Dodaj do ulubionych

dobra ekipa budowlana

06.02.12, 00:10
witam Was,

Na forum muratora znalazłam polecaną ekipę budowlaną.
Rozmawiałam z kilkoma osobami z forum i polecają ją też. Mże jest wsród Was ktoś kto równiez miał styczność z tą firmą i może się podzielić swoimi wrażeniami. Firma nazywa się MARBUD, www.budowadomow.waw.pl

Działaja w okolicach Warszawy i Mińska Mazowieckiego.
z góry dziękuje za wswzelkie uwagi i pomoc.
Obserwuj wątek
    • padre.3 Re: dobra ekipa budowlana 06.02.12, 09:31
      Mogę dać ci namiar na niezłą ekipe i napewno tańsza od twojej,jak chcesz to na PW
      • ruta.dl Re: dobra ekipa budowlana 06.02.12, 13:58
        a namaiaru na kierownika budowy z uprawnieniami nie masz moze?
        ja juz ekipe mam, ale kierownik bedzie potrzebny.
        • blue_zyrafa1971 Re: dobra ekipa budowlana 06.02.12, 19:23
          jeszcze nie szukaliśmy bo starujemy z budowa jesienia - więc i my szukamy. Ale nie polecam p Madziara bo on był kierbudem u znajomych i jedłnym słowem porażka, słabo pilnował, niewiele był w stanie doradzić.
    • padre.3 Re: dobra ekipa budowlana 07.02.12, 14:58
      Znajdzie się i ekipa i kierownik
    • doniza Re: dobra ekipa budowlana 17.07.16, 20:55
      Nie znam ekipy o której piszesz, ale mogę polecić chłopaków którzy budowali u mnie . Miałem ich z polecenia i sam także mogę ich polecić. Kontakt znajdziesz na ich stronie www.ekipabudowlana.com.pl
    • oskarro70 Re: dobra ekipa budowlana 16.11.17, 15:55
      No niestety ja nie miałem z ta firmą stycznosci, ale moj dom wybodował Raf-Bud Rafał Biernat i mogę tą firmę z czystym sumieniem polecić. Wszystko zrobione na 100%, bez fuszerki, profesjonalnie, solidnie. Do tego jesli chodzi o koszty to też ze mnie nie zdarli.
    • aurora87 Re: dobra ekipa budowlana 05.05.20, 16:37
      Świetną firmą z okolic Warszawy, ale budującą w całej Polsce, jest Espiro Property. Mieliśmy tę przyjemność, że budowali nasz dom dwa lata temu. Długo szukaliśmy odpowiedniej firmy, która się zajmie budową kompleksowo i na dobrych warunkach, ale opłacało się poszukać, bo dzięki firmie Espiro Propertz budowę wspominamy bardzo dobrze, podczas gdy dla wielu z naszych znajomych ich wspomnienia z budowy to trauma ;) Tak że jak widać warto dobrze dobrać firmę, aby mieć te wspomnienia jednak pozytywne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka