Pozdr.
            • Gość: davoo Re: Pytanie do Davoo. IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 17.12.02, 13:38
              klawo! :)
        • Gość: ispan Re: Pytanie do Davoo. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.12.02, 00:24
          gallagher napisał:

> Szczerze odradzałbym autobusu 175. Jest to linia, która cieszy się najgorszą
          > sławą ze względu na działalność kieszonkowców.

wszędzie trzymaj rękę na protfelu!!!!
          175 jechałem ze 4 razy. I 1 raz widziałem tą parszywą zgraję... faceci kolo 30-40, z pustymi plecaczkami
          na plecach... W końcu linia z lotniska.. Zal mi tych cudzoziemców...
          Uważaj na mostach ,szczególnie jakbyś jechała poza szczytem, bo tam wymuszają y wyrywają
          torebki i komórki...(zwłaszcza na Gdańskim). Nawet na Jana Pawła II... Tam zresztą straciłem komórkę i
          dostalem po ryju... 200m od dworca...!!!! W pubach też (TAM TAM - ostatnio było pusto a ktoś zwinął
          portfel z torebki mojej kumpeli, chyba nawet ochroniarz...) Taka Wawa...
          have fun!!!

• Gość: davoo Ispan... IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 17.12.02, 14:09
      ...gdzie bedziesz sie blakal w sobote?

moze byc zabral sie z lisiczka i krotosem do torunia na spotkanie forumowiczow?
      • Gość: Ispan Re: Davoo IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 18.12.02, 00:16

> ...gdzie bedziesz sie blakal w sobote?
        >
        > moze byc zabral sie z lisiczka i krotosem do torunia na spotkanie forumowiczow?

Na następnym spotkaniu z pewnością się pojawię. Dajcie tylko znać kiedy...
        Obowiązki rodzinne w Bydzi... Sorki!
        p.s. Z krotosem to jeszcze będę musiał się trochę sfamilirayzować... A lisiczki też nie znam...
        Może prędzej w Wawie na Piwie...
        W każdym razie WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!! I miłej imprezy!!!!
        pozdr

• awronia Dam radę 18.12.02, 13:58
          Załatwiłam sobie transport samochodem do stolycy, więc kieszonkowcy mi nie
          straszni.
          • awronia DO DAVOO 20.12.02, 11:49
            I am sorry.
            Wolna byłam dopiero ok. 14. Tak sie to wszystko wydłużyło, niestety. Potem
            rozładował mi sie tel. i nie mogłam zadzwonić. Szanowny Pan nie odbiera moich
            telefonów, wiec piszę na forum. Nie obawiaj się- żaden kieszonkowiec nie zwinął
            mi telefonu. Jestem cały czas jego szczęśliwą posiadaczką (jak to zgrabnie
            ująłeś).
            Pozdr.
            Aaaa-Wronia
            • Gość: davoo do A. Wronki ;)) IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 20.12.02, 13:20
              awronia napisała:

> I am sorry.
              > Wolna byłam dopiero ok. 14. Tak sie to wszystko wydłużyło, niestety. Potem
              > rozładował mi sie tel. i nie mogłam zadzwonić. Szanowny Pan nie odbiera moich
              > telefonów, wiec piszę na forum. Nie obawiaj się- żaden kieszonkowiec nie
              zwinął
              >
              > mi telefonu. Jestem cały czas jego szczęśliwą posiadaczką (jak to zgrabnie
              > ująłeś).
              > Pozdr.
              > Aaaa-Wronia

I'm sorrki przyjalem juz na poczcie:))
              Fffroniu:) Wczoraj trafilas na rozmowe z sis, wiec mi tu nie imputuj!!!! ;))))
              A czwartkiem sie nie przejmuj, i tak okazalo sie, ze mam dosc spiety/napiety
              dzien.
              na szczescie Poinformowany dal mi na koniec mozliwosc upustu emocjom ;)

W pewnym momencie faktycznie pomyslalem, ze gdzies w lasach utknelas w zaspach,
              badz z telefonem cos niefajnego sie przydarzylo.

So, dontłory, Ejdablju! :)
              ostatnio chodzilem z rozladowana komorka przez 2 dni,brak dostepu do spisu
              tele., nie moglem odlozyc spotkania w wawie.
              Jesli dzisiaj tego nie nadrobie, pewna warszawska organizacja studencka z
              prezeska na czele gotowa mi pikietowac pod oknami mojego drapacza ;))
              (Humanior & b3ut- blok 16 pietrowy, dokladnie policzylem, os. Potok, ul
              Gwiazdzista:)

PS
              no,ale serce mi zlamalas, ITO na swieta,
              ech, dokad ten swiat zmierza?
              ;)

:)))

• Gość: bifri Amica Wronki???(notxt) IP: *.szel-sat.com.pl 20.12.02, 13:44
                • Gość: davoo aj noł- ju noł (notxt) IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 20.12.02, 14:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka