Dodaj do ulubionych

Pronobis reklamuje PKO

10.03.03, 19:01
Wlasnie wyszedlem z zebrania grupy czlonkowskiej Maciej w SM Na Skarpie. Juz
na wstepie Pan prezes zachecal do korzystania z oferty banku PKO przy
ewntualnej zmianie spoldzielczego na wlasnosciowe prawa do lokalu.Podczas
przerwy na spisanie listy kandydatow na przedstawicieli grupy ,na walne
zgromadzenie wprowadzono przedstawicieli banku zeby reklamowali swoja oferte.
Moim zdaniem to skandal.Jezeli gazeta jest zainteresowana i uwaza to
zdazenie ,tak jak ja, za skandal to jestem do dyspozycji.
Obserwuj wątek
    • Gość: miastowy Pronobis reklamuje PKO IP: 212.160.234.* 10.03.03, 19:23
      Fantastycznie że coś o PKO znalazłem, moja żona pracuje w tym gównie, jakim
      jest PKO. Klikam sobie z innego miasta, i naprawdę mogę powiedzieć bardzo dużo
      o tym banku.Jak pracownicy są wręcz zmuszani do sprzedawania produktów banku
      pod bardzo dużą presją tych co siedzą na stołkach.Czyli mamy mobing. I mogę
      się założyć że jest to praktykowane w wielu miastach polski. Pracowników
      traktuje się jak akwizytorów. Czekam z żoną do prywatyzacji, bierzemy akcje,
      i żona z tego największego gówna w kraju odchodzi.Nie warto pracować dla takich
      skurw.... . Będę się przyglądał od czasu do czasu tematom tutaj opisywanym,jak
      gazeta się tym zajmie mogę nawet ujawnić bardzo dużo.Nie zależy żonie na tej
      wspaniałej pracy w PKO. Pozdrawiam wszystkich Torunian.
      MIASTOWY z.......
    • Gość: roman_ Re: Pronobis reklamuje PKO IP: *.elementy.pl 11.03.03, 16:07
      Prosze nie myslec ze moja odraze na zebraniu w spoldzielni Na Skarpie wzbudzilo
      tylko wystapienie przesa z krypto?reklama banku. Bylem na takim zebraniu
      pierwszy raz i ztwierdzam ze panowal tam kompletny chaos. Odnislem wrazenie ze
      organizatorom zebrania kompletnie nie zalezalo na jakim kolwiek porzadku. Wrecz
      przeciwnie poprzez kiepskie zorganizowanie np wydawania i zbierania kart z
      kandydatami na walne zgromadzenie poglebiali chaos ktory towarzyszy zebraniom
      malo zorganzowanej grupie ludzi. Nie robiono nic aby wzbudzic w spoldzielcach
      zaufanie do dzialan przewodniczacego zebrania. Na sale mogl wejsc kazdy.
      Glosowano za pomoca zoltych kartek ktore mogl miec kazdy.Glosy liczono malo
      dokladnie. Nie przejzyscie ukladano liste z kandydatami na walne zgromadzenie
      sugerujac ze miejsce na liscie zalezy od kolejnosci zgloszen kandydatow. Dla
      mnie to smieszne.Karty zgloszenia kandydatow nie byly ponumerowane ,tak samo
      zreszta jak i karty do glosowania. A na dokladkie nad tym wszystkim czuwala
      pani prawnik. Nie jestem zadnym orlem w szwindlowaniu ale sam moge sie
      dopatrzec conajmiej kilku sposobnosci do matactw[oczywiscie w potocznym
      znaczeniu tego slowa:)]i oszustw czego ofcjalnie nikomu ,oczywiscie nie
      zarzucam:) Ogolnie to Na Skarpie mi sie mieszka dobrze ale Panowie z Zarzadu
      prosze o troche szacunku dla spoldzielcow tylko troche bo pewnie skonczycie jak
      KRRiTV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka