woojcieszka 06.07.06, 08:03 Zastanawiam sie nad zakupem mieszkania nad strugą(Grębocin) i na Podchorążych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babbik Podchorazych - blizej, ladniej, a buduja tu obie 06.07.06, 08:06 Tylko Podchorazych - blizej, ladniej, a buduje tu i Marbud i Budlex. Odpowiedz Link Zgłoś
blockk Re: Podchorazych - blizej, ladniej, a buduja tu o 06.07.06, 12:49 Budlex w ten sposob wspierasz wiecemistrza Polski na zuzlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mondryg Re: Marbud czy Budlex? 12.07.06, 12:32 a ja właśnie mieszkam na ul. Nad Struga i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
natasha05 Re: Marbud czy Budlex? 16.07.06, 21:45 i jestes zadowolona z tego, że pomimo tego iż od 6 lat temu oddano pierwsze mieszkania to do tej pory niestety nie ma drogi ani chodników. Oświetlenie pojawlo sie całkiem niedawno (może jakiś rok temu). A Olsztyńska sie rozpadła juz zupełnie, co prawda niewielki kawałek będzie wyremontowany w tym roku, ale moim zdaniem i tak stanie w korkach nas nie ominie. Piszę "nas" bo też mieszkam Nad Strugą. A co do samego mieszkania - to ma dobry układ, duży balkon i mieszka sie całkiem niezle. Z tym że, żeby było wygodnie dostać sie gdziekolwiek jednak warto mieć samochód. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stworek_muchomorek Re: Marbud czy Budlex? 17.07.06, 21:49 Ale zdaje się, że taki stan rzeczy niedługo ma ulec zmianie? Nie jestem z Torunia więc opieram się na zasłyszanych opiniach. Swoją drogą osiedle Nad Strugą jest fajne samo w sobie. Tylko ta lokalizacja... ale do Sharpa ponoć niedaleko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinnu Re: Marbud czy Budlex? 23.07.06, 10:59 nie wiem jak marbud, ale budlex... szkoda slow! od niedawna mieszkam w wybudowanym przez budlex bloku. do tej pory, w cenie lokali, mieszkancy dostali nastepujace atrakcje: - na klatce schodowej polecial tynk z sufitu - kilka razy szambo zalalo piwnice - zima mieszkanie (parter) zostalo pozbawione ogrzewania, wody [dziura+mroz] - problemy z oknami dachowymi (nieszczelne) zapowiada sie na wiecej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiksylwik Re: Marbud czy Budlex? 26.07.06, 17:14 a jeszcze np na budlexowej zbozowej brakuje wody bo jest susza bo za duzo ludzi podlaczyli do sieci - bylo o tym w wyborczej - smiechu warte polecam mieszkania budlexu na zbozowej od drugiego pietra w gore nie da sie umuc ani napic w letnie sloneczne dni w godzinach od 18 do 22. Jak postawia nowe bloki i sie ludzie wprowadza pewnie obejmie jeszcze nizsze pietra. polecam serdecznie a nieszczelne okna dachowe i woda cieknaca z polaczenia miedzy oknem a dachem powierdzam Odpowiedz Link Zgłoś